Arkadaşlar Nokia 6260 telefonum var ve bana bilgi mesajları felan gelmiyor....Yayın alımı açık spor basketbol haber formula 1 kodlarını yazdım yayın alımının dilinide English yaptım ama fossss Telsim bana durmadan test mesajı yolluyor haber spor yollayacağına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 6 Temmuz 2006; 21:43:08 >
valla telsim cep ailede sürekli bilgi msjı geliyo birde futbol numarası 55 olmucakmı belki başka bi hata vardır gözünden kaçan tekrar kontrol et futbola 55 yazmayı dene
Bulurmuyum söyle seni o eski halinle uzansam uzaklardan öylesine öylesine derin içimdeki yerin bi köprü olsam yüreğimden yüreğine Sen şimdi uzak şehirlerde neden bu kadarı bana çok gelir sensizliğe alışmak zor gelir Yanlızlık nedir bilirmisin onca insan arasında ben sensiz yanlış yollarda Gel kurtar gel kurtar beni. . .
Bazen baz istasyonu eklediklerinde veya bulunan bölgede baz istasyonlarıyla ilgili bazı çalışmalar yürüttüklerinde bu sorun yaşanabiliyor. Bizzat ben de yaşamıştım. Müşteri hizmetlerine bulunduğun bölgeyi belirtirsen bu sorunu düzeltebilirler sanıyorum.
GÜZEL KARDEŞİM 444 0 542 İ Yİ ARA SANA YARDIMCI OLURLAR AYRICA SANA BİR TAVSİYEM DE VAR BU NUMARAYI ARADIĞINDA SANA DERLER İŞTE ŞUNA BAĞLANMAK İÇİN 1 İ ŞUNA BAĞLANMAK İÇİN 2 VS VS SEN KADIN SESİ DUYUNCA İÇİNDEN 3 E KADAR SAY OKİ DOKİ Mİ SONRADA 0 TUŞUNA BAS TELEFONUNDA ÇÜNKÜ BU 444 0 542 NOLU TELEFON ANKARAYA BAĞLI AMAN DİKKAT TELSİM LERE DUYURULUR ADAMLAR ORADAN DÜNYA KADAR PARA GÖTÜRÜYOLAR BİZİ HATTA TUTARAK YERMİ ANADOLU ÇOCUĞU
GÜZEL KARDEŞİM 444 0 542 İ Yİ ARA SANA YARDIMCI OLURLAR AYRICA SANA BİR TAVSİYEM DE VAR BU NUMARAYI ARADIĞINDA SANA DERLER İŞTE ŞUNA BAĞLANMAK İÇİN 1 İ ŞUNA BAĞLANMAK İÇİN 2 VS VS SEN KADIN SESİ DUYUNCA İÇİNDEN 3 E KADAR SAY OKİ DOKİ Mİ SONRADA 0 TUŞUNA BAS TELEFONUNDA ÇÜNKÜ BU 444 0 542 NOLU TELEFON ANKARAYA BAĞLI AMAN DİKKAT TELSİM LERE DUYURULUR ADAMLAR ORADAN DÜNYA KADAR PARA GÖTÜRÜYOLAR BİZİ HATTA TUTARAK YERMİ ANADOLU ÇOCUĞU
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!