Yaw Patch işleriyle uraşanlar telefona fazlamı yükleniyosunuz. Siemensi bilmeyenlerde 'siemens yazılımları çabuk bozuluyor' der. Bukadar esnek olunca tabi sorun çıkar, ama esnek olması ayrı bir zevk dimi
Arkadaslar bende de Benq-Siemens EL 71 telefonu var. Benimde takildigim bi sorunum var yardimci olursaniz cok sevinirim simdi laptobumdan bluetoothla dosya atiyorum ve bu telin hafizasina geliyo. ben bu dosyanin MMC ye gelemsini istiyorum. Buyuk mp3 ler de flaan cok sorunn oluyo? varmidir bunun bi caresi?
Arkadaslar bende de Benq-Siemens EL 71 telefonu var. Benimde takildigim bi sorunum var yardimci olursaniz cok sevinirim simdi laptobumdan bluetoothla dosya atiyorum ve bu telin hafizasina geliyo. ben bu dosyanin MMC ye gelemsini istiyorum. Buyuk mp3 ler de flaan cok sorunn oluyo? varmidir bunun bi caresi?
halihazırda bir çaresi yok maalesef ... sözde bu sorunu gideren bir patch var ama dediğim gibi sadece sözde, hiçbir işe yaramıyor !
quote:
Orjinalden alıntı: saglamci83
Bilgisayardan bluetoothla EL71'e bağlantı yapınca sistem dosyalarına kadar görebilirsin. Telefondan telefona atarken sadece telefon hafızasına gidiyor. Fakat bilgisayardan bluetoothla ile telefon gezginine girip istediğin yere dosya atabilirsin.
Sorunun cevabı: TELEFON GEZGİNİNE GİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaoglu -- 6 Ekim 2007; 12:50:33 >
Bilgisayardan bluetoothla EL71'e bağlantı yapınca sistem dosyalarına kadar görebilirsin. Telefondan telefona atarken sadece telefon hafızasına gidiyor. Fakat bilgisayardan bluetoothla ile telefon gezginine girip istediğin yere dosya atabilirsin.
Sorunun cevabı: TELEFON GEZGİNİNE GİR
malkooklam arkadaş demek istediğimi yanlış anlamış olmalı.
EL 71 yerine başka telefon düşünemiyorum. Alışınca bırakmak zor oluyor. Geçende arkadaşla 2 günlüğüne n73 ile değiştik, EL71 tadı yok onda bile. EL72 diye bir üst modeli çıksa bataryası 1000mAh olsa, kamerası 5 mp olsa onu alsak. Ama BENQ çıkaramaz.
geçmiş olsun yeni bugün mü oldu!!!!.....tüh bayramda yaklasıyor servise uğrarsan sonrasına aksatabilirler.... belki birisinin ahını almıştır yada nazarı falan deymiştir....
teli kapatım şarja tak.benq siemens yazısı düzgün görünüyorsa muhtemelen yazılmsal problem var..sim kartı çıkarıp format at ya da data kablon varsa firm update yap..bi dene bakalım sonucuda yaz buraya..
teli kapatım şarja tak.benq siemens yazısı düzgün görünüyorsa muhtemelen yazılmsal problem var..sim kartı çıkarıp format at ya da data kablon varsa firm update yap..bi dene bakalım sonucuda yaz buraya..
Şarja takınca yine aynı ekran geliyor. Telefon normal çalışıyor. MP3 bile çalıyor. *#9999* ile format atacam ama ekranı göremeden sırayı tam yapamıyorum. *#9999* yes tuşu sonra güvenlik kodu istiyordu galiba güvenlik kodu tekrar yes tuşu muydu acaba?
yahu arkadaşlar şu 1000 --1200 mAH lere nasıl ulaşırız forumdaki arkadaşların hepsi alır ben kendipayıma 20 ytl veririm biri getirsin veya getirtsin arkadaşımızda faydalanır KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN
Orjinalden alıntı: Collezione teli kapatım şarja tak.benq siemens yazısı düzgün görünüyorsa muhtemelen yazılmsal problem var..sim kartı çıkarıp format at ya da data kablon varsa firm update yap..bi dene bakalım sonucuda yaz buraya..
Şarja takınca yine aynı ekran geliyor. Telefon normal çalışıyor. MP3 bile çalıyor. *#9999* ile format atacam ama ekranı göremeden sırayı tam yapamıyorum. *#9999* yes tuşu sonra güvenlik kodu istiyordu galiba güvenlik kodu tekrar yes tuşu muydu acaba?
bu arada format işlemi için sim kart takılı olmamalı galiba. yani sim kartı çıkardıktan sonra ancak işlem gerçekleşiyor diye hatırlıyorum