arkadaşlar 1seneyi aşkındır 3250 kullanıyorum..sağolsun sorun çıkarmadı hiç ama artık soyulmalar ve joystick in arıza çıkarmaya yüz tutması sebebiyle satmak istiyorum..
Arkadaşlar bu telefonun son durmu nedir Sorunlu bi telefon mu. Alsammı öneriniz nedir? 200-250 ye satılıyor? Eskiden bir iki sorunu filan var denirdi. Fotoyu kırmızı çekiyor. Tuş takımı kilit sorunu filan doğrumu acaba?
Fotoğraf kalitesinde ne yazık ki pek bir değişiklik söz konusu değil...
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Arkadaşlar bu telefonun son durmu nedir Sorunlu bi telefon mu. Alsammı öneriniz nedir? 200-250 ye satılıyor? Eskiden bir iki sorunu filan var denirdi. Fotoyu kırmızı çekiyor. Tuş takımı kilit sorunu filan doğrumu acaba?
İyi bi ses ve symbian olsun bide şöyle değişik bişiiler olsun diyosan öneririm Ama fotoğrafa yaklaşma (Ben uzun süre kullandım bi hatasını görmedim)
Arkadaşlar şu sıra bu telefonu en uygun fiyatıyla nereden alabiliriz?internetten biraz araştırdım ama sizin de bi bildiğiniz vardır diye sormak ihtiyacı hissettim..Bonus card a taksit yapan bir yer olursa makbule geçer...!??
1 gblik kart alıcam zaten. 512lik kartı çıkarıp 2liği taktım, telefon görmedi. kapatıp yeniden açtım, acayip kastı. çıkardım kartı iade ettim. 1liği alıp denerim bi ara zaten.
bu telefonu verip 6120c alsam değermi acaba 3250 ikinci el bilgisi olan var mı...!