coşma değil o , gel birde bana sor. ekrana birini getiriyorum biri gidiyor. öyle bir yaptım, 3 haftadır ayni. telefonlarınızı bozdunuz. benimde başıma gelmesin diye karıştırmadığım gibi kabloları bile ellemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetasla -- 16 Ekim 2007; 19:11:22 >
bende 1ekimde servise verdigim el71imi dun teslim aldim sonuc yine ayni 2 saat normal calisti soora kpanmaya basladi yine.. yrn yine vercem servise 4.kez goturusum olcak ve ucret iadesi istiicem buyuk ihtimalle red cevabi alacam soora ver elini kaymakamlik :)
Benq 'dan, daha önce arızası sebebiyle servise bırakmış olduğum S65 imin yerien bana verilen, CF61'i kutusunu bile açmadan, jelatiniyle paketli olarak, 256 mb kart ve orjinal kulaklığı dahil pakette satıyorum. Fiyat 240 YTL'dir.
Benq 'dan, daha önce arızası sebebiyle servise bırakmış olduğum S65 imin yerien bana verilen, CF61'i kutusunu bile açmadan, jelatiniyle paketli olarak, 256 mb kart ve orjinal kulaklığı dahil pakette satıyorum. Fiyat 240 YTL'dir.
ya arkadaşlar daha evvel internete girebiliyordum fakat şimdi telefondan bağlantı yapamıyorum bilenler varsa bana turkcelde ayarların nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olabilecekmisiniz acaba
adigehalil üstat, link için teşekkürler. ama bir sorunum var.
linkten dosyaları indirdim. telefona kopyalanacakları kopyaladım. daha sonra winswaptan yüklemeyi yapınca %99 da hata veriyor. telefonu açınca dıt diye kapanıyor. bende tekrar fullflash yüklüyorum.
nerde hata yapıyorum bilmiyorum. kaç gündür ugraşıyorum yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler.
Kardeş geçmiş olsun. Arka kapaktan nasıl çıkar bilmiyorum ama benzer bir olay başıma gelmişti. Kol saatimin camına bulaşmıştı cyanacrylat. asetonla ovdum çıktı. Ama arka kapakta denemeni önermem boyasını da sökebilir. uyarmadın deme.