Şimdi Ara

Turkcell, SMS yönetimi sağlayan SMS+ hizmetini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Abonelerine sunduğu katma değerli hizmetlerine hergün bir yenisini ekleyen Turkcell, SMS+ adını verdiği ve gelişmiş SMS yönetimi sunan yeni hizmetini resmen tanıttı.




    SMS+ ile Turkcell kısa mesajla haberleşmeyi çok daha etkin ve kolay hale getirmek istiyor. Türkiye'de ilk olduğu belirtilen SMS+ hizmeti farklı servisleri biraraya getiren bir paket. Bu paketin içerisinde SMSYönlendirme, SMSEngelleme, SMSArşivleme ve OtomatikİmzalıSMS servisleri bulunuyor.




    SMSYönlendirme şarjı biten veya telefonunu kapatmak zorunla kalanların email hesabına veya başka bir Turkcell numarasına gelen SMS'leri yönlendirmesini sağlıyor. SMSEngelleme 100 kişilik bir beyaz liste veya 50 kişilik bir kara liste oluşturabilmenizi sağlıyor.




    SMSArşivleme ile tanımlanan bir mail adresine tüm SMS'ler arşivlenebilirken, OtomatikİmzaSMS ise kullanıcılara ekstra 40 karakterlik alan imzalarını ekleyebilmelerini sağlıyor.




    SMS+ içerisindeki her servis vergiler dahil aylık 99 kuruş fiyat etiketine sahip. Komple SMS+ paketi ise 1.99TL aylık ücrete sahip. Gece SMSPlus Paketi satın alan gençler ise SMS+ özelliklerinin tümünden ücretsiz faydalanabiliyor.




    SMS+ servis paketine abone olmak için SMSPLUS yazarak 2222'ye göndermek, Turkcell Online İşlem Merkezi'ni ziyaret etmek ya da 532'yi aramak gerekiyor.

     

     








  • Beni rahatsız eden bir numara için ufak da olsa para mı ödeyeceğim? Yapmayın...

  • Klasik Turkcell aklı, gerekli olan yenilikleri bile parayla satmaya kalkıyor. SMS diye birşey mi kaldı artık ? Bu haberi görünce galiba sms değerini artırmaya çalışıyorlar sandım fakat yine paralı bir hizmet.Bravo Turkcell.

  • bana epeydir bunun reklam sms'leri gelip duruyor, birdolu şey türetip ondan 3TL bundan 2TL derken ay sonu fatura kol gibi oluyor o yüzden hiç bakmıyorum bile.

  • SMS+ falan değil, SMSkarekök+8 de çıkarsan, SMS devrinin kapandığı gerçeğini değiştiremeyeceksin Turkcell. Whatsapp, çocuğu eline verdi senin. Sırada diğerleri var. Onlardan da ye darbeni, sonra otur aşağı. Düne kadar SMS'e dünya kadar para isteyen Turkcell, bugün SMS'i kullandırmak için üstüne para verecek duruma geldi. Yeni şaklabanlığımızın ismi SMS+ olmuş. Hani üzerine para verecek hale geldik ama kullanmıyorlar, belki isim değiştirip para istersek, şaşırtmacalı ters tepki numarası, belki tutar mantığı.

    Sözümona lider teknoloji şirketinin düştüğü içler acısı durum. Tırıvırı hizmetleri parayla satarak, para eder gibi gösterme çabaları. Ah Turkcell ah, sen adam olmazsın.
  • Sms mi kaldı? Whatsapp, Facebook Messenger, MessageMe, Viber, Tango, Line, WeChat daha sayım mı? Turkcell in her zaman ki ne koparırsam kar durumu.

  • Valla hlel olsun oldukça beğendim..

    maile sms düşmesi
    arşivlenmesi

  • bunlarla uğraşacaklarına internet paketlerinin fiyatlarını biraz düşürseler daha çok sevaba girer daha çok müşteri çekerler.

  • Önce bir dünya rahatsız edici sms at. Başka birsürü firma tarafından da gün içinde durmadan tacize uğramamıza müsade et. Sonra bunları engelleyebilirsiniz ama bunun için şu kadar ücret vermen lazım de. Bu tıpkı kabadayılıkla dükkanları taciz edip sonra bu kabadayıları dükkanından uzak tutarım ama bunun için bana para vermen lazım gibi bir yaklaşım. Modern mafya... (bende nereden nereye bağladım ha... fantezi işte :) )

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -mehmet-

    bunlarla uğraşacaklarına internet paketlerinin fiyatlarını biraz düşürseler daha çok sevaba girer daha çok müşteri çekerler.

    artı yan yatmış sekiz, nerede kazık orada Turkcell


    dip not:Turkcell kullanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jay jay justified

    SMS+ falan değil, SMSkarekök+8 de çıkarsan, SMS devrinin kapandığı gerçeğini değiştiremeyeceksin Turkcell. Whatsapp, çocuğu eline verdi senin. Sırada diğerleri var. Onlardan da ye darbeni, sonra otur aşağı. Düne kadar SMS'e dünya kadar para isteyen Turkcell, bugün SMS'i kullandırmak için üstüne para verecek duruma geldi. Yeni şaklabanlığımızın ismi SMS+ olmuş. Hani üzerine para verecek hale geldik ama kullanmıyorlar, belki isim değiştirip para istersek, şaşırtmacalı ters tepki numarası, belki tutar mantığı.

    Sözümona lider teknoloji şirketinin düştüğü içler acısı durum. Tırıvırı hizmetleri parayla satarak, para eder gibi gösterme çabaları. Ah Turkcell ah, sen adam olmazsın.

    sms bitti de sanki bu turkcellin zararına mı. kimse sms için para vermiyor belki ama bu seferde internet için para veriyor. whatsapp var face var mail var derken birkaç GB internet + 300-500 dk ya yine parayı kırıyorlar. yani öyle acınası durum falan yok. hatta normal hat ve internet daha da azaldığında çok daha kazanır mobil şirketler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • N73'te bile SMS engelleme programı vardı Android ve iOS içinde vardır illa ki. Buna paramı verilir birde heh.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

  • gecenin 3ünde reklam sms i gönderen şirket, kara liste için para istiyor, dolandırıcılığın sonu yok memlekette

  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.volkan

    Valla hlel olsun oldukça beğendim.. maile sms düşmesi arşivlenmesi


    SMS backup diye bi program var.. aynısını yapıyor zaten.. ne zanman wifi görse gmail hesab altındaki sms klasörüne yedekliyor.. ücretsiz

  • bari bir kaç numarayı ücretsiz yap turkcell
  • 1 krş daha kaptırmam şu türkcelle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Public_Enemy

    bana epeydir bunun reklam sms'leri gelip duruyor, birdolu şey türetip ondan 3TL bundan 2TL derken ay sonu fatura kol gibi oluyor o yüzden hiç bakmıyorum bile.

    2. Annem gibisin hocam oda Türkcell den ne gelirse kabul ediyor 40 liralık fatura oluyo 70-80 küsür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl önce türkcellı bıraktım allah kimseyi türkcell e muhtaç etmesin. :D :D

  • sms engelleme servisini kullanacak olsam önce kendi gönderdikleri smsleri engellerdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilim_ -- 13 Ağustos 2013; 23:55:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.