Java e-kitap hazırladım kendime birkaç tane. Buraya koyabilirmiyim acaba yetkili biri yanıt verirse sevinirim. (Aralarında Stephen King , Gülse Birsel kitapları da var)
Java e-kitap hazırladım kendime birkaç tane. Buraya koyabilirmiyim acaba yetkili biri yanıt verirse sevinirim. (Aralarında Stephen King , Gülse Birsel kitapları da var)
Koyabilirsin .... Kitap her zaman faydalıdır.
Arkadaşlar , daha önce .txt (notepad) dosyalarını .jar.jad (java) programcıklara dönüştüren ve bu şekilde java destekli telefonlarda açılmasını sağlayan bir program vermiştim.Şimdi o programla oluşturduğum e-kitapları sizinle paylaşmak istiyorum. Kitapların hepsi tarafımdan denenmiştir. Bazıları alıntı ,bazılarını kendim yaptım.Umarım hoşunuza gider. (java dosyalarını direk telefona atacaksınız , bilgisayarda çalışmaz , Nokia 6280 için hazırlanmıştır.)
Kitapları oluştururken , program birkaç dosya halinde ayırıyor. Yani stephenking1.jar stephenking2.jar vs. gibi. Telefona attığınızda anlayacaksınız okuduğunuz kısmı silebilmek ve kaldığınız yeri bulabilmek açısından daha kolay bir sistem.
Upload ettiğim kitaplar :
Anayasa Anitkabir Bilinmeyenler Ankara Rehber Bilimkurgu Öyküleri En Garip Yasaklar Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu Fıkralar Garip Ölümler Gerekli Telefon Numaraları Burak Turna, Orkun Uçar - Metal Fırtına Gülse Birsel - Gayet Ciddiyim Stephen King - Hayvan Mezarlığı Stephen King - Yüzyılın Fırtınası Stephen King - Tom Gordon'a Aşık olan kız İngilizce - İtalyanca Sözlük İtalyanca - İngilizce Sözlük İnsan Hakları Kanunu Masallar Klasik Müzik Sözlüğü Muzaffer İzgü - Zıkkımın Kökü Sanat Terimleri Sözlüğü Salaklığın Tarihi Tarihteki ilginç olaylar Tiyatro Terimleri Yeni trafik kanunu