Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yardım ve Önerileriniz !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Yardım ve Önerileriniz !!! Sayfa: <<   < önceki  76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mehmet üstoglu

22 Haziran 2007; 21:52:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hangi rengi en iyi gidiyor acaba 3250 nin?????????????????????????????

Méxes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Haziran 2007; 22:30:15 

lo nerde buldun sıfırını

''Harry Kewell-Cassio Lincoln -Milan Baros''
The DeviL Trio
ScORphY

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Haziran 2007; 22:53:39 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet üstoglu

bana göre kesinlikle siyah
zaten erkek kullanıucılar için en ideali...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 22 Haziran 2007; 22:55:25 >

Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın
Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ

................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::...............
...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
Méxes

22 Haziran 2007; 23:07:21 

quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

quote:

bana göre kesinlikle siyah
zaten erkek kullanıucılar için en ideali...!

o da dökülüyo diyolar

The DeviL Trio
ScORphY

Sisteme Gözat

22 Haziran 2007; 23:14:03 

kullanıma bağlı
benimki silince ilk aldığım gibi oluyo
gerçektende 3250 kibar kullanılması gereken bir telefon
benim sadece joystick renk değiştirdi
başka bi sorun yoq...!

Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın
Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ

................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::...............
...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
mehmet üstoglu

22 Haziran 2007; 23:59:23 

0'ını bağcılarda buldum.3250 xpress music

mehmet üstoglu

23 Haziran 2007; 14:10:13 

beyler aldım telefonu bu sabah.yanında 1 gb hafıza kartı hediye ettiler

Méxes

23 Haziran 2007; 14:12:27 

quote:

beyler aldım telefonu bu sabah.yanında 1 gb hafıza kartı hediye ettiler

Hayırlı olsun bi problem yok dimi kırmızı foto filan

bende bakıyorum 2.el sordutturiom her yere bi de kapak alıcam siyah

Fıstık gibi olcak hemde W810 u satmıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavuli -- 23 Haziran 2007; 14:15:36 >

The DeviL Trio
The Force

Sisteme Gözat

23 Haziran 2007; 15:25:46 

quote:

kullanıma bağlı
başka bi sorun yoq...!

Telefon kesinlikle fiziksel darbeyle bozulmuyor çok büyük şanssızlık sonucu 2 gün üst üste telefon müthiş mesafelerden uçtu ilkinde taş merdivende uçtu ve 6 basamak kadar fırladı kenarında az birşey oyuk oluştu çarpma sonucunda, ertesi gün gene merdivenlerden uçtu ama bu sefer 1 basamağa çarptı çünkü direk korkuluklara çarpa çarpa 2 kat aşağıya indi telefon sol üstteki yerde saç teli kalınlığında bir çatlak oluştu, zaten joystickteki soyulma Allah'ın emri olmuş durumda soyulmayan yok neredeyse, bakalım bu şartlarda telefonu geri alacaklar mı. Yarın YDS'yide hallettim mi direk teknik servis kapısını aşındıracağım artık inşallah. Alan arkadaşlar fotoğraf dışında bence sıkıntı yaşamayacaklardır sesi versiyonla rezil etmeselerdi daha güzel olacaktı ama satış politikası işte. Ben telefonu değiştirdikten sonra kısmetse anasayfada haberi çıkan sony-ericssonu düşünüyorum anladım ki fotoğraf benim için çok daha önemli. Buna iyi karar verilmeli alırken arkadaşlar. Hayırlı olsun alan ve alacak olanlara.

The Soul Of BMW.
The Force, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
Eski Nick: Force_user
Méxes

23 Haziran 2007; 15:57:46 

quote:

Orjinalden alıntı: Force_User

quote:

kullanıma bağlı
başka bi sorun yoq...!

Telefon kesinlikle fiziksel darbeyle bozulmuyor çok büyük şanssızlık sonucu 2 gün üst üste telefon müthiş mesafelerden uçtu ilkinde taş merdivende uçtu ve 6 basamak kadar fırladı kenarında az birşey oyuk oluştu çarpma sonucunda, ertesi gün gene merdivenlerden uçtu ama bu sefer 1 basamağa çarptı çünkü direk korkuluklara çarpa çarpa 2 kat aşağıya indi telefon sol üstteki yerde saç teli kalınlığında bir çatlak oluştu, zaten joystickteki soyulma Allah'ın emri olmuş durumda soyulmayan yok neredeyse, bakalım bu şartlarda telefonu geri alacaklar mı. Yarın YDS'yide hallettim mi direk teknik servis kapısını aşındıracağım artık inşallah. Alan arkadaşlar fotoğraf dışında bence sıkıntı yaşamayacaklardır sesi versiyonla rezil etmeselerdi daha güzel olacaktı ama satış politikası işte. Ben telefonu değiştirdikten sonra kısmetse anasayfada haberi çıkan sony-ericssonu düşünüyorum anladım ki fotoğraf benim için çok daha önemli. Buna iyi karar verilmeli alırken arkadaşlar. Hayırlı olsun alan ve alacak olanlara.

Sende abi nasıl başardın 2 gün üst üste düşürmeyi

Bence O kadar Şeyden sonra almazlar telefonu geri

O çatlaklar ney diye sorduklarında ne diyceksin

Zaten Telefonu Düşürdüğünde Mikrofonun bozulması gibi şeyler garinta kapsamına girmiyo

umudunu kırmış gibi olcam ama

İyi bi yalan bul çatlaklar için

The DeviL Trio
The Force

Sisteme Gözat

23 Haziran 2007; 16:22:14 

Kasayı değiştiririm hiçbirşey yapmasam ya Çok çektim kameredan neler kaçırdım bu yüzden geri vermek için herşeyi yaparım. Zamanında ben 1000 liraya aldım be bunu her türlü kara geçiyorum geri verince Pek birşey söyleyebileceklerini sanmıyorum çünkü telefon sağlamken birkez gittim satış noktasına problem bu olaylardan sonra olmadı cihaz zaten ayıplıydı desem kanıtlama imkanım var zaten ondan gergin değilim Almazlarsa dediğim gibi kasayı değiştirir biraz kullanır öyle değiştiririm

The Soul Of BMW.
Méxes

23 Haziran 2007; 17:41:02 

quote:

Kasayı değiştiririm hiçbirşey yapmasam ya Çok çektim kameredan neler kaçırdım bu yüzden geri vermek için herşeyi yaparım. Zamanında ben 1000 liraya aldım be bunu her türlü kara geçiyorum geri verince Pek birşey söyleyebileceklerini sanmıyorum çünkü telefon sağlamken birkez gittim satış noktasına problem bu olaylardan sonra olmadı cihaz zaten ayıplıydı desem kanıtlama imkanım var zaten ondan gergin değilim Almazlarsa dediğim gibi kasayı değiştirir biraz kullanır öyle değiştiririm

The DeviL Trio
Méxes

23 Haziran 2007; 17:55:08 

3250 2.ci el 300 milyona buldum 125 milyon param var

300-125-:175 kalıyo yaw nerden bulcam ben bu parayı

The DeviL Trio
The Force

Sisteme Gözat

23 Haziran 2007; 17:59:51 

Ailen destek olmadan senin o telefonu alman zor bence bir akrabandan borç falan al, kredi kartına yaşın tutuyorsa ailene söyle bir tane çıkartsınlar harçlıklarını biriktir taksit taksit öde (internet satış siteleri için geçerli tabii bu)

The Soul Of BMW.
Méxes

23 Haziran 2007; 18:05:06 

quote:

Ailen destek olmadan senin o telefonu alman zor bence bir akrabandan borç falan al, kredi kartına yaşın tutuyorsa ailene söyle bir tane çıkartsınlar harçlıklarını biriktir taksit taksit öde (internet satış siteleri için geçerli tabii bu)

onlar W810 odüyo

şimdi bide 175 milyon istiyemiyom

ama sonunda yine onlar ödüycek

bende PSP için aldığım GTA LCS oyunumu satıcam büyük ihtimalle

Gerçi Baya nostalji bi oyun :) onla dowgrade yapmıştımda

Kredi Kardına taksit taksit ödüycem harçlığımla

Bu gün bobam telefonu ewe getiricek inceliycem

sizce 300 Miyon iyi Fiyatmı Kazık mı yiyom

he bide 3250 hatsız çalışabiliyo dimi 6680 im çalışıyodu öyle de

bide hatta para ödemiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavuli -- 23 Haziran 2007; 18:08:02 >