Arkadaşlar İyi Bayramlar Telefonumun yazılım sürümü 31,varyantı da A123 ; forumu takip edemediğim için soruyorum : güncelleme yapmama gerek var mı? varsa hangi sürüm ve nereden yapabilirim? Şimdiden Teşekkürler.
ben fw 31 den 45 e yükselttim. telefon hissedilir derecede hızlandı. telefon daha hızlı açılıyor. javalar, dosyalar, videolar daha hızlı açılıyor. ben kesinlikle tavsiye ederim.
aşagıdaki linkten indirip data kablosuyla yazılımı yükleyebilirsin.
Ben telefona bilgisayardan bluetoothla şarkı atamıyorum. Fotoğraf vs. atabiliyorum ama şarkı almıyor. Veri alımı kesildi diyor ve 2 kere telefon kendiliğinden kapandı. Bu iki sorun hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ben telefona bilgisayardan bluetoothla şarkı atamıyorum. Fotoğraf vs. atabiliyorum ama şarkı almıyor. Veri alımı kesildi diyor ve 2 kere telefon kendiliğinden kapandı. Bu iki sorun hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
muhtemelen telefon hafızasında yeterli boşluk yoktur. bluetooth'la gelen dosyalar telefon hafızasına kaydedildiği için gelen dosya kadar boş alan olması gerekiyor. gelen dosyaları hafıza kartına taşımanız gerekiyor tekrar dosya almak için...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synan -- 30 Ocak 2008; 17:52:45 >
muhtemelen telefon hafızasında yeterli boşluk yoktur. bluetooth'la gelen dosyalar telefon hafızasına kaydedildiği için gelen dosya kadar boş alan olması gerekiyor. gelen dosyaları hafıza kartına taşımanız gerekiyor tekrar dosya almak için...
Ama daha hiç dosya göndermedim ki telefon hafızasında boşluk olmasın. Telefonun kendi içindeki dosyalar dolduruyor da olabilir yani telefon hafızasını. Teşekkür ederim.
Telefon hafızasındaki kendi içinde gelen dosyaları hafıza kartına kopyala sonra ayarlar/telefon ayarları/silme yardımcı dan telefondakileri sil, normal şekilde silinmiyor. ben öyle yaptım ortalama 13-14 mb boş yer oluyor telefon hafızasında
Orjinalden alıntı: IdontKnoWw temiz derken?? pach falan yapmadan önce aldığım yedek var istersen upload edebilirim..(formatlanmışfw45)
olabilir upload ederseniz denerim. bende, şu anki fullflash yedek var. zead arkadaşın verdiğini yapmaya çalışıyorum. 1.Patches sorunsuz fakat 2.Patches da (ElfPack 2.3 CZ) sorun veriyor. tel açılmıyor, undo yapıyorum, yine açılmıyor. yedeği yüklemek zorunda kalıyorum. temiz fullflash ile denersem belki olabilir. sizinkini upload ederseniz denerim. şimdiden teşekkürler.