İlk mesajının bu olması ilginç; bunu söylemek için üye de olmayacağına göre, büyük ihtimal fake'sin... Ayrıca ben arattırdım forumda bulamadım hatta tüm internette de zar zor buldum, daha önce nerde paylaşılmış gösterirsen sevinirim... En azından nasıl arama yapılıyormuş onu öğretirsin bize...
arkadaslar elimdeki kaliteli java oyunları paylasayım dedim(opera mini ve msn de var).oyunlarw810i de denenmiş ve calısır durumdadır.msn programı migg33 degildir ve kesinlikle daha kaliteli,kullanıslı ve turkce dil destegi vardır.neyse lafı uzatmıyım buyrun link
bu oyun benim verdigim oyunlarda vardı. ama sitede arama yapınca bunmaması normal.cünkü oyun adları belirtmedim... SAYGILAR
İlk mesajının bu olması ilginç; bunu söylemek için üye de olmayacağına göre, büyük ihtimal fake'sin... Ayrıca ben arattırdım forumda bulamadım hatta tüm internette de zar zor buldum, daha önce nerde paylaşılmış gösterirsen sevinirim... En azından nasıl arama yapılıyormuş onu öğretirsin bize...
arkadaşlar paylaşımlar çok güzel elinize sağlık tşkler. ben pc control proğramını arıyorum jawa indirdim ama bilgisayarda proğ. kuramadım dotnetfx hatası veriyor bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim