slm arkadaşlar.önceki konuşmlarda geçti ama denedim yapamadım aceba sorun nerde?bende el 71 var buna format attım ve sözlük silindi(t9).aceba ne yapabilirim?programı nerden indirebilirim?ve indirdikten sonra ne yapmam gerekio?ilgilerinizden dolayı şimdiden teşekkürler...
ELF Loader patchını uygulayıp ZBin klasörünü mmc de bulundurmuyorsan .txt dosyaları açılmaz. çözümü; ya ZBin klasörünü mmc ye kopyalamak, ya da elfloader patchını undo etmek
ben hiçbirşey yapmadım telefona ama txt dosyalarını okuyabiliyor.
slm arkadaşlar.önceki konuşmlarda geçti ama denedim yapamadım aceba sorun nerde?bende el 71 var buna format attım ve sözlük silindi(t9).aceba ne yapabilirim?programı nerden indirebilirim?ve indirdikten sonra ne yapmam gerekio?ilgilerinizden dolayı şimdiden teşekkürler...
mrba siemens C75 için firmware ariorum nerden bulabilirim daha önce EL71 için FW45 link verilmişti. C75 içinde verirseniz sevinirim ben bulamadım çünkü eyw.
Bir de arkadaşlar bu fw41i falan yüklemek istiyorum ama data kablom yok,fakat siz otomatik update den bahsediyorsunuz.o nasıl bir yöntem?kısaca ben bu fw yi nasıl yükleyeilirim?(daha kısa bir soru sormak gerekirse):)
eğer C75 için link yoksa bu konuyu bende merak ediorum
quote:
Orjinalden alıntı: han01serkan
Bir de arkadaşlar bu fw41i falan yüklemek istiyorum ama data kablom yok,fakat siz otomatik update den bahsediyorsunuz.o nasıl bir yöntem?kısaca ben bu fw yi nasıl yükleyeilirim?(daha kısa bir soru sormak gerekirse):)
bilginon öncelikle teşekkür ederim ilgilerinden dolayı.ama bir sorun var.programı indirdim hafıza kartına attım.sonra ayarlardan sözlüğü seçtim ama "şuanda olanaksız"yazdı.mesajdada oluşmadı t9,şimdi ne yapabilirim??
Önemli değil. Dosyayı hafıza kartına veya telefon hafızasına attıktan sonra telefondan attığın T9 dosyasını bulup üzerine tıkla. Otomatikmen kurulması gerekiyor. Umarım olur.
collezione büyük geçmiş olsun arkadaşım telefonun başına gelenler için üzüldüm. inşallah en kısa zamanda geri alırsın fakat sana uzucu haberlerim var şöyle ki hatırlrsan sana bahsetmiştim iki tane aldık aynı anda diye. arkadaşın kine ne olduysa dıt diyerek açılmamaya başladı ve yaklaşık 35 gün evvel teli servise verdik ve hala almanyadan gelecek ana kartı bekliyorlarmış. değişim için ise tüketici dernekleri vasıtası ile başvurmak gerekirmiş. ayrıca yapmış olduğumuz araştırmaya göre firma telefon değişimine pek yaklaşmıyormuş. ama hayırlısı inşallah ikinizinkide en kısa zamanda elinize geçer. bende sana baktıkç.a korkyorum açıkçası hatalı bir şey yapıp teli bozmaya. neyse tl gelesiye kadar dinlen biraz sonra yeni baştan devam edersin sabahlara kadar.
ressam saol dostum bende 6 sında verdim hala çıt ses yok bekleyecez 30 işgünü sonra duruma göre bakaçaz çaresine..normal patch işlemleri ile tele zarar vermen biraz zor..daha önce zaten full backup almışsındır..yinde x65flasher da eeprom ve bootcore nin de yedeklerini de al ve koy bir kenera hatta cd ye çek...