Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Benq-Siemens EL 71

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: Benq-Siemens EL 71 Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Darkchild
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

1 Kasım 2006; 1:01:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

anladım saol ailkem bakalım benim batarya nolucak ... gerçi ben 2. el aldım artık adam bataryayı nasıl eğiiiti bilemiyorum neyse batarya çok sorun deil yenisini alırım tatmin etmezse.. önemli olan telç..

bu arada servis seslerini kaptiyim .. gerçi kapalı zaten.. ama şarj biterken hiç ötmedi ben de ama ilginçtir ki patt diye beklediğimden çok erken bitti. yani ötmeye bile zamanı yoktu sanki aletin..

**bu arada operator logosunu kaldırmak isteyenler için

http://www.geocities.com/bytansu/seffaflogo.zip zip in içindeki resmi operatör logosu olarak ata tamamdır.. ayarlar -ekran-logo bölümünden bu dosyayı teldeki yerini gösterin ve seçin.. benim avea ve aria yazıları kayboldu gayet de iyi oldu..

Darkchild
Uzaklaştırılmış

1 Kasım 2006; 1:46:09 

bu arada servis seslerinin kapatılması uyarı seslerini de kapatıyomuş.. klavuzda öle yazıyo.. bakalım bida ötücekmi ..hiç dikkat etmedim ama.. daha önce de kapalıydı bende sanki ?? :o yani batarya biterken dıdıdıdıt şeklinde ötenlere duyrulur...
ailkem

Sisteme Gözat

1 Kasım 2006; 10:16:26 

Aksesuarları incelerken usb yi fark ettim ordaki usb usb den şarj olayını açıp kapıyor usb kablo alma tereddütü yaşıyanlara duyurulur şarj işlemi manual

TuRaN.z

1 Kasım 2006; 13:47:55 

quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

Aksesuarları incelerken usb yi fark ettim ordaki usb usb den şarj olayını açıp kapıyor usb kablo alma tereddütü yaşıyanlara duyurulur şarj işlemi manual

bak bu olayda güzelmiş

Darkchild
Uzaklaştırılmış

1 Kasım 2006; 16:07:00 

evet ben kabloyu almadan önce gördüm onu ama buraya yazmayı unutmuşum pc ye bağladığınızda usb şarjı açıp tel ayarlarından pc den şarj edebilirsiniz ama ben hiç denemedimm..

bu arada mailıma cvp gelmemiş daha bekliyorum
seckinsemiz

1 Kasım 2006; 17:43:12 

Arkadaşlar üzgünüm onceki mesajımda cl71 yazdım ama telefonum el71 ama sorun hala devam ediyor bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olsun baska telefondan bluetooth ile müzik falan alırken hata olusuyor ve gonderme baslamadan iptal oluyor. Bilgisi olan varsa lutfen soylesiiiinnnn.....

(((50_50)))
Darkchild
Uzaklaştırılmış

1 Kasım 2006; 18:00:03 

başka telden diyosun .. kaç tane telde denedim tek bi telde bunu yapıyosa başka tellerde de dene.. farklı markalarda dene bluetooth alışverişi yapmayı olmazsa format at.. yada bi FW update dene ok ?
seckinsemiz

1 Kasım 2006; 18:14:47 

Valla 3 çeşit nokia da denedim olmadı nolcak bilmiyorum. En son aldığım yere gitçem ama bılmıyorum .basaka hangı sebepten olabılır aklına gelen var mı bıde bu telefon sahıbı olan bana msn ını yazsın program paylasımı ıcın

(((50_50)))
ailkem

Sisteme Gözat

1 Kasım 2006; 21:26:49 

büyük ihtimal telefondan tele aktarım yaparken müziği telefon hafızasına atmak istiyor olabilir telefon hafızasında yeterli yer yoktur hiç denemedim nasıl ayarlanır bilmiyorum birde bluetooth ayarlarından aktarım işlemini başlatmandan önce telefonu daima görünür moda getir birde kendinden karşı tarafa göndermeyi dene onu yapıyormu

samsunlusemih

2 Kasım 2006; 9:44:27 

nasıl yani nokia dan bluetooth la müzük gönderince almıyomu

Post kasma, Gazma
Darkchild
Uzaklaştırılmış

2 Kasım 2006; 15:12:54 

hayır nokia dan alması lazım bence önemsiz başka bi sorun var dediğim gibi format at.. yada telinin hafızası dolmuş olabilir senin... hafıza kartına taşı dosyalarını eğer varsa yoksa baŞKA SEBEP..
Darkchild
Uzaklaştırılmış

2 Kasım 2006; 16:04:28 

arkadşlar az önce bi testt yaptım.. belki işinize yarar..

3089 kb lık bi mp3 ü bluetoothla 75 saniyede atarken.. Data kablosu bunu SD ye 25 saniyede atıyo.. belki daha hızlı atmak istiyorum ben dosyaları diyenler vardır yaziyim dedim.. yani bariz fark var.. MPM değil de telefon gezginini kullanarak sürükle bırak ile dosyayı istediğiniz klasöre atabiliyosunuz.. ister SD ye ister telin kendi hafızasına.. bu arada hatırlatiyim ben orjinal DCA 140 USB kablosunu Başarı teknik servisinden 38.6 ytl ye aldım.. Başarı teknik servislerinde bulabilirsiniz büyük ihtimal... mp3 atıyorum EL71 ime..

bluetoothla sanırım direk SD ye atamıyoduk ama data kablosu ile bu mümkünn daha kolay ve daha hızlı.. tavsiye ederim.. ayrıca yeni FW leri GPRS e düşmesini beklemden update edebilirsiniz.. benimki FW 41 sölemiştim
seckinsemiz

2 Kasım 2006; 16:38:03 

Valla ben anlamış diilim neden olmuyo nokia ile ilgisi yok bence baska telefondan muzik alamıyorum bilgisayarıma bluetooth taktım sorunsuz bir şekilde çalıştı müzik aktarımı yaptım telefonun hafızası da bos bu arada sakın bilgisayardan muzik transferi için bluetooth cihazı almayın aşırı yavaş

(((50_50)))
filenperno

2 Kasım 2006; 19:11:58 

arkadaşlar ben el71 aldığımdan beri telefon üzerinden şu FW güncellemeyi yapamadım. sürekli 280 yada 230 kod nolu hata msj ları veriyor... bu nedir anlamadım... bilgisi olan varmı ? Ailkem, Darkchild... siz anlarsınız.... bu arada gerekli tlf ayarlarını mesaj olarak aldım ve yüzledim...

???????
ailkem

Sisteme Gözat

2 Kasım 2006; 23:34:54 

ektin hesap software update olmalı edge açık olmalı bunları kontrol et tekrar dene fw36 dan sonrası hala otomatik updateye atılmadı

bluetooth ile dosya gezgini var sd karta atabiliyoruz istediğimizi ama gerçektende çok ağır kablo lazım kablo :)