Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Benq-Siemens EL 71

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: Benq-Siemens EL 71 Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ailkem

Sisteme Gözat

28 Ekim 2006; 3:02:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Öncelikle telefonun hayırlı olsun darkchild gerçekten dehşet bir alet ve emin ol bataryasıda zamanla ferrari gibi açılıyor.

1. sdt uzantılı dosyayı birlikte açı seçerek winrar ile aç değiştirmek istediğin resmi delete ile sil ve kopyalamak istediğin resmi (ki bu resim senin wallpaperin) aynı dosya ismini vererek winrar penceresinin içine sürükle otomatik olarak atar zaten tüm dosyalar için yapabilirsin bu işlemi ister tek resimli istersen tamamen sana özel tema yapabilirsin. hatta ve hatta o seçim kutucuğu dahi değiştirilebilir. en son olarak sdt uzantılı dosyayı telefonun neresine atarsan at fark etmez telefon içinden ya da hafıza kartı üzerinden çalıştır

2. Işık olayıda doğal ekran kararıyor benq-siemens yazısı da duruyor 1 saatte şarj işlemi bitiyor şarj işlemi bitince ışık sönüyor yazıda gidiyor tamamen kapanıyor tel (şarj işlemi bittikten 15 dakika sonra kapanıyor)

arti

28 Ekim 2006; 11:37:00 

Arkadaşlar Merhaba.
İki yıllık CX65 kullanıcısı olarak geçen hafta Siyah EL71 imi aldım gerçekten karizmatik ve kullanışlı. Telefonu Bluetooth la PC ye tanıtmama ve dosya aktarımıda yapmama rağmen bir türlü MPM programı telefonu görmüyor. Zaten MPM de telefon modelleri içinde seçenek olarak EL71 gözükmüyor. Telefonu MPM ye tanıtmayı başarabilen birisi varsa nasıl yaptığını anlatırsa sevinirim, sanırım forumda aynı sorunu olan birkaç kişi daha vardı... Selamlar:)

e125527

28 Ekim 2006; 15:48:30 

Arkadaşım bluetoth programın varsa MPM e hiç gerek yok. Ben önce MPM yükledim bilgisayara koca program 170 MB ne iş yapıyosa anlamadım. Aynen senin gibi hiç bi şekilde tanıtamadım. Sonra laptopu karıştırınca bluetooth programıyla bağladım. Bi kaç ayardan sonra herşeyi transfer etmeye başladım. Program telin içindeki sistem dosyalarını bile gösteriyo.

MPM in özelliği bilgisayarla mail senkronizasyonuvb , eğer resim, müzik tema atmak dışında bir şey yapmayacaksan MPM kesinlikle gereksiz bence.

İ:M)Z;A......
TuRaN.z

28 Ekim 2006; 16:13:08 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

tr ye uyumlu değildir demekle neyi kastettin anlamadım ?? yani FW41 fw 38 dan daha fazlası yani ama aradaki fark ne ben de bilmiyorum.. şuan fw 41 ve dili de tükrçe bi fark yok yani temelde.. tabi yenilikler olduysa bilemiyorum..

telefon işinde herşey olabiliyor belki bundada vardır diye düşündüm ama sende haklısın,
yeni fw41 in farkı belki batarya kullanım süresinin artması, telin hızı yada donma v.s. gibi olaylarda iyileştirme olabilir tabi buda zamanla belli olabilir dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 28 Ekim 2006; 16:14:06 >

ailkem

Sisteme Gözat

28 Ekim 2006; 23:48:41 

Telefona atılacak pratik güzel ses dosyalarını içinde barındıran site ismi bilen var mı?

Darkchild

Sisteme Gözat

29 Ekim 2006; 12:06:14 

valla teli ben perşembe günü aldım günün ortasında şarj ettim.. daha sonra kurcaladım baya bi.. tonlarca melodi ve resim attım tele.. bluetooth açıktı.. ve şarj ettikten sonra FW update yaptım.. uğraştıığm süre içinde USB kablo ile tel pc ye balıydı... bugün pazar ve yarıdan biraz daha az şarjı.. ama çok çok az konuştum ve msj aattımm.. ama yinede 5-6 gün gideek gibi.. tam belli olunca yazarım yine... bekleme süresi muhtemelen artmıştır FW 41 yani düşünsenize :))

yani sonuç. olarak telin bekleme süresi hiç fena değil bile demiyorum bence çok iyi gbi...

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
Darkchild

Sisteme Gözat

29 Ekim 2006; 12:22:55 

bu arada *.mmf uzantılı melodiler çalmıyo EL71 imiz de .. çalıştırabilen var mı ? benim attığm mmflerin hiçbiri ytanınmadı ve dolayısıyla çalışmadı.. midi wav mp3 aac bunlar ok ama *.mmf olmuyo .. elimde bbirsürü mmf melodi vardı boşa gitti...

e125527

29 Ekim 2006; 12:45:25 

Ya sabah farkettim süper bişi telefon bu saat değişmesini otomatik olarak ayarlamış. Diğer tellerde varmı bilmiyorum ama güzel bir özellik.

İ:M)Z;A......
Darkchild

Sisteme Gözat

29 Ekim 2006; 12:56:53 

cidden bu tel çok iyi .. ama deneyimsiz biri menülerin içinde kabolur.. aslında birazcık kurcaladıktan sonra menü sistemini öğreniyo insan çok rahat.. herşeyin ayarı var.. telefon çok akıllı .. smart.. yani küçük ama çok işlevli diyebiliriz.. ama maalsef.. türk gencinin bu telden haberi pek yok buna üzülüyorum ama seviniyorum da bırakın herkes kullanmasınn

baya bi kurcaladım.. daha öğrenilcek çok şey var.. kıyamıyorum pek elimde tutmaya.. zaten ellerim çok terleyip duruyo bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Ekim 2006; 12:57:52 >

Barce

29 Ekim 2006; 14:11:19 

sabah baktım ki telefon saati otomatik geri almış , geçende inceleme fırsatım olmuştu hakkaten süper telefon fakat fiyatının biraz daha düşmesi lazım.Bu arada geçen yere düşmesine rağmen (sokakta) genede birşey olmadı teknosa da siyahını gördüm hakkaten karizmatikte fakat dediğim gibi fiyatının düşmesi lazım çünkü k750i nin fiyatı ile nerdeyse aynı

Karadeniz fırtınası.
juna1986

29 Ekim 2006; 14:58:02 

merak ettiğim siyah modelin dış kasasıda metal mi

ailkem

Sisteme Gözat

29 Ekim 2006; 15:41:08