Arkadaşlar öncelikle ilk mesajım olduğu için herkesi selamlıyorum.Şu an Nokia 6630 kullanıcısıyım fakat Benq-siemens el 71 modelini inceledikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum.Bu telefonu kullanan yada inceleyen varmı.Siemens s6 dan sonra hiç siemens kullanmadım ve menülerin kullanışlığı nasıl ? menü geçişlerinde ağırlık varmı ? ses performansı nasıl ? Fiyatı 560-630 arası değişen bu telefonu teknosa da biraz inceleme fırsatım oldu.Görünüşü süper fakat menülerini gezme fırsatım olmadı.Kamerayıda hızlı bir şekilde bakaraktan inceledim ve sanki tatmin edici gibiydi.Hiç kullanmadığım bir marka olduğu için muallakta kaldım fakat fiyat/performans dengesine göre fiyatını hakeder gibi düşünüyorum.Bu ürün hakkında bilgisi olan varmı ?
Aşağıdaki linkte bu telefonla ilgili mobimag ın incelemesi sözkonusu ve inceleme sonucunda olumlu görüşleri söz konusu.Bu arada kadıköyde hangi bayiye gittiysem bu telefonu bilmediklerini söylediler.Hatta böyle bir modelden bir haberler
Aslında almayı düşünüyorum fakat biraz daha bekleyeyim mi diye de düşünüyorum.Ayrıca yazımda da belirttiğim gibi siemens ile ilgili duyduğum sorunlar beni düşündürtüyor yoksa telefonun dizaynı ve dış görünüşü süper. Kayar kapaklı oluşu ve ufak oluşu insanı ilk bakışta cezbediyor.Ayrıca çoğu bayide bulunmuyor bu yüzden fiyat alternatif çok fazla olmamakla beraber internet sitelerinden sipariş etmeyide pek gözüm kesmedi. Ayrıca bu fiyatın biraz üstünde 2mp kameralı se k750i ve lg p7200 alternatifleri beni korkutmuyor değil keza SE k750i süper bir alet Bu akşam olmadı birde einönü yapayım diyorum , orda bu modeli bulabilirim herhalde (koskoca kadıköyde yok )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barce -- 5 Temmuz 2006; 16:21:13 >
Telefonu bu akşam aldım.Şu an şarja taktım.İlerleyen günlerde telefonla ilgili izlenimlerimi sizlerede aktaracağım.Telefonu evkur dan 600 ytl na 8 taksitte aldım.Cep telefonu kaskosuda içinde.
Bende yeni aldim telefonu (200euro)ya Telefon gayet Guzel Hele Disi fircalanmis allimiunium den yapilmis Ses Mukkemel Cam 1.3mxp Idare eder +Flash Telefonun tek bir zayif noktasi var oda battaryanin hemen bitmesi 5 dakkika Mp3 dinle Hemen bitiyor ... 3D java lar oynamak mumkun degil felaket yawas oluyor neyse
Telefon Gayet Guzel Alin kullanin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishpower -- 3 Ağustos 2006; 18:33:08 >
arkadaşım telefonun pili mp3 dinleyince 5 dakikada bitiyor demişsin ben dört saat kesintisiz mp3 dinledim ozaman bitti senin pilinde problem var galiba
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishpower
Bende yeni aldim telefonu (200euro)ya Telefon gayet Guzel Hele Disi fircalanmis allimiunium den yapilmis Ses Mukkemel Cam 1.3mxp Idare eder +Flash Telefonun tek bir zayif noktasi var oda battaryanin hemen bitmesi 5 dakkika Mp3 dinle Hemen bitiyor ... 3D java lar oynamak mumkun degil felaket yawas oluyor neyse
arkadaşlar telefonu ben kullanıyorum telefon gayet güzel ve şık yalnız dikkatli kullanmak lazım telefonu ıslak ortamlardan uzak tutmak gerekiyor telefonun pili bende normal kullanımda üç gün gidiyor mp3 çalması tatminkar ben çok memnunum görüntülü telefon rehberi var fakat resimler tam ekran değil kutusununiçinden mini sd kart çıkmıyor harici olarak satılıyor kutuda data kablosuda yok streo kulaklıkla beraber geliyor ,telefonun siyah rengide çıkıyor bilginize