arkadaşlar bu da k790i için flash tema sanırım öle bişeye benzio far maneger ile denemek lazımmış öğrenmeye koyuluyorum şimdi denicem deneyen arkdaşlar olursa da sağlamlığını anlarız ana sayfa da da açmıştım ama buraya yönlendirildim neyse buyrun arkadaşlar
dostum top sonyde henüz k790nın desteklenmediği yazıyor denedin mi. ve yaptıysan nasıl yaptığını açıklarsan sevinirim ..bi kaç screenshot da rica etsek fazla şey mi istemiş oluruz :)
sapphire pure element ati 690g+sb600 /amd athlon x2 +4200 /sapphire hd 2600 xt 256 mb gddr4 / ocz 800 mhz 2gb@dual mod /seagate 400 gb sata2 x2 @raid +0 /creative x-fi gamer /microlab x25 /skyvision dvb
dun arkadasimin sim karti taktiktan sonra telefon bir daha acilmadi. Sorunu yasamis bircok kimse gibi ben de denemeler yaptim. ucretsiz olan kulankendi programini kurduk, once calisan bir SE k790i ile siteden cektigimiz son driverlari yukledik. Sonra C tusuna basip kabloyu bagladik bozuk k790'da ancak bir tepki vermedi, daha sonra da erom update denedik, bu sefer 5,2 tuslarina basip kabloyu taktik ( arada pili cikarip takma islemini de yaptik ), ancak telefon gene tepki vermedi. Telefonda bu islemler yapilirken IR isigi yanip sonuyor. Pil de yeni telefondan ve sarji var. Eksik birsey yapmis olabilir miyim ? Acil cevabinizi bekliyorum, hatta bana msn'den yardimci olabilecek biri varsa cok sevinirim. Kulankendi ile wotanserver arasinda fark olur mu? Bir bu tur bir bozuklukta c tusuna basip kablo baglayinca hic tepki gelmiyorsa alet ucmus mudur ?
Not: Taktigimi sim kart ciftliydi ve metal korumasiyla taktiktan sonra cihaz uctu, herhangi bir kisa devre olmus olabilir mi ?
Çoğu 3d oyunlar ama resim yok. Daha sonra beğendiğim birkaç tanesini tek tek yollarım oyunlar hakkında fikriniz olur. ama gerçekten güzel oyunlar w900'de tam ekran süper oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikista -- 4 Eylül 2007; 13:53:36 >
Çoğu 3d oyunlar ama resim yok. Daha sonra beğendiğim birkaç tanesini tek tek yollarım oyunlar hakkında fikriniz olur. ama gerçekten güzel oyunlar w900'de tam ekran süper oluyor
çok teşekkürler indiriyorum emeğine sağlık