telini kullan fw 31 den memnun kalırsan kalsın yoksa ileriki FW lerde sorun çıkabiliyo :)) bende fw 41 var ve sorunlu biraz... en iyisi belki de 38 dir.. ama onda da kapanma oluyo.. tel kendi kendine kapanırsa sölesene bize.. ama uzun zaman kullanman ve menüye girip deli gibi dolşaman lazım anca öle kitlersin teli :)))
ama herşeyiyle güzel tel.. birraz daha yazlımına kassalardı daha iyi olurdu :)) kızıyorum benqq siemens e bazen..
bu arada tele çok az kullandığım telsim hattımı taktım ve çok az konuşuyorum ve nerdeyse hiç msj atmadım.. telin 5. günü falan.. daha 2-3 gün dayanır sanırım batarysası.. yani sonu. olarak .. bu telde msj atmak bataryayı en çok yiyen şey.. çünkü ekran ışığını canlı tutuyo... bbide göndermesi msjı alması falan var.. hele bide ileti msjı bağladıysanız msjlara .. her msjın bide ileti msjı gelyo anasını satim... bu ileti belirtsi ssaece ekranda gönderildi yazıp kaybolsa daha iyi olurdu..
bu arada cellat ekran ışığıını azaltarak kullan sana bi tavsiye.. ben yüzde 10 da kulanıyorum alıştımm
wallahi şu anlık memnunum bir sorun yaşamadım ama 50 tane mp3 attım hepsini bir yerden başka bir yere taşımaya kalktım telefondan kilitlendi ama kapanmadı ben kapattım siyah renk bu arada benimki de gerçekten harika ekranı %70'te kullanıom biraz daha kısabilirim ama %10 çok karanlık oluo be abi öle de kullanılmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 23 Aralık 2006; 22:40:06 >
arkadaşlar siemens müşteri servislerine sonunda dayanamadım ve gerçek anlamda ağır hatta çok ağır bir mail attım problemlerle ilgili, lütfen adamlara yazın ama kibar değil ağır mailler yazın, ne yapmaları gerektiğini nasıl bir yazılım yaratmaları gerektiğini anlasınlar, lütfen yazınn... telefondaki ufak problemleri ancak bu şekilde yok edebiliriz...
arkadaşlar el71 için tema,oyun ve program nereden bulabilirim şu an önceki sayfalara bakabilecek durumum yokta verirseniz çok memnun kalırım teşekkürler şimdiden...
cellat teli oto update yap aynı varyantta yaptıgı için en az sorunu öyle yaşarsın telde ne değişti bilemem ama ben telin performansından en memnun olanım :) a107 varyanta fw 36 attı en son otoupdate kablo ile yapacaksanda kesinlikle aynı varyant olsun
http://phone.mobile9.com/benq-siemens/el71/ burdan yandaki listeden duvarkağıdı müzik sms müziği ve oyun yükleyebilirsin bu arada yüklediğin müzik oyun duvarkağıdı elbetteki bu telde el71 için olmak zorunda değil yeterki ekran çözünürlüğü 240 320 olsun oyunları yoksa küçük pencerede oynarsın :) o amiganın renki pang oyununu birebir aktarmışlar tavsiye ederim joysticki oyun için kullanışlı olmadıgından el71 en kusursuz oynadıgım oyun o ve zaten bayıldıgım bir oyun :) onun dışında prince of persia serileri iyi birde sudoku sokoban tarzı zeka oyunları metal slug ta iyi :)
www.getjar.com burdanda oyun ve program indirebiliyorsun midp2.0
interneti kullanacaksan opera mini browser msn kullanacaksan emsn i bu siteden indir birde media playerini winamp tarzı yapacaksan daha kapsamlı Lyricshow player i tavsiye ederim
çok teşekkür ederim arkadaşlar özellikle ailkem yalnız ben update yapmaya çalıştım hata verdi sanırım internet ayarlarım yapılı değil çünkü msn'e de giremedim internet ayarlarını nereden yapabilirim?
tamamen benim hatam EGPRS'i açmayı unutmuşum... açtım ve update ettim hemen telefonumu 109 kb dosya indirdi ve fw36'ya kavuştum (önceki versiyonum 31 idi) varyant a123 oldu... msn'e de bağlanabiliyorum.. bu arada fw için yalnızca 3 kontör gitti herkese tavsiye ederim