Şimdi Ara

EA Oyunlarına Mükemmel Humble Bundle Kampanyası!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Hem bağımsız yapımcılara, hem de yardım kurumlarına büyük katkıda bulunan Humble Bundle kampanyalarında THQ ve Deep Silver gibi firmaların oyunlarını da görmüştük. Ancak kimse bunu beklemiyordu. Electronic Arts'ın oyunları, Humble Bundle kampanyasına dahil oldu!

Önümüzdeki iki hafta boyunca sürecek olan kampanyada Dead Space, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Crysis 2: Maximum Edition, Mirror's Edge, Dead Space 3 ve Medal of Honor aynı pakette yer alıyor. Bu oyunları satın almak için 1 dolar ödemeniz bile yeterli. Bunların haricinde pakette Battlefield 3 ve The Sims 3 Starter Pack de yer alıyor. Pakete bu iki oyunu da dahil etmek için ortalamanın üzerinde bir fiyat ödemeniz gerekiyor.

Bu noktada ekstra bir bilgi paylaşalım. Bildiğiniz üzere Humble Bundle'ları satın alırken verdiğiniz paranın ne kadarını yardım kurumlarına, ne kadarını yapımcılara vereceğinizi belirleyebiliyordunuz. Ancak EA, bu kampanyadan gelecek bütün paranın yardım kurumlarına gönderilmesini istemiş.

Siteye http://buradan ulaşabilirsiniz.

• Ea beni vallahi şaşırttı, Facebookta humblebundleın gönderisini görünce hemen kaptım. Allahtan Daed space 3 hariç hepsinin ayrıca steam keyi de var ve diğer bir güzel yanıda origin/steam keyler ayrı ayrı geliyor yani sen steamde dead space i steam hesabında kullanıp, origin şifreni bir arkadaşına verebilirsin.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dead space 3 olmasına şaşırdım :)

• orayı yıkarlar. :)
    ea kendi para istemiyor gerçekten gözümde çok büyüdü..

• Holy shet

• ben anlamadım şimdi 5 dolar verip 7 tane oyun alabilicez?

• quote:

Orijinalden alıntı: haloibos

ben anlamadım şimdi 5 dolar verip 7 tane oyun alabilicez?

İlk listedeki oyunları istediğiniz fiyatla alabiliyorsunuz. Ama ikinci listedeki oyunları almanız için Average Price'ın yukarısını ödemeniz gerek. Şu an için 4.66 dolar diyor ortalama fiyata. 4.66 dolar öderseniz hem ilk listedeki oyunları, hem de diğer oyunları almış oluyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar paybyme card ile oluyor mu oluyorsa nasıl yapabilirim ?
  • saolasın aydınlattığın için :)

• oyunlar full sürüm mü acaba herhangi bir kısıtlama varmı? Çünki çok müthiş bi indirim olmuş yani demek istedigin altında bişi varmı yoksa harbiden adamlar hayır içinmi yapıyo yapıyosalar helal olsun ne diyim :)
  • PCde oyun çıkmasın diye sevinen bebeler, bakında ağlayın ,PC'de oyun 1$ oynayacaksın ve paranın toplamıda yardım kuruluşlarına gitmesin verdiği hazı yaşamanın mutluğu paha biçilmez. Sen GTA V ReDDeT diye BSC misafir modunda yırtın dur.

• bana biriniz alsın şundan,bim hediye kartı ile ödeşiriz!valla bak!

• Siteye girdim ama karışık geldi. Nasıl satın alacaz ayrıntılı şekilde anlatabilecek olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

PCde oyun çıkmasın diye sevinen bebeler, bakında ağlayın ,PC'de oyun 1$ oynayacaksın ve paranın toplamıda yardım kuruluşlarına gitmesin verdiği hazı yaşamanın mutluğu paha biçilmez. Sen GTA V ReDDeT diye BSC misafir modunda yırtın dur.

onlar bir oyuna 120 150 tl vermeye alışıklar. şimdi paketi almak için sıraya girmişerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi bu listedeki battlefieldli alıp originden key ile aktifleştirsek full ve online oynayabileceğimiz bir bf 3 ümüz mü olacak??

• Eklenecek oyunlar da düşünülünce deli dehşet bir Humble Bundle daha; EA'in ulan bari bu yıl Altın Dışkı almayalım diye yaptığı bir hamle sanırsam :)

• Oyunların hepsi tam sürüm arkadaşlar. Origin ve Steam keyleri veriliyor zaten.
  • Ulan tüh be visa kart ile alma yok. Arkadaşlar biri bana bu listedeki tüm oyunları 5 dolar verip alabilecek bir babayiğit var mı? bende ona nakit olarak atayım istediği ücreti?

• EA
  • keyler nereye geliyor acaba ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.