Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Update edemiyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: Update edemiyorum Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mustafa72

28 Kasım 2006; 22:48:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bende darkchild gibi FW 41 kullaniyorum.

Sunu fark ettim sildiginiz mesajlar hemen hafizada guncellenmiyor

Telefonu kapatip acinca guncelleniyor.

Telefonun 100 sim in 35 hafizasi var benimde sizin gibi.

Birde o kapasite bolumunde 3 MBlik bi bolum var orasi arsiv. Bi mesaji ortalama 400-500 byte olarak dusunursek 6000 sms alir gibi geliyo bana. Eger oyleyse yeter gibi geliyo

Bu 3 MB telefonun hafizasindanmi yoksa SD card danmi bilmiyorum ama.

AMD Athlon64 4000+ X2 Dual-Core 65W Brisbane 65nm, MSI K9N Ultra ,Kingston 2x1GB DDR2-667Mhz Cas 5 ,Seagate 250GB SATA300 Barracuda 7200rpm 16MB ,MSI ATI Radeon X1950PRO; PCI-E16X; 256MB/256bit DDR3 , ASUS TA-9A1 FSP EPSILON 700W
ailkem

Sisteme Gözat

28 Kasım 2006; 23:16:08 

evet ama darkchildin sorunu anormal bir sorun güncelleme olayını tam olarak bilemem ama gelen ya da giden veya sildiğim sms oldugunda kapasitede anında gösteriyor. telefonlara yüklenen fw 41 sizde türkçe ama varyantları farklıydı değil mi? oto update de hala güncelleme yok ben fw 36 kullanıyorum aynı varyantta güncelleme olmadıkçada yükseltmeyi düşünmüyorum

tirannosaurus

29 Kasım 2006; 0:10:47 

ii gceler arkadaşlar bnde bugun gidip bi tane el 71 aldım w 800 i verip hemde 510 ytl ye aldım 256 micro card ile daa sarjda kurcalamadım da bu guncelleme yane hangi surumde olduguna nerden bakıoruz arkadaşlar teli cok begendim ama yaa harbiden ii bi telmmiş

bu yaz da çorapla parmakarası terlik giyen görürsem üç el ateş edicem
GKHN33

29 Kasım 2006; 0:14:45 

arkadaşlar elinizde işe yarar programlar varsa paylaşır mısınız?

ŞAMPİYON GALATASARAY
ailkem

Sisteme Gözat

29 Kasım 2006; 0:24:10 

quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

ii gceler arkadaşlar bnde bugun gidip bi tane el 71 aldım w 800 i verip hemde 510 ytl ye aldım 256 micro card ile daa sarjda kurcalamadım da bu guncelleme yane hangi surumde olduguna nerden bakıoruz arkadaşlar teli cok begendim ama yaa harbiden ii bi telmmiş

hg öncelikle sonyleri bilmem ben w810i yi de almayı düşündüm ama daha pahalıydı el71 aldım ve hayran kaldım belki w810i ye de hayran kalabilirdim alsaydım w800 den dahamı iyi kız arkadaşım w810i alacak taktı bir kere en azından uyarırız :)

telefonun menüsünden ayarlara gir veri bağlantısına gir egprs yi aç sonra tekrar sonra yine ayarlardan telefon ayarlarına gir cihaz numarası na tıklarsan versiyonun varyantın imei numaran görünür sağ sol tuşları ile sekmeler arasında geçiş yapabilirsin
cihaz yönetimine girip software update yi başlatırsan güncelleme varsa egprs de otomatik yapar telefonun hayırlı olsun

ailkem

Sisteme Gözat

29 Kasım 2006; 0:51:57 

quote:

Orjinalden alıntı: GKHN33

arkadaşlar elinizde işe yarar programlar varsa paylaşır mısınız?

uygulama olarak benim kullandıklarım:

winamp lyric player: şarkı sözlerinide gösterip daha detaycı çalışan bir media oynatıcı winamp görüntüsünde kısa yol tuşlarını bilirsen de pratik

opera mini browser: internet sitelerini rahatlıkla dolaşmanı sağlıyan harika bişey ama elbetteki turkcell hat kullanıyorsan aman dikkat kontürlere veda :)

eMsn: cepte msn için bunu çalıştırdım mig33 ün ayarlarını yapamadım eMsn rahat kullanılıyor pratik
bunların dışındakileri yüklemedim

oyun olarak: prince of persia serileri call of duty the chaos engine, soccer unlimited fm 2006 metul slug mobile cheess sudoku chessmaster lemmings ferrero moya tenis yüklü ama ben sudoku ile prince of persialar vce satranç oynuyorum joystick alışkanlıgından dolayı :)

esb1907

29 Kasım 2006; 14:23:54 

vala teli 2 gun once almitim su an cok memnunum gercekten cok hos bir telefon ailkem su program ve oyunlar ile ilgili linkleri paylasabilirmisin?

ailkem

Sisteme Gözat

29 Kasım 2006; 14:42:22 

buradan takip et
http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/tm.htm donanımhaber formunda düzenlemiş resimleri ile oldukça iyi
http://www.getjar.com burada da çok fazla free program ve oyun var
ek bilgi sony ericcsona ait 240*320 lik oyunları indirebilirsin ama ufak bir sorunumuz var en üst iki tuş select işine yarıyan onlar el71 de işlemiyor şayet keypaddan seçim yaptıgın oyunlar var ise işini görüyor samsung 240*320 ler daha sağlıklı midp2e diye geçenler de her telefon için sağlıklı öncelikle bu pcden javayı çalıştıran emulatörü indir çok işe yarar
bizim forumda da bir sürü link var ama toplanıp düzenlenmedi daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 29 Kasım 2006; 14:47:59 >

esb1907

29 Kasım 2006; 17:38:30 

quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

buradan takip et
http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/tm.htm donanımhaber formunda düzenlemiş resimleri ile oldukça iyi
http://www.getjar.com burada da çok fazla free program ve oyun var
ek bilgi sony ericcsona ait 240*320 lik oyunları indirebilirsin ama ufak bir sorunumuz var en üst iki tuş select işine yarıyan onlar el71 de işlemiyor şayet keypaddan seçim yaptıgın oyunlar var ise işini görüyor samsung 240*320 ler daha sağlıklı midp2e diye geçenler de her telefon için sağlıklı öncelikle bu pcden javayı çalıştıran emulatörü indir çok işe yarar
bizim forumda da bir sürü link var ama toplanıp düzenlenmedi daha

ok cok saol bilgilendirdigin icin

GKHN33

29 Kasım 2006; 21:13:09 

yaa ailkem kardeş su fm 2006 yı bi versen şurdan link fln bi şekilde. onlarca forumda buldum ama ne zaman telefona atıp açsam içinde nokia kelimesi geçen bir hata veriyo javayla ilgili... eğer sende çalışan versiyonu buraya koyarsan çok sevinirim kardeşim

ŞAMPİYON GALATASARAY
tirannosaurus

29 Kasım 2006; 22:44:16 

quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

hg öncelikle sonyleri bilmem ben w810i yi de almayı düşündüm ama daha pahalıydı el71 aldım ve hayran kaldım belki w810i ye de hayran kalabilirdim alsaydım w800 den dahamı iyi kız arkadaşım w810i alacak taktı bir kere en azından uyarırız :)

telefonun menüsünden ayarlara gir veri bağlantısına gir egprs yi aç sonra tekrar sonra yine ayarlardan telefon ayarlarına gir cihaz numarası na tıklarsan versiyonun varyantın imei numaran görünür sağ sol tuşları ile sekmeler