Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yardım ve Önerileriniz !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Yardım ve Önerileriniz !!! Sayfa: <<   < önceki  74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ScORphY

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Haziran 2007; 21:33:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

telefonun içine kaçan tozlara bi çare bulan var mı...!
ben hala 15 günde bir temizlemek zorunda kalıyorum

Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın
Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ

................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::...............
...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
tolgacem

2 Haziran 2007; 21:40:56 

joytick in altında ki yer cok oynasıo hem yes no tusları vede onun altındaki ekranın oldugu kapak cok oynuyo
cıkarıp taksam?duzelirmi

Intel C2D e2160 1.8ghz(200x9)@3.4ghz(425x8)günlük--GIGABYTE 650i SLI DS4--SAPPHIRE HD3850 256MB@810/2160--OCZ 2X1 Special ops kit--Samsung 2x250gb sata2 16mb hdd--Samsung 20x sata2 dvdrw--Creative Audigy 2zs--FEEL 460W PSU:D--philips 107t6 monitor--Microsoft usb keyboard--trust 1600dpi lazer mouse--120x2watt anfi ve kolonlar:)

∂н єνιηє тєѕιѕαт кυяαηℓαя кℓüвü
cªn

Sisteme Gözat

2 Haziran 2007; 22:04:43 

Parçaları çıkartıp taktıkça daha fazla oynamaya başlıyor

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Bu kaç oldu arkadaşım yeter artık... Uyman gereken imza kurallarını okumak icin tıklasana
ScORphY

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 12:56:44 

quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

joytick in altında ki yer cok oynasıo hem yes no tusları vede onun altındaki ekranın oldugu kapak cok oynuyo
cıkarıp taksam?duzelirmi

bence açabiliyosan aç bi dene
ama hala oynamaya devam ediyorsa daha fazla uğraşma
eğer ki garantiliyse temizletmek için garantiye götür
o arada açıp geri takarlar
oynama belki giderilir...!

Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın
Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ

................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::...............
...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
maibe

3 Haziran 2007; 13:10:12 

benim telefonun kasası iice soyuldu arkadaşlar..ne kadardı kasa? 70 80 liraya geliodu toplam sanırsam bi bilgisi olan varmı? çok üzülüyorum :(

NOKIA 3 2 5 0

ScORphY

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 13:23:14 

60 dı en son...!
birkaç ay kadar önce burada birisi yazmıştı

[cLone]::

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 17:40:45 

quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY
hacı sen telefonu satmadınmı yaf
ne arıyosun hala burada
hadi kendi telefonunun topiğine...!

birakmak ne mumkun. bi birakabilsem.

Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır;
itimadın ve itaatın olduğu yerde Disiplin;
disiplinin olduğu yerde Huzur;
huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
cªn

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 21:04:59 

quote:

Orjinalden alıntı: maibe
benim telefonun kasası iice soyuldu arkadaşlar..ne kadardı kasa? 70 80 liraya geliodu toplam sanırsam bi bilgisi olan varmı? çok üzülüyorum :(

soyuluyor da ya ben şunu meak ettim acaba siyah ve kalıcı boya kalemi gibi birşey var mı boyasak o soyulan yerleri...Ksa değişiminden de kurtuluruz

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Bu kaç oldu arkadaşım yeter artık... Uyman gereken imza kurallarını okumak icin tıklasana
[cLone]::

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 22:11:55 

nokia nin boyle s.sizligi var iste. siyah kasanin altindan beyaz cikar, gri kasanin altindan bakir cikar, beyaz kasanin altindan siyah cikar. yani hep belli olan seyler. zor olmamasi gerek aslinda ama malesef boyle yapiyorlar.

benim genelde telefonlarin koselerinden bir tarafi zarar gorur. muhakkak vururum ve cizerim kosesini. 3250 de iken sizin soylediginiz gibi beyazlama olmustu fakat simdi w810 un kosesini vurdum, gri yer sadece iz yapti, ezilmesine ragmen hala gri, sadece eziklik belli oluyo o kadar.

Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır;
itimadın ve itaatın olduğu yerde Disiplin;
disiplinin olduğu yerde Huzur;
huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
xmennn

3 Haziran 2007; 22:31:55 

arkadaslar ben 3250 yi 3.18 den 4.14 yapınca telefona olan sevgım kalmadı dun sattım onu 350 ytl 'ye yeni bir telefon alacagımda marka farketmez guzel bı onerecegınız telefon var mı
kanka54

3 Haziran 2007; 22:36:10 

arkadaşlar bende artık 3250 sahibiyim.uzun zamandır araştırıyordum ve iyikide bu telefonu almışım diyorum.karizması yetiyor..fun club'a benide eklermisiniz?

cªn

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 22:53:56 

quote:

Orjinalden alıntı: kanka54
arkadaşlar bende artık 3250 sahibiyim.uzun zamandır araştırıyordum ve iyikide bu telefonu almışım diyorum.karizması yetiyor

Güle güle kullan...Güzel telefondur...İyi bi seçim yapmışsın
Biz de kullanıyoruz ya

cªn

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 22:56:01 

xmennn desene gitti güzelim 3250 tüh ya.. neyse. sana önerim eski yazılım 3250

kanka54