Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>NOKIA 3250 kullananlar birkac istegime cevap varirmisiniz..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: >>NOKIA 3250 kullananlar birkac istegime cevap varirmisiniz.. Sayfa: <<   < önceki  75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cªn

Sisteme Gözat

31 Ocak 2008; 23:54:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: povr_anj

Herkese selamlaR... bir abide vaR 3250 ezpres müzik telefonu.. Sana satayım diyor.. ama telefonun iç camı kırık ve komple kasasının değişmesi lazım... bu telefonu yaptırmak bana kaç paraya patlar acaba ? Bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim... teşekkürLer...

Kasasının niye değişmesi lazım
Ne oldu? niye o hale gelmiş tel ?
70ekran desen bi 70 civarıda kasa desen Ohoo e zaten üstüne 100 daha koysan 2.el temiz bişii alırsın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Bu kaç oldu arkadaşım yeter artık... Uyman gereken imza kurallarını okumak icin tıklasana
efege

3 Şubat 2008; 20:23:59 

quote:

Orjinalden alıntı: cªn

quote:

Orjinalden alıntı: by_dqkn

arkadaşlar ben 3250 almak istyrm amma telden şühelenyrm doner mekanizma fln... bn ses we progrm için alıyorm!!! yorumlarınızı bklyrm lütfn

3250 6680 mi?

Döner mekanizma sağlam ,
sesi çok iyi (özelikle 3.24 ve aşağısı yazılım ile) , program desen zaten symbian var
Yani ihtiyacını karşılıyor.....3250.....

Arkdaşlar yazılım ile ses kötüleşti deiniz.Nasıl bir kötüleşme?Ses mi azaldı?Cızırtı mı yapıyor?Nasıl brir kötüleşme?

Toshiba G900

:::Nokia Cep Telefonu Olanların Bilmesi Gerekenler:::
ScORphY

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Şubat 2008; 0:56:31 

ses resmen gitmiş
sesiyle ünlü 3250
sessizleştirilmiş
benimki 3.23
karşılaştırıyorum baya baya bi fark var en son versiyonlarla

Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın
Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ

................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::...............
...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
cªn

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 19:25:02 

Evet 3.24 üzeri yazılımla ses hem azalıyor hemde tiz bir hal alıyor
Özellikle hoparlörden çıkan o güzelim ses (ki resmen teyip gibi ses çıkıyo aletten ) yazılımdan sonra
tenekeden çıkan ses gibi oluyor

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Bu kaç oldu arkadaşım yeter artık... Uyman gereken imza kurallarını okumak icin tıklasana
ScORphY

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Şubat 2008; 15:39:39 

benim telefonuda 4.60 yaptılar sonunda...!
artık telefondan kurtulma zamanı geldi...!

Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın
Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ

................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::...............
...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
be cool

24 Şubat 2008; 16:59:51 

arkadaşlar
3250 kullanıyorum ama şu sıralar canımdan bezdirdi
telefona hiç format atmadım bu güne kadar,
ses sorunu çok büyüdü,artık konuştuum insanı duyamıyorum
başına gelen varsa yorumunu yazarsa sevinirim,sesli ortamlarda karşı tarafı ararken çaldığını bile duyamaz haldeyim

Kazanacaksınız! Kazanmak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun sizler benim gözümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz.Allah yardımcınız olsun!! (17 Mayıs 2000 UEFA Final maçı öncesi,Soyunma odası.)Fatih TERİM
muzox

28 Şubat 2008; 20:52:54 

walla arkadaşım benim başıma hiç öylebir sorun gelmedi açıkcası bana 3250!i hiç bir sorun yaşatmadı.ama ben çok sık format atarım sende dene istersen....

ey benim başımı alıp duvarlara vuran gönüllüm
sen her böyle yaptıgında bin parçaya bölündüm
ermankaraca

30 Mart 2008; 16:55:19 

arkadaslar bnde satıorum 3250 mi almak isteyenler ilanıma baksın...

raistlin55

31 Mart 2008; 21:21:52 

valla bendede garantılı kutusunda tum kutu ıcerıgyle 3250 muzık telı var versıyona sımdı okuyunca baktım 3,23mus sesı on numara kualkıgıda orjınal sony 93db boyle bır muzık keyfı n91 ıle bıle alamadım ısteyen olursa satabılırım kardesler 220 ıstıyorum

BEN HEP BURALARDAYDIM
tek_korsan

31 Mart 2008; 21:25:58 

quote:

Orjinalden alıntı: raistlin55

valla bendede garantılı kutusunda tum kutu ıcerıgyle 3250 muzık telı var versıyona sımdı okuyunca baktım 3,23mus sesı on numara kualkıgıda orjınal sony 93db boyle bır muzık keyfı n91 ıle bıle alamadım ısteyen olursa satabılırım kardesler 220 ıstıyorum

hönk ?

abartma

raistlin55

31 Mart 2008; 21:27:06 

burda ney abartılı kardesım onu soylede ona gore yapıstırım cevabı

BEN HEP BURALARDAYDIM
tek_korsan

31 Mart 2008; 21:29:49 

quote:

burda ney abartılı kardesım onu soylede ona gore yapıstırım cevabı

abarttığın yeri kalın siyah bi şekilde belirtmişim..

raistlin55

31 Mart 2008; 21:31:43 

kulaklıgın desıbelı konusu abartama deıl arastırırsan ve paraya kıyarsan alırsın ve n91 de kuladım bu arada telefoncuyum kendım 3 yıldır bosuna ıdalasma tamam burda abartı bısı ıdda edıyorum n91 kulaksız ses de gecer 3250mx

BEN HEP BURALARDAYDIM
tek_korsan

31 Mart 2008; 21:36:11 

quote:

kulaklıgın desıbelı konusu abartama deıl arastırırsan ve paraya kıyarsan alırsın ve n91 de kuladım bu arada telefoncuyum kendım 3 yıldır bosuna ıdalasma tamam burda abartı bısı ıdda edıyorum n91 kulaksız ses de gecer 3250mx

ben zaten dış seslerine bişey demedim..kulaklıkta demişsin.onu belirtmek istedim.
ve bide düzgün yazarsan süper olacak..

raistlin55