İstersen bi hard format at ,hafıza kartını da PC de biçimlendir bu sırada, işe yarayabilir bu arada bataryanın da yarıdan az olmamasına özen göster format atacağın zaman
Ben şimdiye kadar bir tane tema yüklerken böyle bi sertifika sorunu le karşılaşmıştım onda da yüklemedim ama onun dışında hiç hata olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hisset -- 10 Haziran 2007; 21:34:27 >
Orjinalden alıntı: hisset Eline sağlık [cLone]:: Şaşırdık vallahi hangi birine bakacağız
tesekkur ederim. oyle bir siraya koydumki, istediginiz yerden baslayabilirsiniz.
arkadaşlar benim 3250 nin tuş film bozuldu yani bordu yenisini alacam 4 aydır bulamıyorum hiç bir yerde kaç tane telefoncu gezdim yok bildiğiniz bir web sitesi yada bir adres varmı tlf filan 4 aydır ne mesaj yazabiliyorum nede resim çekebiliyorum :( bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirmi
tam olarak board mi yoksa aradaki film mi. eger film ise ucuza mal olur ama bord komple gittiyse biraz pahali olabilir. tabi cikma bulmuk daha hesapli olacaktir fakat yinede teknik sernislerden fiyat ogreneiblirsiniz. makul gelirse, guvenilir bir sekilde yaptirabilirsiniz.
zaten 3250 nin doner mekanizmasinin yaratacagi sorunlarin basinda geliyordu ama onca zamandir boyle bir sorun ile ilk defa siz karsilasmissiniz.
tam olarak board mi yoksa aradaki film mi. eger film ise ucuza mal olur ama bord komple gittiyse biraz pahali olabilir. tabi cikma bulmuk daha hesapli olacaktir fakat yinede teknik sernislerden fiyat ogreneiblirsiniz. makul gelirse, guvenilir bir sekilde yaptirabilirsiniz.
zaten 3250 nin doner mekanizmasinin yaratacagi sorunlarin basinda geliyordu ama onca zamandir boyle bir sorun ile ilk defa siz karsilasmissiniz.
filmi yani o beyaz sarı bir naylon şey bulamıyorum hiç biryerde :(
cikma bulman zaten cok zor. ama telefoncular ucuza getirtebilirler.zamaninda 7650 icin cok aramistim. ama serviste pahalida olsa bulabilirsin. garantisi yokmu cihazin.
sertifika süresi geçmiş yada telefon ayarları yanlış yazıyor telefona birşey atınca ne yapmalıyım
tema,oyun,program hiç birşey yüklenmiyor
tarihi 1-2 sene geri aldımgene olmuyor ne yapacam
format atsam geçermi
abi ne yapacam ya lütfen yardım
soft format attım gene olmadı şimdi telefonumun içinde bulunan smart movieyi bile tekrar kuramadım
ne yapcam ya lütfen acil yardım
hocam illa 1-2 sene geriye almana gerek yok. programın yapılış tarihinden geriye alırsanda yüklenemez. tarihi 3 ay geri al olmazsa 6 ay geri al bu şekilde dene. birde uygulama yöneticisini aç secenek>ayarlar>çevirim içi sertifika konrolü kapalı yap. aynı yerde yazılım yükleme var oda açık olacak. bunu bir dene. bi sorun olacağını sanmıyorum.
nerdesiniz millet yaa... kimse yok mu. iki gündür ne ses var ne seda... arkadaşlar bu tom tom navigatör var ya onu çalıştırabilen var nı aranızda. bide series60 coma yeni bitane daha eklenmiş navigatör ikisinden birini çalıştırabilen var mı. varsa anlatabilir mi. ben yükledim uygulama kapandı diyor. ilgilenenlere teşekkür ederim....