Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Java� İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: Java� İle İlgili Paylaşım Topiği (Tema,oyun,prog vs...) Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
umitlik

25 Eylül 2006; 14:51:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

normaldir insan nokia dan S.E a geçince ondaki şeyleri S.E de arar oluyoz..olsun yine sevdim ben w810i yi
SerdaR^73

25 Eylül 2006; 23:46:44 

@M@VZER :hocam ya ben zenin o sözlüğü kuramadım..sanki nokia series 40 la uyumlu değil gibi geldi bana..Haklımıyım??6233 var bende...

Hayat Seninle Daha da Güzel Canım Oğlum Mustafa Buğra (Serdar 1973)

M@VZER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Eylül 2006; 10:11:58 

Doğrudur hocam s60 lara gönderdim çalışıyordu sis uzantılı olanını bulman lazım...
quote:

Orjinalden alıntı: SeRo^73

@M@VZER :hocam ya ben zenin o sözlüğü kuramadım..sanki nokia series 40 la uyumlu değil gibi geldi bana..Haklımıyım??6233 var bende...

d09ukan

26 Eylül 2006; 19:12:14 

M@vzer hoca sn bilirsin bu k750i için kuran programı varmı bn buldum baya bi ama hiç biri istediğim gibi değil malesef bn sesli olmasını istiyorum surelerin valla yardımcı olan olursa çok sewinirim

ρєѕ ƒαη ¢ℓυв
Biz ne Bolşevikiz, ne de komünist; ne biri, ne diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız." M.K ATATÜRK
M@VZER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Eylül 2006; 21:58:42 

hocam sende çok şey istemişsin malesef seslisi yok yazılı ve türkçe açıklamalı 2 adet güzel program var....114 tane surenin türkçe açıklaması var..eğer istersen sabahtan eklerim...gerçi forumda arama yaparsan bulabilirsin.
quote:

Orjinalden alıntı: s3rs3ri_dogukan

M@vzer hoca sn bilirsin bu k750i için kuran programı varmı bn buldum baya bi ama hiç biri istediğim gibi değil malesef bn sesli olmasını istiyorum surelerin valla yardımcı olan olursa çok sewinirim

tekno2

26 Eylül 2006; 22:20:10 

slm paylasımcı arkadaslar hepsinize tskkürller...
bende bulması zor bi java uygulaması arıyorum;mesajlar,dosyalar vs şifreleyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2 -- 26 Eylül 2006; 22:28:03 >

M@VZER

27 Eylül 2006; 9:28:16 

malesef olmayan şeyi istedin hocam kullanışlı olarak bu şekilde bir program yok...olanlarda "şifrelemeyim daha iyi be;bune ya" dedirtten cinsten...
quote:

Orjinalden alıntı: tekno2

slm paylasımcı arkadaslar hepsinize tskkürller...
bende bulması zor bi java uygulaması arıyorum;mesajlar,dosyalar vs şifreleyen

d09ukan

27 Eylül 2006; 12:26:27 

quote:

M@VZER
hocam sende çok şey istemişsin malesef seslisi yok yazılı ve türkçe açıklamalı 2 adet güzel program var....114 tane surenin türkçe açıklaması var..eğer istersen sabahtan eklerim...gerçi forumda arama yaparsan bulabilirsin.

diğerlerini de yükledim bi tanesi olan var latince harflerle yazılı olan deiride arapça olan , bana lazım olan sadece surelerin sesleriyle birlikte olanıydı yok muş sağlık olsun

ρєѕ ƒαη ¢ℓυв
Biz ne Bolşevikiz, ne de komünist; ne biri, ne diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız." M.K ATATÜRK
0nur!

Sisteme Gözat

27 Eylül 2006; 18:46:06 

quote:

Orjinalden alıntı: totti44

quote:

Orjinalden alıntı: M@VZER

verebilirsin hocam sorun olmaz...
quote:

Orjinalden alıntı: totti44

arkadaşlar yabancı bi site buldum oyunların olduu baya güsel şeyler var buraya direk link verebiliyoz mu sonra sakata gelmiyelim

http://www.mobilehut.blogspot.com/ buyrun umarım beğenirsiniz

bu sitede bir oyun var v-rally diye içinde 4 tane turnuva var 4 ünü de bitirince diğer telefonlarla multiplayer oynayabiliyorsun çok güzel bence peki buna benzer başka oyunlar varmı?

"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir..."
"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
"Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır."
"Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
d09ukan

27 Eylül 2006; 20:33:31 

quote:

onurdag89
bu sitede bir oyun var v-rally diye içinde 4 tane turnuva var 4 ünü de bitirince diğer telefonlarla multiplayer oynayabiliyorsun çok güzel bence peki buna benzer başka oyunlar varmı?
bu topic de vardı bi araştır çünkü bnde burdan indirmiştim

ρєѕ ƒαη ¢ℓυв
daywalkerer

29 Eylül 2006; 0:34:51 

buradakı paylasımalr ıcın herkese tesekkurler...
ben bı cm oyun arıorum,,tam surum....

bı tane wrdı bende guzel cm5 solo sadece ıng lıgıydı ama...boyle daha saglamı olan war mı?

toros71

29 Eylül 2006; 8:30:33 

merhaba arkadaşlar buradaki konu başlığına ne kadar uyar bilmiyiorum ama; hoşgörünüze sığınarak yazıyorum
ceptelefonlarının 1,3MP olan çözünürlükleri yazılım ile 2MP yükseltiliyor galibanasıl oluyor
birde videoyu 3gp kayıt yapan telefonları yazılım ile mpeg4 kayıt yapabiliyorlarmı
Teşekkürler

soylu

Sisteme Gözat

29 Eylül 2006; 10:31:10 

quote:

Orjinalden alıntı: toros71

merhaba arkadaşlar buradaki konu başlığına ne kadar uyar bilmiyiorum ama; hoşgörünüze sığınarak yazıyorum
ceptelefonlarının 1,3MP olan çözünürlükleri yazılım ile 2MP yükseltiliyor galibanasıl oluyor
birde videoyu 3gp kayıt yapan telefonları yazılım ile mpeg4 kayıt yapabiliyorlarmı
Teşekkürler

kamera çözünürlüğü yazılımsal değil,donanımsal bir şey,mesela 1.3 mpiksel çekim yapan
bir kameranın lens çapı ortalama 3.5 veya 3.8 mm olur.
ama,2 mpiksel çekim yapan kameranın lens çapı ise ortalama 4.8 mm dir. ayrıca işlemci hızı,ram vs..gibi faktörlerde var tabii.
senin dediğin gibi bir şey yazılım ile yükseltilse bile sadece fotoğrafın ve ya videonun boyutu büyüyebilir belki ama,
çözünürlüğü yani kalitesi artmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 29 Eylül 2006; 10:40:56 >

0nur!

Sisteme Gözat