Herkese selamlaR... bir abide vaR 3250 ezpres müzik telefonu.. Sana satayım diyor.. ama telefonun iç camı kırık ve komple kasasının değişmesi lazım... bu telefonu yaptırmak bana kaç paraya patlar acaba ? Bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim... teşekkürLer...
Kasasının niye değişmesi lazım Ne oldu? niye o hale gelmiş tel ? 70ekran desen bi 70 civarıda kasa desen Ohoo e zaten üstüne 100 daha koysan 2.el temiz bişii alırsın
arkadaşlar ben 3250 almak istyrm amma telden şühelenyrm doner mekanizma fln... bn ses we progrm için alıyorm!!! yorumlarınızı bklyrm lütfn
3250 6680 mi?
Döner mekanizma sağlam , sesi çok iyi (özelikle 3.24 ve aşağısı yazılım ile) , program desen zaten symbian var Yani ihtiyacını karşılıyor.....3250.....
Arkdaşlar yazılım ile ses kötüleşti deiniz.Nasıl bir kötüleşme?Ses mi azaldı?Cızırtı mı yapıyor?Nasıl brir kötüleşme?
ses resmen gitmiş sesiyle ünlü 3250 sessizleştirilmiş benimki 3.23 karşılaştırıyorum baya baya bi fark var en son versiyonlarla
Evet 3.24 üzeri yazılımla ses hem azalıyor hemde tiz bir hal alıyor Özellikle hoparlörden çıkan o güzelim ses (ki resmen teyip gibi ses çıkıyo aletten ) yazılımdan sonra tenekeden çıkan ses gibi oluyor
benim telefonuda 4.60 yaptılar sonunda...! artık telefondan kurtulma zamanı geldi...!
arkadaşlar 3250 kullanıyorum ama şu sıralar canımdan bezdirdi telefona hiç format atmadım bu güne kadar, ses sorunu çok büyüdü,artık konuştuum insanı duyamıyorum başına gelen varsa yorumunu yazarsa sevinirim,sesli ortamlarda karşı tarafı ararken çaldığını bile duyamaz haldeyim
Kazanacaksınız! Kazanmak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun sizler benim gözümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz.Allah yardımcınız olsun!! (17 Mayıs 2000 UEFA Final maçı öncesi,Soyunma odası.)Fatih TERİM
walla arkadaşım benim başıma hiç öylebir sorun gelmedi açıkcası bana 3250!i hiç bir sorun yaşatmadı.ama ben çok sık format atarım sende dene istersen....
kulaklıgın desıbelı konusu abartama deıl arastırırsan ve paraya kıyarsan alırsın ve n91 de kuladım bu arada telefoncuyum kendım 3 yıldır bosuna ıdalasma tamam burda abartı bısı ıdda edıyorum n91 kulaksız ses de gecer 3250mx
kulaklıgın desıbelı konusu abartama deıl arastırırsan ve paraya kıyarsan alırsın ve n91 de kuladım bu arada telefoncuyum kendım 3 yıldır bosuna ıdalasma tamam burda abartı bısı ıdda edıyorum n91 kulaksız ses de gecer 3250mx
ben zaten dış seslerine bişey demedim..kulaklıkta demişsin.onu belirtmek istedim. ve bide düzgün yazarsan süper olacak..