Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>NOKIA 3250 sahiplerinin paylasim yeri..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: >>NOKIA 3250 sahiplerinin paylasim yeri.. Sayfa: <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MC_CooL

9 Eylül 2006; 13:20:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iş yerinde çalındı.arkadaştan şüpheleniyorum bana ikide bir soruyodu bu parça ne işe yarıyodu diye dedektif saldım peşine sakın ha sakın çıkarıp koymayın biyere çıkardığınız gibi cebinize atın

D.H Motorola CLUB
ACERAspire 5520
MOTOROKR E6
Çimuanos

9 Eylül 2006; 13:20:13 

yaw arkadaşlar yeni bi topic açmayım dedim bende 6630 vardı çaldırdım yeni oldu daha
nese yeni bi tel alacaz işte 3250 düşünüyorum biraz araştırdım ama tatmin etmedi kimi çokk ii dio kimide çok kötü , bu topicde hep kullananlar var herhalde nasıldır bu tel. alımmı ne dionuz

Sıradanlık yegane günahtır. Martha Graham
Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz. B.SHAW
Bir insanın tek başına mutlu olması utanılacak birşeydir. A.CAMUS
[cLone]::

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Eylül 2006; 13:31:42 

quote:

Orjinalden alıntı: maviates
quote:

Orjinalden alıntı: MC_CooL
3250 nin siyah küçük kapağını kaybettim
ya nerden bulabilirim bu kapağı satarlar mı acaba?

benimkide kayıp bulursan iki tane al

karde payi, benimkini 3 esit parcaya bolelim.
bundandi degil mi?

Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır;
itimadın ve itaatın olduğu yerde Disiplin;
disiplinin olduğu yerde Huzur;
huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Eylül 2006; 13:34:07 

quote:

Orjinalden alıntı: MC_CooL
iş yerinde çalındı.arkadaştan şüpheleniyorum bana ikide bir soruyodu bu parça ne işe yarıyodu diye dedektif saldım peşine sakın ha sakın çıkarıp koymayın biyere çıkardığınız gibi cebinize atın

biyikli olan dimi. o calmistir kesin.

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
WhiTeRaVeN

9 Eylül 2006; 13:35:37 

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
arkadaşlar benim hafıza kartında *.sis dosyaları var ve telefon her açılışında bu programları yüklemeye çalışıyor. bunu nasıl engellerim?

hafiza kartindanki *.sis lere karismamasi lazim. yukleme uyarisimi cikariyor, yani.

evet aynen. açılışta yüklemeye çalışıyor. formattan sonra oldu. formattan önce yüklü olan dosyaları yüklemeye çalışıyor. uygulama yöneticisinde bunlar yüklenmedi olarak gözüküyor. uygulama yöneticisinden silsem sorun kalmaz diye düşünüyorum ama onu da beceremedim

DELL INSPIRON 6400 CS11 Intel Core2 Duo 1.83 667 Mhz FSB 2 Mb Kingston 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 120 Gb Sata 256 MB ATI M-Radeon X1400 15,4'' Truelife WXGA 8 XDVD-RW (+/-) 10/100 Ethernet Entegre 56K modem Wireless802,11b/g,/Bluetooth
Canon PowerShot A700

......................................NOKIA 3 2 5 0........................................
maviates
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Eylül 2006; 13:36:06 

heh işte resimdeki parça senmi aldın yoksa clone

Sisteme Gözat

9 Eylül 2006; 13:37:15 

quote:

Orjinalden alıntı: Çimuanos
yaw arkadaşlar yeni bi topic açmayım dedim bende 6630 vardı çaldırdım yeni oldu daha
nese yeni bi tel alacaz işte 3250 düşünüyorum biraz araştırdım ama tatmin etmedi kimi çokk ii dio kimide çok kötü , bu topicde hep kullananlar var herhalde nasıldır bu tel. alımmı ne dionuz

gecmis olsun. eger varsa aklina takilan, sor oyyle yardimci olalim.
ben oyle kotu diyeni daha gormedim ama;
yinede nokia 3250 degerlendirmesini yapacak olursak; fiyatina gore gercekten ideal bir muzik telefonu. ve 6630 dan sonra kullanilabilecek iyi bir telefon olur. gelismis multimedio ozellikleriyle nokia 3250 yi tavsiye edebilirim.

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
maviates
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Eylül 2006; 13:38:09 

WhiTeRaVeN silemediklerin c:\data\install içindedir büyük ihtimal yüklenmedi olarak gözüküyor ise oraya bi baksan

Sisteme Gözat

9 Eylül 2006; 13:39:16 

quote:

heh işte resimdeki parça senmi aldın yoksa clone

benimkinin kosesinde nisani var ama, deldim ben kosesinden boynuma asmak icin, kaybolmasin diye. zannetmem seninki olsun..

belki seninkinide o biyikli calmistir.

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
Çimuanos

9 Eylül 2006; 13:39:51 

quote:

quote:

gecmis olsun. eger varsa aklina takilan, sor oyyle yardimci olalim.
ben oyle kotu diyeni daha gormedim ama;
yinede nokia 3250 degerlendirmesini yapacak olursak; fiyatina gore gercekten ideal bir muzik telefonu. ve 6630 dan sonra kullanilabilecek iyi bir telefon olur. gelismis multimedio ozellikleriyle nokia 3250 yi tavsiye edebilirim.

çok sorun çıkartıo diolar ya bide kamerası ii değil diolar sen kullanıosun herhalde sana göre nasıl

Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz. B.SHAW

Sisteme Gözat

9 Eylül 2006; 13:41:52 

quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
evet aynen. açılışta yüklemeye çalışıyor. formattan sonra oldu. formattan önce yüklü olan dosyaları yüklemeye çalışıyor. uygulama yöneticisinde bunlar yüklenmedi olarak gözüküyor. uygulama yöneticisinden silsem sorun kalmaz diye düşünüyorum ama onu da beceremedim

aklima ilk gelen;
sen uygulamalari hafiza kartina yukluyordun, format atinca telefona, uygulamalarin sistem dosyalari telefon hafizasinda oldugundan silindi, ancak uygulamalar hala hafiza kartinda oldugundan, telefon eksiklik hissediyor ve sana tamamini yuklemeni istiyor olabilir.
zaten uygulama yoneticisinden kaldiramamanda bu yuzdendir.
ya hafiza kartina format atacaksin, yada yuklu olan uygulamalari uzerine kurup, kaldirip, yeniden yukleme yapacaksin.

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
WhiTeRaVeN

9 Eylül 2006; 13:42:12 

quote:

WhiTeRaVeN silemediklerin c:\data\install içindedir büyük ihtimal yüklenmedi olarak gözüküyor ise oraya bi baksan

maalesef o dosya boş

DELL INSPIRON 6400 CS11 Intel Core2 Duo 1.83 667 Mhz FSB 2 Mb Kingston 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 120 Gb Sata 256 MB ATI M-Radeon X1400 15,4'' Truelife WXGA 8 XDVD-RW (+/-) 10/100 Ethernet Entegre 56K modem Wireless802,11b/g,/Bluetooth
Canon PowerShot A700

......................................NOKIA 3 2 5 0........................................

Sisteme Gözat

9 Eylül 2006; 13:44:33 

quote:

çok sorun çıkartıo diolar ya bide kamerası ii değil diolar sen kullanıosun herhalde sana göre nasıl

biz burada hepimiz kullaniyoruz, sorun cikartiyora bir anlam veremedim, gereksiz yere ariza vereni duymadim, basimada gelmedi. ufak tefek, hatalar her telefonda mevcut ve nokia 3250 hatalarla dolu bir telefon degil.
ayrica fotogtaf kalitesi de oldukca yerinde, benim fotograf incelemelerim var, onlara da goz atabilirsin. ama yinede fotograf kalitesine dusuk not verilecekse, bunun tek nedeni gereksiz bir kirmiziliktir. ki o da fotograf cercevesinde kayboluyor zaten.

huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
Çimuanos

9 Eylül 2006; 13:49:18 

quote:

quote:

biz burada hepimiz kullaniyoruz, sorun cikartiyora bir anlam veremedim, gereksiz yere ariza vereni duymadim, basimada gelmedi. ufak tefek, hatalar her telefonda mevcut ve nokia 3250 hatalarla dolu bir telefon degil.
ayrica fotogtaf kalitesi de oldukca yerinde, benim fotograf incelemelerim var, onlara da goz atabilirsin. ama yinede fotograf kalitesine dusuk not verilecekse, bunun tek nedeni gereksiz bir kirmiziliktir. ki o da fotograf cercevesinde kayboluyor zaten.

hmm anladım saolasın yine kafama takılan bişey olursa sorarım bide canlı olarak görim tel. i de sonra tam karar veririm