arkadaşlar bluetooth ile pcsuite bağlantısı kurmayı başardım. daha önce başarıp burada yazan olduysa bilmiyorum. pcsuite son versiyonu ile bluesoleil yazılımını kullanıyorum ve 3250 telefonumu bağladım. oh be
normalde bağlanmıyormuydu ben hiç denemiştim bluetooth ile ama her seferinde kablo tak sök zor oluyo .
arkadaşlar size bir sorum olacak. 3250'de kullandığınız kulaklık nedir? kendi orjinal kulaklığını mı kullanıyorsunuz yoksa değiştiren varmı? değiştirenler de hangi marka ve model kulaklığı kullandığını, menun olup olmadığını yazarsa sevinirim.
bluesoleil bluetooth aparatının yazılımı. onsuz bluetooth'u çalıştıramazsın. tabiki başka programlar da kullanabilirsin. ama aparatla birlikte gelen cd'de bu program vardı
bu arada ben eski orjinal nokia kulaklığı (HDS-3H olması lazım) ile dinliyorum şu soket uçlu olanlardan onunla daha iyi bass alıyorum ama sesi biraz daha az çıkıyor kendi kulaklığına göre. birde arabaya bağlıyıp dinliyorum en çok . harika ses veriyor
parası çokda önemli değil bence sayısal veriler olarak karşılaştırma imkanın varsa öyle bir karşılaştır . ama bence için rahat olsun ikisindende çok iyi ses alırsın bence çünkü alet kalite bi kere
Bende bi 3250 kullanıcısıyım abi *123#yaptığımda knt miktarı gelmiyor tamam diyip işlemi bitiriyor Bu konuda bilgisi olan varsa acele bana yardım etsin?
Bende bi 3250 kullanıcısıyım abi *123#yaptığımda knt miktarı gelmiyor tamam diyip işlemi bitiriyor Bu konuda bilgisi olan varsa acele bana yardım etsin?