benim EL71 geçen şarj olurken ve hiçbirşey yokken şu hepimizin bildiği "dit" sesinden sonra kapandı ve bir daha da açılmıyor. telefonun açma tuşuna basılı tutuyorum açmak için daha tuşa basar basmaz tepedeki led yanıyo. basılı tutuyorum 3 sn sonra o dit sesiyle ışık da sönüyo. telefon zaten hiç açılmıyor. "no" ya basıp çekince led yanıyo ve yine 2-3 sn. sonra sönüyo bu sefer dit sesi gelmiyo.
karışık ama bi yardımcı olun ağalar. nası olacak bu iş. kablom falan yok. istanbul - izmir - ankara'da değilim. bir yol gösteriverin. şimdiden sağolun
peki bu fullflash vs. için sorayım; bende telefon açılmıyor şu anda, şarj dahi olmuyor, ama şarjı var. ben bu data kablosunu alsam bu kabloyla açabilir miyim? telefon açılmasa da sorunu giderebilir miyim?
benim EL71 geçen şarj olurken ve hiçbirşey yokken şu hepimizin bildiği "dit" sesinden sonra kapandı ve bir daha da açılmıyor. telefonun açma tuşuna basılı tutuyorum açmak için daha tuşa basar basmaz tepedeki led yanıyo. basılı tutuyorum 3 sn sonra o dit sesiyle ışık da sönüyo. telefon zaten hiç açılmıyor. "no" ya basıp çekince led yanıyo ve yine 2-3 sn. sonra sönüyo bu sefer dit sesi gelmiyo.
karışık ama bi yardımcı olun ağalar. nası olacak bu iş. kablom falan yok. istanbul - izmir - ankara'da değilim. bir yol gösteriverin. şimdiden sağolun
Kablon olsa bile büyük ihtimalle sorunu gideremeyebilirsin. Çünkü bir telefonun fullflashı ile başka bir telefon açılmıyor. fullflashın içinde her telefona özel bir kısım var. Eğer yazılım problemin bu özel kısımla ilgiliyse problemi gideremezsin. Diğer genel kısımlarla ilgiliyse giderebilirsin.
arkadaşlar benimde bir EL71 im var mesaj hanesinde mesaj olmadığı halde mesaj kutunuz doludur eski sms leri silin uyarısı geliyor 3 mesajda bir hepsini silip kapatıp açmak zorunda kalıyorum.. telefona format atmıyorum telefon kodunu bilmediğimden yanlış girdim ve kitlendi yardımmmmm nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr