Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>NOKIA 3250 kullananlar birkac istegime cevap varirmisiniz..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: >>NOKIA 3250 kullananlar birkac istegime cevap varirmisiniz.. Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
[cLone]::

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2006; 14:24:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905
rica ederim evet 176x144 15 fps 3gp. olarak en iyi videoyu k750/w800/w810/w550 çekiyo 3250'de van_hoijdonk sölemişti videoları telefon hafızasına mı ne kaydedince dona dona oynatıyomuş sanırım tam bilmiyorum ama öyle birşey sölemişti

yok zaten telefon dahili hafizasi 100mb ta olsa ben kullanmiyorum telefon hafizasini. dedigi de dogru olabilir, ayrica.

Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır;
itimadın ve itaatın olduğu yerde Disiplin;
disiplinin olduğu yerde Huzur;
huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
ilko16

7 Temmuz 2006; 14:24:47 

burası Bursada bir yer neresi olduğu bana kalsın.
1600x1200 çözünürlükteki resimler ortalam 400kb ile 500kb arası değişen boyutlarda oluyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

ilko16 kardes, neresi burasi! vallahi telefonu alacaklara senin fotoyu bir kere gostermek kafi gelecek saniyorum, cok iyi cekilmis bir foto.

CooLdEmoN arkadas, ben ilk defa senden duydum mekanizmadan sorun yasayan, hemde 3 hafta itibariyle, aslina bakarsan bu korkutucu bir rakakm. acaba cok mu fazla donderiyorsun.

birde arkadaslar nedir bu nokia 3250 fotograflarinin ortalama boyutu. 2mp itibariyle.

CeLLaT_1905

7 Temmuz 2006; 14:35:48 

quote:

quote:

rica ederim evet 176x144 15 fps 3gp. olarak en iyi videoyu k750/w800/w810/w550 çekiyo 3250'de van_hoijdonk sölemişti videoları telefon hafızasına mı ne kaydedince dona dona oynatıyomuş sanırım tam bilmiyorum ama öyle birşey sölemişti

yok zaten telefon dahili hafizasi 100mb ta olsa ben kullanmiyorum telefon hafizasini. dedigi de dogru olabilir, ayrica.

evet ben de kullanmıyorum sadece oyunları,programları ve temaları telefon hafızasına atıyorum

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2006; 14:41:01 

quote:

Orjinalden alıntı: ilko16
burası Bursada bir yer neresi olduğu bana kalsın.
1600x1200 çözünürlükteki resimler ortalam 400kb ile 500kb arası değişen boyutlarda oluyorlar.

hem mekan guzel hemde fotograf kalitesi guzel, tesekkurler, ama ekleyebilirsin daha.

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2006; 14:43:41 

quote:

evet ben de kullanmıyorum sadece oyunları,programları ve temaları telefon hafızasına atıyorum

ben hicbirseyi atmiyorum, yani sadece foto ve video degil, diger turlu hicbirseyi. klasorlerim ona gore duzende oldugu icin.

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
CeLLaT_1905

7 Temmuz 2006; 14:46:33 

quote:

quote:

ben hicbirseyi atmiyorum, yani sadece foto ve video degil, diger turlu hicbirseyi. klasorlerim ona gore duzende oldugu icin.

ya ben temaları mutlaka telefon hafızasına atıyorum çünkü mesela hafızak artını çıkarınca falan temayı göremediği için telefon telefonu aldığım zamanki temaya dönüyo tekrar ayarla falan can sıkıyo

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2006; 15:13:16 

quote:

ya ben temaları mutlaka telefon hafızasına atıyorum çünkü mesela hafızak artını çıkarınca falan temayı göremediği için telefon telefonu aldığım zamanki temaya dönüyo tekrar ayarla falan can sıkıyo

evet bu kismi dogru, ama yinede ben hepsinin bir arada olmasi icin her sekimi hafizakartima topluyorum, olurda karti alip diger telefonlara takimp kullanicaksam eger herseyim icerisinde olmus oluyor. ayni numaralarin ve mesajlarin sim kartta olmasi gibi birsey. tabi herkes sahsi ayarlarina uyum sagliyor.

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
CeLLaT_1905

7 Temmuz 2006; 16:23:30 

evet
3250'yi hiç kullandın mı yani eline alıp kurcaladın mı?
böyle daha sağlıklı bir karar verebilirsin benim arkadaşımda vardı herşeyini inceledim doğrusunu söylemek gerekirse benim için önemli olan şeyleri pek beğenmedim mesela fotoğraf kalitesi,mesela ses kalitesi orjinal kulaklık olduğundan ses kötü olabilir belki ama k750i ile karşılaştırdığımda k750'nin daha iyi ses verdiğini gördüm (k750'nin de kulaklığı orjinal kendi kulaklığı) yani bir müzik telefonu olan 3250'den daha iyi bir ses beklerdim ama tabi kararını etkilemek gibi olmasın sen yine bir incele

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2006; 17:27:12 

quote:

evet
böyle daha sağlıklı bir karar verebilirsin benim arkadaşımda vardı herşeyini inceledim doğrusunu söylemek gerekirse benim için önemli olan şeyleri pek beğenmedim mesela fotoğraf kalitesi,mesela ses kalitesi orjinal kulaklık olduğundan ses kötü olabilir belki ama k750i ile karşılaştırdığımda k750'nin daha iyi ses verdiğini gördüm (k750'nin de kulaklığı orjinal kendi kulaklığı) yani bir müzik telefonu olan 3250'den daha iyi bir ses beklerdim ama tabi kararını etkilemek gibi olmasın sen yine bir incele

icele demekle cok haklisin, ama sanirim ben sirf almis olmak icin alacagim. belli oldu, cunku pekte tatnimkar ozellikler olmasada, vazgecemiyorum. oyleki biraz kullanip sikilacagim. ama baska telefon yok ne yapayim. soyle bir bakinca digerlerini ben kullanamam diyorum. bilemiyorum yinede.

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
CeLLaT_1905

7 Temmuz 2006; 17:34:20 

quote:

quote:

evet

icele demekle cok haklisin, ama sanirim ben sirf almis olmak icin alacagim. belli oldu, cunku pekte tatnimkar ozellikler olmasada, vazgecemiyorum. oyleki biraz kullanip sikilacagim. ama baska telefon yok ne yapayim. soyle bir bakinca digerlerini ben kullanamam diyorum. bilemiyorum yinede.

bence k750'yi düşün

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2006; 17:50:30 

quote:

bence k750'yi düşün

dusundum evet zamaninda cok dusundum de, yok ya sanirim almam. cunku cok telefon degistiriyorum, zaten cogu aksilikler beni buluyor, biraz yenilemekte gec kaliyorum, simdi k750 alirsam, kullandim hadi, sonra ben kime satacam bunu, satsam bile epey bir fiyat dusmem gerekecek. zaten kendi fiyatida dusmus durumda, adam senden alacagima sifirini alirim der, bu elden satacagim kisi. e zaten telefoncuya hic satamassin yanasmiyorlar cunku, yada fais fiyat veriyorlar.

n70 zaten kullandim, ki 3rd ed istiyorum en dusugu n70 onuda kullandim. diger turlu e serisini almam zaten bana gore degil. n serisinide hep kapakli ve surgulu, birazcik n91 iyi ama o da tam bir muzik telefonu deigl, 3250 den farki yok onun sadece hafizasi var o da benim pek kullandğigim birsey degil, telefonu doldurmam o kadar. n90 desek o da eski symbian, ve kapakli olmada yani. bana gore bulamadik. tek endisem saglam olmamasi nokia 3250 nin yoksa gozumu kirpmadan alicam. gerci zaten her halukarda alacam da iste tereddut ediyorum malzemesinden, kullanan bir arkadas var katibim, adam resmen elimden zorla cikardim diyor, hic memnun kalmadim diyor. aslinda tek memnun olmayan o ama, bakicaz artik.

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
viper37

7 Temmuz 2006; 17:53:58 

clone Allah aşkına sen alma 3250

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2006; 17:58:00 

quote:

Orjinalden alıntı: viper37
clone Allah aşkına sen alma 3250

hayrola ne oldu?

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
viper37

7 Temmuz 2006; 18:05:01 

daha almadan şüpheye düştün 50 kişi iyi referans veriyor bir kişi inanılmaz kötülüyor sende ona inanıyorsun almış olmk için alacağım diyorsun. Para bu kadar koly mı kazanılıyor harcamış olmak için almak . Bence alma

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2006; 18:13:54