Şimdi Ara

Tango, Road Riot adlı uygulama içi sosyal oyununu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Mobil cihazlar ile birlikte WhatsApp, Tango, Skype gibi çevrimiçi iletişim araçları oldukça popüler oldu ve yüzmilyonlarca kullanıcı elde ettiler. Ancak geliştiriciler, iletişim haricinde kullanıcıyı uygulamada daha fazla tutacak yollar arıyorlar. Bunların başında ise sosyal oyunlar geliyor.




    Uygulama içerisinde arkadaşlarınızla oynanabilen veya hesap bilgileri ile harici oyunlara girilerek skorların ve davetlerin arkadaş listeleriyle paylaşılabildiği sosyal oyunlar Line, WeChat gibi pek çok iletişim aracında mevcut durumda.




    Tango da Haziran ayından bu yana kendi oyun platformunu 5 yapım ile sürdürüyor. Tango bu kez Road Riot adında kendi ekibi tarafından geliştirilen yeni bir oyunu duyurdu. Oyun bir yarış oyunu olmakla birlikte füzeler ateşleyerek rakipleri vurmak veya gelen füzelerden kaçınmak şeklinde aksiyon ögelerine sahip.




    Oyunda skorlarınızı arkadaşlarınızla Tango üzerinde paylaşabilir, arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Oyunun Android versiyonu yayında iken, iOS versiyonu ise ay sonunda yayınlanacak.





     

     








  • Vaay güzel.

  • arkadaşlarla karşılıklı oynayabiliceğimiz bişey olsa güzel olur aslında

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.