Arkadşlar bende bu telefonu çok beğendim almak istiyom ama dediklerinizden sonra aklımda sorularda oluşmuyo değil size bi sorum olcak
Ben bu telefonun 1 gb hafıza ile kullanmak istiyom acan aranıza 1 gb hafıza ile kullanan var mı yani herhangi bir kasma oluyo mu makineyi bunu merak ediyom ....
Telefon bence yavaş değil. Gayet yeterli bir hıza sahip. Fakat data kablosunu nereden bulabiliriz bilen var mı?
Istanbul > Sirkeci
Edit: Bu arada telefon bencede yavaş değil.. Onlarca telefon kullandım ve hızı gerçekten iyi düzeyde diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoVaRiX -- 5 Eylül 2006; 14:12:23 >
Darkchild
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
5 Eylül 2006; 21:58:30
quote:
Orjinalden alıntı: sansar61
Arkadaşlar bu telefon'la ilgili bazı konulara değinmek istiyorum. Bazı arkadaşların belirttiği sorunlar gerçekten var. Bazı zamanlar rahatsız edici duruma gelebiliyor. Mesela yavaşlığı gerçek ve pili az gidiyor. Ama bu telefonu geri iade edip başka telefon aldırmayı gerektirmiyor. Çünkü çok güzel yanlarıda olan bir telefon. Mesela malzeme kalitesi ve şıklığı. Ekran kalitesi çok süper ve dış hoparlörü çok kuvvetli. (sanırım pilin çabuk bitmesine ekran ve sesin yüksekliği sebep oluyor). Kayar kapağı çok iyi yağ gibi kayıyor adeta. Fotoğrafları çok güzel çekiyor. (Bir ara size bir iki örnek koyarım.) Flash'ını el feneri olarak kullanabiliyorsunuz. Yani bu fiyata daha iyisini bulamazsın.
bişi sölemek istiyorujm.. bu telin şarjı biraz kurcalandığında bile en az 2 gün gitmiyosa yazıktır günahtır benc.. o kadar özelliği olan bi, teli en fazla 2 gün bi şarj ile nasıl kullanmayı düşüyosunuz ?? alanlara bişi demiyorum ben gerçi ama..
bu arada ekran OLED imiş... OLED ekran çok az güç tüketen bi ekraN TİPidir... bu yüzden şarjjın az gi,tmesinde etkisi olduğunu düşünmüyorum... ama tel çalarken sesin yüksek çıkması pilin bitmesinde büyük bi etken... (sx1 im var ve sx1deki deneyimlerim sayesinde konşuyorum)
*peril eğer bunu okursan... EL71 inin yenii değiştirdiğin telin şarjı ne kadar gidiyo sölermisin.. merak etimm.. (sx1 im serviste.. eğer ölü çıkarsa servisten bu teli albilirim)
Geçen telefoncuda yakından görme şansım oldu.. Kullanılan malzeme ve tasarımı gayet başarılı,ekranın büyüklüğü de telefonun boyuna göre gayet iyi.. Kaliteli,şık ve özellikli; başarılı bir telefon
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
7 Eylül 2006; 10:37:29
ya arkadaşlar bu telin siyahı yok mu ?
ayrıca normal kullananlardan bu telin bekleme süresinin ne kadar gittiğini öğrenmek istiyorum.... oyun oynamam ben telde.. müzik de dinlemem... sadece kamera video bazen .. genelde msj konuşma ??
ayrıca normal kullananlardan bu telin bekleme süresinin ne kadar gittiğini öğrenmek istiyorum.... oyun oynamam ben telde.. müzik de dinlemem... sadece kamera video bazen .. genelde msj konuşma ??
Siyahı var ama güzel ülkemin sınırları içinde HENüZ yok. müzik-oyun olayı istemem diorsan sana 1,5 - 2 gün gidecektir..
arkadaslar bu telefon üzerindeki sinyal ledini nasıl calıstırırız....
Menu > Ayarlar > Görüntü (ekran) > Ekran koruyucu > Enerji koruma modu'nu açık hale getirirseniz bekleme modunda led yanıp sönecektir. cevapsız çağrı ve mesaj olduğunda led daha hızlı yanıp sönüyor.