Sunu fark ettim sildiginiz mesajlar hemen hafizada guncellenmiyor
Telefonu kapatip acinca guncelleniyor.
Telefonun 100 sim in 35 hafizasi var benimde sizin gibi.
Birde o kapasite bolumunde 3 MBlik bi bolum var orasi arsiv. Bi mesaji ortalama 400-500 byte olarak dusunursek 6000 sms alir gibi geliyo bana. Eger oyleyse yeter gibi geliyo
evet ama darkchildin sorunu anormal bir sorun güncelleme olayını tam olarak bilemem ama gelen ya da giden veya sildiğim sms oldugunda kapasitede anında gösteriyor. telefonlara yüklenen fw 41 sizde türkçe ama varyantları farklıydı değil mi? oto update de hala güncelleme yok ben fw 36 kullanıyorum aynı varyantta güncelleme olmadıkçada yükseltmeyi düşünmüyorum
ii gceler arkadaşlar bnde bugun gidip bi tane el 71 aldım w 800 i verip hemde 510 ytl ye aldım 256 micro card ile daa sarjda kurcalamadım da bu guncelleme yane hangi surumde olduguna nerden bakıoruz arkadaşlar teli cok begendim ama yaa harbiden ii bi telmmiş
ii gceler arkadaşlar bnde bugun gidip bi tane el 71 aldım w 800 i verip hemde 510 ytl ye aldım 256 micro card ile daa sarjda kurcalamadım da bu guncelleme yane hangi surumde olduguna nerden bakıoruz arkadaşlar teli cok begendim ama yaa harbiden ii bi telmmiş
hg öncelikle sonyleri bilmem ben w810i yi de almayı düşündüm ama daha pahalıydı el71 aldım ve hayran kaldım belki w810i ye de hayran kalabilirdim alsaydım w800 den dahamı iyi kız arkadaşım w810i alacak taktı bir kere en azından uyarırız :)
telefonun menüsünden ayarlara gir veri bağlantısına gir egprs yi aç sonra tekrar sonra yine ayarlardan telefon ayarlarına gir cihaz numarası na tıklarsan versiyonun varyantın imei numaran görünür sağ sol tuşları ile sekmeler arasında geçiş yapabilirsin cihaz yönetimine girip software update yi başlatırsan güncelleme varsa egprs de otomatik yapar telefonun hayırlı olsun
arkadaşlar elinizde işe yarar programlar varsa paylaşır mısınız?
uygulama olarak benim kullandıklarım:
winamp lyric player: şarkı sözlerinide gösterip daha detaycı çalışan bir media oynatıcı winamp görüntüsünde kısa yol tuşlarını bilirsen de pratik
opera mini browser: internet sitelerini rahatlıkla dolaşmanı sağlıyan harika bişey ama elbetteki turkcell hat kullanıyorsan aman dikkat kontürlere veda :)
eMsn: cepte msn için bunu çalıştırdım mig33 ün ayarlarını yapamadım eMsn rahat kullanılıyor pratik bunların dışındakileri yüklemedim
oyun olarak: prince of persia serileri call of duty the chaos engine, soccer unlimited fm 2006 metul slug mobile cheess sudoku chessmaster lemmings ferrero moya tenis yüklü ama ben sudoku ile prince of persialar vce satranç oynuyorum joystick alışkanlıgından dolayı :)
buradan takip et http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/tm.htm donanımhaber formunda düzenlemiş resimleri ile oldukça iyi http://www.getjar.com burada da çok fazla free program ve oyun var ek bilgi sony ericcsona ait 240*320 lik oyunları indirebilirsin ama ufak bir sorunumuz var en üst iki tuş select işine yarıyan onlar el71 de işlemiyor şayet keypaddan seçim yaptıgın oyunlar var ise işini görüyor samsung 240*320 ler daha sağlıklı midp2e diye geçenler de her telefon için sağlıklı öncelikle bu pcden javayı çalıştıran emulatörü indir çok işe yarar bizim forumda da bir sürü link var ama toplanıp düzenlenmedi daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 29 Kasım 2006; 14:47:59 >
buradan takip et http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/tm.htm donanımhaber formunda düzenlemiş resimleri ile oldukça iyi http://www.getjar.com burada da çok fazla free program ve oyun var ek bilgi sony ericcsona ait 240*320 lik oyunları indirebilirsin ama ufak bir sorunumuz var en üst iki tuş select işine yarıyan onlar el71 de işlemiyor şayet keypaddan seçim yaptıgın oyunlar var ise işini görüyor samsung 240*320 ler daha sağlıklı midp2e diye geçenler de her telefon için sağlıklı öncelikle bu pcden javayı çalıştıran emulatörü indir çok işe yarar bizim forumda da bir sürü link var ama toplanıp düzenlenmedi daha
yaa ailkem kardeş su fm 2006 yı bi versen şurdan link fln bi şekilde. onlarca forumda buldum ama ne zaman telefona atıp açsam içinde nokia kelimesi geçen bir hata veriyo javayla ilgili... eğer sende çalışan versiyonu buraya koyarsan çok sevinirim kardeşim
hg öncelikle sonyleri bilmem ben w810i yi de almayı düşündüm ama daha pahalıydı el71 aldım ve hayran kaldım belki w810i ye de hayran kalabilirdim alsaydım w800 den dahamı iyi kız arkadaşım w810i alacak taktı bir kere en azından uyarırız :)
telefonun menüsünden ayarlara gir veri bağlantısına gir egprs yi aç sonra tekrar sonra yine ayarlardan telefon ayarlarına gir cihaz numarası na tıklarsan versiyonun varyantın imei numaran görünür sağ sol tuşları ile sekmeler