Şimdi Ara

çokmu fazla derdin var o zaman şunlara bak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
0
Favori
15.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  çokmu fazla derdin var o zaman şunlara bak!!!

• bazı şeyleri hatırlattığın için sağol
  • arkadaşlar ben 3.5 ay önce 29 yaşındaki abimi kanserden kaybettim.teşhiş koyulduktan 2 yaklaşık 2 yıl sonra vefat etti.2 yıl boyunca attığı her adımda birlikteydik.ve son 8 ayını hastanede yatarak geçirdi.hastaneye yattığında 85 kg du,boyuda 1.85 dalyan gibi delikanlı yani.vefat ettiğinde ise 37kg du.aynı 4 resimdeki çocuklara benziyordu.eskiden,abim hastalanmadan önce benimde bir sürü boş("affedin lütfen") derdim vardı.hastaneye gitmeye başladıktan sonra anladım ki hiç önemli olmayan şeyleri dert ediyoruz aslında kendimize.ve böyle boştan yere dertlenen arkadaşlarıma şunu derdim:gelin benimle 2 saat geçirin onkoloji hastanesinde o zaman anlarsınız.şimdi bu dediğime birşey daha ekledim:gelin karşıyaka mezerlığında biraz zaman geçirin benimle.ozaman anlayacaksınız gerçekten dert nedir,sorun nedir ve insanlar nelerle uğraşıyor,ne dertlerle heder olup gidiyorlar.
    sonuçta herkesin derdi kendinedir ve kendine göre büyüktür.buna lafım yok ama neyi dert edineceğinize ve ne için gerçekten helak olacağınıza dikkat edin.

gecekusu084 ,
    resimler için teşekkürler.maalesef bazen insan olduğumuzu ve elimizdekilere şükretmemiz gerektiğin anlamamız için böyle şeyler yapılması gerekiyor.

saygılar

• Haklısın arkadaşım herşeyi dertediyoruz şükretmeyi bilmiyoruz aslında boşyere dert edip şükretsek ne güzel olurdu.

• bu arada büyük bi haber veriyim afrika da açlığın sona ermesi için gerekli olan para 20 Milyar dolar.

Dünyanın en zengin 2. adamı servetinin %80'ini afrikaya bağışladı: bu arada tam 37 Milyar dolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barron

bu arada büyük bi haber veriyim afrika da açlığın sona ermesi için gerekli olan para 20 Milyar dolar.

Dünyanın en zengin 2. adamı servetinin %80'ini afrikaya bağışladı: bu arada tam 37 Milyar dolar

helal olsun ya ne diyelim böyle insanlar da varmış şimdi çok gururlandım

bu arada gözünü para bürümüş sırf bu dünya için çalışanlara

• cidden şükretmeyi bilmeli insan yüce Allah'ına ..

En büyük zenginlik,sağlıklı olmaktır bence..

bookmarklarıma ekliyorum,dertlendiğim zaman bakıcam ..

emeğe saygı,saol
  • söze gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfed

arkadaşlar ben 3.5 ay önce 29 yaşındaki abimi kanserden kaybettim.teşhiş koyulduktan 2 yaklaşık 2 yıl sonra vefat etti.2 yıl boyunca attığı her adımda birlikteydik.ve son 8 ayını hastanede yatarak geçirdi.hastaneye yattığında 85 kg du,boyuda 1.85 dalyan gibi delikanlı yani.vefat ettiğinde ise 37kg du.aynı 4 resimdeki çocuklara benziyordu.eskiden,abim hastalanmadan önce benimde bir sürü boş("affedin lütfen") derdim vardı.hastaneye gitmeye başladıktan sonra anladım ki hiç önemli olmayan şeyleri dert ediyoruz aslında kendimize.ve böyle boştan yere dertlenen arkadaşlarıma şunu derdim:gelin benimle 2 saat geçirin onkoloji hastanesinde o zaman anlarsınız.şimdi bu dediğime birşey daha ekledim:gelin karşıyaka mezerlığında biraz zaman geçirin benimle.ozaman anlayacaksınız gerçekten dert nedir,sorun nedir ve insanlar nelerle uğraşıyor,ne dertlerle heder olup gidiyorlar.
    sonuçta herkesin derdi kendinedir ve kendine göre büyüktür.buna lafım yok ama neyi dert edineceğinize ve ne için gerçekten helak olacağınıza dikkat edin.

gecekusu084 ,
    resimler için teşekkürler.maalesef bazen insan olduğumuzu ve elimizdekilere şükretmemiz gerektiğin anlamamız için böyle şeyler yapılması gerekiyor.

saygılar

ABİNİN VEFATI İÇİN İLK ÖNCELİKLE KARDEŞİM SANA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM AYRICA BENİMDE Bİ ABİM VAR VE ONU HERŞEYDEN AMA HERŞEYDEN ÇOK SEVİP ONA FAZLA DEĞER VERİYORUM ONUN TIRNAĞINA ZARAR GELECEK OLSA DÜNYAYI BAŞLARINA YIKARIM AMA ŞÖLEDE Bİ DURUM VAR ALLAHIN VERDİĞİ CANI ALLAH ALIRSA Kİ ONDAN HİÇ ŞÜPEM YOK BENİM BU ABİME OLAN HASSAS KALBİM NASIL DAYANIR YA

• quote:

Orjinalden alıntı: Barron

bu arada büyük bi haber veriyim afrika da açlığın sona ermesi için gerekli olan para 20 Milyar dolar.

Adamın adını unuttum,Bill Gates'ten sonra dünyanın en zengin 2. adamı sanırım,parasını da Bill Gates'in hayır kurumuna bağışlayacakmış diye haberlerde izlemiştim...
  • Elden gelen bişiy yok....Sadece kendi savurganlığını kontrol altına albilirsin...Dünya düzenine

• Gördükten sonra bunları Allah'a şükrediyo insan elimizdekilerin kıymetini bilmemiz gerektiğini hatırlatıyo
  •  çokmu fazla derdin var o zaman şunlara bak!!!

su fotoya bakın cocugun kemıgı dısarı cıkmıs cok yazık gercekten boyle adeletsız dunyanın ..... edıyım eme

• EGELi_35 ,
    sağolasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfed

arkadaşlar ben 3.5 ay önce 29 yaşındaki abimi kanserden kaybettim.teşhiş koyulduktan 2 yaklaşık 2 yıl sonra vefat etti.2 yıl boyunca attığı her adımda birlikteydik.ve son 8 ayını hastanede yatarak geçirdi.hastaneye yattığında 85 kg du,boyuda 1.85 dalyan gibi delikanlı yani.vefat ettiğinde ise 37kg du.aynı 4 resimdeki çocuklara benziyordu.eskiden,abim hastalanmadan önce benimde bir sürü boş("affedin lütfen") derdim vardı.hastaneye gitmeye başladıktan sonra anladım ki hiç önemli olmayan şeyleri dert ediyoruz aslında kendimize.ve böyle boştan yere dertlenen arkadaşlarıma şunu derdim:gelin benimle 2 saat geçirin onkoloji hastanesinde o zaman anlarsınız.şimdi bu dediğime birşey daha ekledim:gelin karşıyaka mezerlığında biraz zaman geçirin benimle.ozaman anlayacaksınız gerçekten dert nedir,sorun nedir ve insanlar nelerle uğraşıyor,ne dertlerle heder olup gidiyorlar.

gecekusu084 ,

saygılar

arkadaşım başın sağolsun gerçekten zor bi durum..

bu resimlere bakınca insan ister istemez haline binlerce kez şükrediyo, ama bazı insanlar varki durumu iyide olsda hep kötü der daha fazlasını ister işte bu insanlara şükretmeyi öğretmek lazım..

• @nihat-kahveci o resim benide çok etkiledi
    afedersiniz ama bizim kıçlarımız taşarken onların kıçları gözükmüyo
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.