3230 da 1 saate kadar video çekilebiliyormuş ve kendi kısa filmini yapabiliyorsun istediğin gibi yavaşlatıp hızlandırıyorsun 3250 de de oluyormu???????????
Orjinalden alıntı: deniz erin 3230 da 1 saate kadar video çekilebiliyormuş ve kendi kısa filmini yapabiliyorsun istediğin gibi yavaşlatıp hızlandırıyorsun 3250 de de oluyormu???????????
3230 telefonu klip basina 1 saat cekim yapabiliyor. bilmen gerekenlerden birisi sadece bir saat degil klip basina 1 saat yani bir saatlik, hafizan kadar istedigin kadar video cekebilirsin. ayrica 3230 da yerlesik film editoru var, yani cektigin videolara eklentiler efeklter yapabiliyorsun. bu efektlerde kendi icerisinde hazir bulunan 5-6 adet hazir efektten olusuyor. simdilik ucretsiz olarak bunlari fazlalastiramiyorsun. bu hazir efektler ise sadece senin videonun etrafina bir cerceve koyuyor arkadan istedigin muzigi koyuyuosun, aradabir ekrana birseyler geliyor; bunlarin harmaniyla senin videonu canlandiriyor. ama cok gereksiz birsey. ne siyah beyaz, ne degisik efektler nede senin dedigin gibi hizlandirma yavaslatma yok. bunlari 3230 yaparken 3250 de yerlesik boyle bir program varmi bilmiyorum ama, zaten diger modellerdede olmamasina ragmen yukleyere bu ozelligi kazandirabiliyorsun. belki nokia 3250 yeni surum symbian kullaniyor bulmak zor olacaktir ama elbette cikacaktir.
zorlu bir gorevi daha talattik. ve ben artik bir NOKIA 3250 sahibiyim. topicte emegi gecen, yorumunu esirgemeyen, onerilerini tecrubelerini anlatan, yeri gelip kendi takildigi soruyu soran, kisacasi NOKIA 3250 SORULARI topicinde adi ve imzasi yer alan herkese tesekkur ediyorum. bu demek degilki ben gidiyorum, tabiki ben buradayim. hatta bu bir baslangic. tekrardan sagolun arkadaslar. viper37, WhiTeRaVeN, serkangsk, dj_mt, drmmr, CeLLaT_1905, MiNiK_eSeK, ilko16, CooLdEmoN, tecnologtecnolog, Azazil, LAZUSAGI_61, meric16, Mc_eMRe, grimer, MAG, malcomx2001, extreme, ~chimera~, Doobly, deniz erin
siyah NOKIA 3250 yi dun gece aldim. ne yazikki kvk garantili, 674 ytl ye anlastim. telefondan cok memnunum elime aldigim zaman ben buradayim diyor. fotograf cekme zavkini yasatabiliyor, cunku yillardir telefonu bir telefonmus gibi kullandik, ama simdi fotograf cekmek istedigimde farkli bir moda geciyorum. en cekici yonude benim icin yepyeni bir isletim sistemi kullaniyor olmasi, performansini ve hizini en iyi sekilde yansitiyor olmasi. en buyuk artisi bu. ben muzigi cok sevdigim icin odam adeta muzik odasi, hal boyle olunca telefonumda bir muzik telefonu oldu. telefonun hoparloru kendini belli ediyor. bir telefondan beklenenin en iyisini veriyor ve bunu tek hoparlorle yapiyor. yuksek ses verebilmek icin sacmalamiyor ve patlak boru sesi de cikarmiyor, vurgulayarak soyluyorum bir telefondan daha fazlasini isteyemezsiniz ve bekleyemezsiniz, nokia yapana kadar en iyisi bu diyebilirim. birazda fotograf koyayim.
masaya ne bulduysam koydum, maksat renklensin. >>orjinal boyut<< ___
Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır; itimadın ve itaatın olduğu yerde Disiplin; disiplinin olduğu yerde Huzur; huzurun olduğu yerde Başarı vardır...
Orjinalden alıntı: dj_mt Eywallah clone kardeşim, hayırlı olsun telefonun.. umarım bir eksiği falan yoktur bozukluk falan...
butun parcalarini olay yerinde denedim ve inceledim herhangibir ariza vermedi. bayadir kurcaliyorum tik yok valla. bakalim nereye kadar goturecek bizi.
gerci tahmin edebiliyorum ama yinede bir sorayim, kullanan olarak; kutudan birde sarj ucu donusum aparati cekti biliyorsun. ben evdeki nekadar sarj aletine denediysem ekranda SARJ OLMUYOR uyarisi cikiyor. simdi aparat bozuk olsa elektrik akimi gecmez ve en azindan uyariyi vermez. yani aparat calisiyor zannediyorum. aklima gelen kendi orjinal bataryasindaki input ve output degerleri ile bizim yillardir kullandigimiz normal topak olarak nitelendirdigimiz sarj aletinkilerle farkli degerler veriyor. sanirim bundan kaynaklaniyor olabilir. ama ben n70 te kullandim ondada bu aparat vardi ve tum sarj aletleri dolum yapiyordu. telefoncuda her sarj aletinin olamayacagini sadece hizli sarj aletlerini donusturup calistirabilecegimi soyledi. aslinda cok onemsiz bir konu ama evde onlarca orjinal nokia sarj aleti var ve nereye giderseniz gidin sarjinizin bittigi yerde sarj aleti istediginizde standart nokia sarj aleti verecekler. yani normalde yaninizda sadece aparati tasimak yeterli olmaliyken eger standart sarj aletleri olmuyorsa direk kendi sarj aletini almaliyiz ve cok gereksiz bir tasima olacak, ki sarjinizin bir an nerede bitecegi belli olmayacak.
tesekkur ederim. evet sarj aleti birazcik sinir bozucu. birde dikkatimi cekti uygulama yoneticisi herzaman yuklu olanlari gormuyor, birde kendi yuklu olan programlarini kaldirinca sadece kalkiyor ama silinmiyor.
Orjinalden alıntı: dj_mt Yaaa clone arkadaşım benim fotoğraf çekerken bir sorunum var.. ekranda siyah bir nokta var ama leke mi yoksa pixel yokluğu mu anlayamadım bir fotoğraf çekip yolluyorum bir bakarsan...
yolla yolla bakarim.
cok ilginc, ama pixelle alakali gorunmuyor. sanki kameranin onunde toz var gibi. cunku boyle pixel kaybi olmaz bu sekil almis bir toz. ama icler acisi bir durum ortaya cikmis, millet kirmizilik var yok kavgasi yaparken resmen ortada kirmizilik var.
ama ikinci fotografi da gosterince baktimda iz tam ayni yerde ve ayni sekilde bence bi isik tut bakalim kameraya biseyler gorebilecekmisin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [cLone]:: -- 4 Ağustos 2006; 17:36:11 >