yaw arkadaşlar iş günlerine cumartesi dahil mi ? Dahilse bu c.tesi 30 işgünü oluyo p.teside hemen dava açıcam .bnelere
cumartesiler dahil, resmi tatil ve pazar günleri sayılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: paleokastro
üstad lar kabloyu doğru sıralamayla lehimlemeyi başardım ve artık patch kablosu olan sayılı donanım habercilerden biriyim (ahmetasla ustaya ve kablo bağlantılarını açıklayan x85 platformunun duayenleri adigehalil collezione ve cmert e sonsuz teşekkür) şu an full yedek almakla meşgulüm ve kafayı kırmama az kaldı ne bitmez şeymiş patchlere geçmeden önce topiği 17 nci sayfadan itibaren bi daha gözden geçirmeyi düşünüyorum. eğer varsa öneri ve uyarılarınızı almak isterim. bir de mmc de oluşturulması gereken dizinlerden bahsetmişsiniz biraz açarsanız sevinirim(sanırım master patch mevzusu için gerekiyorlar).
Allahtan 3 tane kablo varda deneme yanılma yapmaya müsait, güle güle bol patchlı günlerde kullan patch yaparken sırayla hareket et ve her patchı uyguladıktan sonra cihazı açıp durum kontolü yap, özellikle bir uygulamayı ilgilendiren patchsa iyie inceledikten sonra okey ver.zira işler karışınca içinden çıkmak zor oluyor.kendi uyguladığım patchları birönceki sayfada paylaşmıştım istersen kullanbilirsin.gerisi zamanla kavranacak şeyler ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 6 Eylül 2007; 14:04:39 >
Allahtan 3 tane kablo varda deneme yanılma yapmaya müsait, güle güle bol patchlı günlerde kullan patch yaparken sırayla hareket et ve her patchı uyguladıktan sonra cihazı açıp durum kontolü yap, özellikle bir uygulamayı ilgilendiren patchsa iyie inceledikten sonra okey ver.zira işler karışınca içinden çıkmak zor oluyor.kendi uyguladığım patchları birönceki sayfada paylaşmıştım istersen kullanbilirsin.gerisi zamanla kavranacak şeyler ...
Saolasın. ahmetasla abi nin yardımı olmasa biraz zor hallederdim. yazılanlardan anladığım kadarıyla sırasıyla api, swi hook, function library, master, refresher on exiting from master midllet uyguladıktan sonra master patch gerektirenler ondan sonra single patchler yapılırsa sorun çıkmayacak. zamanla çözerim inşallah
slm arkadaşlar bana yardımcı olursanız bende bu telefondan almak istiyorum fakat yorumların arasında kalıdm.şuan s.e. w700i kullanıyorum şarjı yaklasık 4 gün rahat gidiyo.ama gözüm hep bu teldeydi.şimdi kullanan arkadaşlar ne dersiniz almalımıyım sorun yaşarmıyım. bide tel mp4 oynatıyomu yani tam ekran video oynatıyomu.yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
iki haftadan fazla bir süredir el71 kullanmaktayım. bugüne dek gördüğüm en sağlam kasalı ve video oynatma kalitesi en iyi telefon. kullanımı da gayet rahat. duruşuna söyleyecek söz bulamıyorum bile(hani araç yazıları vardır ya "yollar gidişine, alem duruşuna" diye onun gibi bişey işte) önceki sayfalarda bir üstadın şöyle bir sözü vardı:"teknoloji ondan anlamayanları kazıklamak için kullanılmakta" ya da buna benzer birşeydi. tamamen katılıyorum DİĞERlerine kucak dolusu para vereceğine al EL71, ihtiyacına göre kendin özelleştir.