Borca mahsuben elime geçen 2012 gümrük girişli Citroen XM'i araç fazlalığından satıyorum. Aracı bilenler bilir, "uçan halı" olarak bilinen efsane bir araçtır. Citroen ustaları halen bundan daha iyi süspansiyona sahip bir araç üretilmediğini söylüyorlar. Araç 1990 model, 2.0 ve LPGlidir. Boyası dahi orjinaldir. Deri döşemeleri sıfırdan farksız, görmeden inanılabilecek gibi değil. Türkiye'nin en iyi Citroen ustalarından biri olan Veysel Usta'nın elinden geçti, en ufak bir sıkıntısı kalmadı, en az 5 yıl sıfır sorunla binilecek hale getirildi. Orjinal 130bin kilometrede. Şehir dışında 24-25 kuruş yakıyor, şehir içinde 30-32 civarında. Araç halen İzmir 2. sanayide Veysel Usta'da alıcısını beklemektedir, şu anda foto koyma imkanım yok. Fiyat 12.000. Pazarlık olur elbette ama önce aracı yerinde görmenizi tavsiye ediyorum, gerçekten emsalsiz.
ÖNEMLİ NOT: fiyat çok yüksek vb. yorumlar yazmayın lütfen. aracı 12.000 borca mahsuben mecburiyetten aldım, üzerine 1000 tl'den fazla masrafım var. Kusursuz bir hale getirdik ama maalesef araç fazlalığından ötürü kullanma imkanımız yok. ilginizi çekmiyorsa, pahalı geliyorsa vs. laf olsun diye yorum yazıp moral bozmazsanız çok sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme