Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Anladim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: Anladim Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
slogan

9 Kasım 2006; 2:44:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

çok sağol be kardeş.Valla iyi bir çözüm olacak bu.

slogan

9 Kasım 2006; 2:47:38 

bide abi bu otomatik kapanma olayında bence telefon hgaklı.Sormak lazım tabi :)
düşünsene sen konuşurken yada tam msj yazarken kapansın.Dahamı iyi olur böyle?
Abi valla çok ince ayrıntıları bile düşünmüşler bu telde.8310 dan sonra çok çok iyi geldi bu bana..

samsunlusemih

9 Kasım 2006; 9:54:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

hayır data kablosu 38,5 ytl ye harici olarak satılmakta

40 milyon ona veeceme bluetooth alım daha iyi be

Post kasma, Gazma
samsunlusemih

9 Kasım 2006; 9:57:39 

el71 için ve tum teller için temalar felan

http://themes.modopo.com/index.php?cPath=49&language=en&m=21

Post kasma, Gazma
samsunlusemih

9 Kasım 2006; 13:09:48 

demin bluetooth aldım 100m alandan görüyo 2o milyon dedi ben de ucuz bişe olsun dedim o kadar lazım felan deil ded1i tamam 15 olr dedi bende aldım :)) 40 milyon usb ye vereceme ve oda sadece el71de calısacak ama bu hepsinde hehe çok karlı bi iş oldu hemde 100 m 10,15 deil

Post kasma, Gazma
e125527

9 Kasım 2006; 23:18:34 

Bluetootla bi Siemens telefonda en çok ihtiyaç duyacağın özellk olan firmware güncellemesi yapamazsın ama.

İ:M)Z;A......
samsunlusemih

10 Kasım 2006; 9:24:42 

bi sorum alacak size el71 MPEEG4 CALIŞTIRIYOYA AMA BENİM TELDE CIKMIYO ACILINCA SADECE SES GELİ BUGUN ÇÖZEMESSEM ALDIM YEREGİDECEM TEKRAR VE YAPTIRACAM

Post kasma, Gazma
Darkchild

Sisteme Gözat

11 Kasım 2006; 21:11:03 

slm arkadalar dersler yüzünden interneti iptal ettim arada sırada giriyorum..

msj sresini ben de keşfettim ve şimdi 1-2 saniye ayarlıyorum ve daha az titriyo ve dolayısıyla daha az batarya yiyo.. zaten msj sesim 2-3 saniyelik bişi.. sorun olmuyo artık..

samsunlu semih direk bluetoothl a mmc ye atmanın yolu yok sadece kablo ile olur o bahsettiğin olay maalsef..

benimki FW 41 ve aşırı hızlı kullanım daldan dala atyluıcanca menülerde bende de kapanma olayı oldu.. hatta bi keresinde bunu isteyerek yaptım.. ard arda girdim çıktım bierlere sonra tel kapandı.. umtlar bidaha ki FW ye kaldı .. FW 41 e özenmeyin derim ben.. tabi ben yükledim geri dönmek de istemiyorum eski FW lere..

ben benq siemens e mail atalı 2-3 hafta oldu nerdeyse .. en geç 5 gün içinde cvp gelirdi noldu nbunlara bilmiyorum.. ttaa el71 i almadan önce istanbulu aradım müşteri hizmetlerii aMA 1 kere bil e düşüremedimç.. lkızıyorum atrtık.. !!

Arkadaşlar bide şöle bi sorunum var.. bazen msj yazarken.. telefon aşırı yavaşlıyo ..kapanma yada lilitlenme olmuyo.. harfler kendiliğinden yazıyo.. her bi tuş başka bi görev alıyo gibi sanki .. 2 ye basıyosunuz.. t harfi çıkyıo gibi mesela örnek.. bundan kurtulmak için de teli yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.. yve yazduığınız msj da yarı da kalıyo baştan yazmak zorunda kalıyosunuz.. belki de FW 41 in marifetidir kimbilir.. yada ben teli düşürdükten sonra oluyodur bu tüzr şeyler..

ışığı ben de yüzde 10 a çektim.. ben gnde 30 msj yazıyorum 20-30 dk. da konuşuyorum bu durumda yüzde 100 ışıkla 1.5 gün gidiyodu.. geceleri açık.. şimdi nolucak bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 12 Kasım 2006; 1:37:46 >

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
ailkem

Sisteme Gözat

12 Kasım 2006; 2:08:35 

bluetooth ile fw güncelleme dışıında herşeyi yaparsın direk mmc kartada atarsın istediğin dosyayı ama ne yazık ki fw güncellenmiyor birde bluetooth ile dosya atmak daha ağır

slogan

12 Kasım 2006; 12:18:24 

Bu msj yazarken yavaşlama bendede oluyor ama dediğin gibi harfler karakterler karışmıyor.Sadece yavaşladığı oluyor.FW den kaynaklanabilir.

slogan

12 Kasım 2006; 12:21:15 

Bu arada darkchild internete daha az girmen konusu beni üzdü.Senin tecrübelerinden yararlanıyorduk.Neyse arada bir takılırsın artık...Derslerinde başarılar

Darkchild

Sisteme Gözat

12 Kasım 2006; 17:53:46 

ya 3-5 günde bir girip bütün yazılanları okurum.. okuyup ona göre cvp yazıyorum zaten 1 msj bile kaçmıyo benden .. bildiğim herşeyi yazmaya çalışıyorum.. deneyimlerimi vs..

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
slogan

12 Kasım 2006; 19:39:51 

ok bekliyoruz..

urotsukidoji

13 Kasım 2006; 21:30:45 

Arkadaslar selam,
Nokia kategorisinde 6131 mi El71 mi diye bir soru sormustum. Arkadaslar sagolsun baya ilgilendiler ama cogunluk 6131 yönünde oldu. sonra dedim ki nokiaciların olduğu yerde bunu sorarsan tabi nokiacilar agir basar :) sizler ne dersiniz? 6131 mi el71 mi? özellikler el71 kullanan arkadaslar yasadiklari problemleri sıkıntılarını ya da memnun oldukları özellikleri de yazabilirlerse cok sevinecegim :)
Teşekkürler...

Darkchild