Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN ilk şarj diye birşey yok. bugüne kadarki telefonlarımda öyle birşey yapmadım. sadece pilin bitmeden şarja takma, şarjı tam dolmadan da çıkartma. buna dikkat et yeter (li-ion olsun li-polimer olsun her pil bitmeden dolumlarda yavaş yavaş zarar görür)
sende demekki bu gune kadar boyle denedin ve boyle kullandin telefonlarini, mademki ilk sarj da yapilan o kadar muhim birsey degil, yapmayiz bundan sonra. hani eskiden beri gelen bir aliskanlik, randiman alalim diye boyle birsey yapiyoruz.
senin yaptığının da telefona zarar verecek bir tarafı yok. için daha rahat edecekse bu şekilde yap, ama bence bir faydası yok. bu arada pilinizi asla kendi kendine kapandıktan sonra telefonu açıp iyice bitirmeye çalışmayın. ben bir telefonumda bu hataya düştüm ve ancak üçüncü pilimi alırken bir telefoncu arkadaşım durumu anlayıp beni uyardı ve bende pile para vermekten kurtuldum. kendiliğinden kapansın ve şarja takın
Nokia 2 GB microSD Card MU-37'ı desteklediğine göre
2GB microsd'leri destekliyor :D Oh bea az nefes aldık ,depolama alanı olarak iyi oldu bu.Sandisk 8-9Mb/s yazma okuma hızı ile yeteri kadar performans sunar heralde :P
arkadaslar az once clup nokia services noktasindan bir arkadasin yanindan geldim. yuklemek icin gitmedim ama son durum ney ona bakayim dedim. zaten biliyorsuünuz onlar nokianin servis bolumune firmaci olarak girebiliyorlar ve sisteme giris yapti nokia 3250 son firware 3.23 var ve ayni versiyona birde ek paket eklemisler. ama versiyon atlamamis. sordu istermisin yapalimmi diye, bende hazirliksiz gitmistim ve o dakika bilgilerimle ugrasamazdim diye kalsin dedim hem birdahaki geliste belki farkli guncellemeye denk geliriz.
evet hatirliyorum oyle demisti ama ben direk teknik servis agindan nokia ya baglanarak gordum. siralamada en altta v3.18 ustunde v3.21 ustunde v3.23 en ustte ise v3.23 ... pack yaziyordu ama ismini tam olarak hatirlamiyorum. hatta dedim versiyon atlamasi olmasa bile tarih ileri tarihtir onada iyi baktim ama o da ayni tarihti. zor olsada ben arada gitmeye calisirim. eger ogrenirsem yeni birseyler bildiririm.
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN 3250'nin kulaklığından memnun olmayanlar: kulaklığı yüksek seste discman'a bağlı olarak 5-6 saat çaldırdım ve kulaklığın sesinde olumlu yönde bir gelişme oldu. telefonda ekolayzer ayarlarını da denyerek kendime en uygun hale getirince ses tatminkar bir hale geldi. bilginize
devri zorladin motoru actin yani. super o zaman. deneriz tesekkurler.
o dediğin olaya burn in diyolar diskmanda değilde güzel bi müzik setinde dene bir gün çalsın (elektrik çok gitmez kafanı yorma...! ) aç son sesini basların nasıl güçlendiğini bariz anlarsın...!
Arkadaşlar bu olay gerçek mi kafa bulmuyonuz dimi?