Şimdi Ara

Twitter #music uygulaması, iOS için yeni özellikler ile güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  •  

    Sosyal medyanın popüler isimlerinden Twitter'ın 2013 yılı içerisinde duyurduğu #music uygulaması, iOS için yeni özellikler ile 1.2 sürümüne güncellendi.

     

    Ayrı olarak faaliyet gösteren Twitter #music, kişilerin farklı sanatçıları takip edebilmesine, ayrıntılı bilgilere ulaşabilmesine ve yardımcı diğer servisler (Spotify ve Rdio) ile farklı müziklerin dinlenmesine imkan sağlıyor. Yapılan 1.2 güncellemesiyle kullanıcıların cihazları içerisinde yüklü müzikleri taramaya başlayan uygulama, bu sayede çok daha kişiselleştirilmiş sonuçlar ortaya koyabiliyor. Ayrıca Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya,  İtalya, Hollanda, Norveç, Portekiz, İspanya, İsveç ve İsviçre'de yer alan kullanıcılar için dil desteği eklenen Twitter #music, artık yeni şarkıların keşfedilmesi için farklı yollar da sunabiliyor.

     

    Ücretsiz olarak elde edilebilen Twitter #music uygulamasına buradan ya da direkt olarak Apple App Store üzerinden ulaşabilirsiniz.

     







  • Türkiye mağazasında yok ki can

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikan mağazasında mevcut.

    tam çözmüş değilim müzik türünü seçtikten sonra sanatçı listesi çıkıyor. seçtiğimiz sanatçıyı sanırım 30 gibi kısa süre dinleyebiliyoruz.

    radyo gibi yayın dinlemek imkanı yok sanırım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paldov -- 12 Ağustos 2013; 15:26:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.