Şimdi Ara

Smash Cops serisinin yeni oyunu 'Smash Bandits' kendini gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  •  


    Smash Cops ve Smash Cops Heat gibi başarılı mobil oyunların geliştiricisi Hutch Games, şu günlerde Smash Cops serisine yeni bir oyun ekleme hazırlığı içerisinde. "Smash Bandits" adlı bu yeni oyun Smash Cops serisinin dinamikleri üzerine kurulu yeni bir oyun diyebiliriz.




    Smash Cops serisinin aksine suçlu rolünü üstlenerek polisten kurtulmaya çalışacağımız Smash Bandits'de pek çok yeni içerik bulunacak. Bu içerikler arasında yeni mekanlar ve lisanslı yeni araçlar da yer edinecek. Bu araçlar üzerinde çeşitli yükseltmeler uygulanabilecek. 




    Kara araçlarının yanı sıra, deniz araçlarınında bulunacağı oyunda kaçış macerası sıcak sulara da taşınmış olacak. Bu arada yapımın arkadaşlarınızla olan mücadeleyi arttırmak adına meydan okuma moduna sahip olacağını da hatırlatalım. Smash Bandits'in ilk iki oyuna göre daha geniş ve daha yıkılabilir çevre yapısına sahip olacağını da belirtelim.




    iOS platformu için geliştirilen Smash Bandits için kesin bir çıkış tarihi bulunmasa da, bu ay içerisinde yayınlanması bekleniyor. Fiyatlandırması konusunda ise, henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor. 








  • Videodan göründüğüne göre evler mekanlar yıkılabilecek.Eğer böyle birşey olursa kesinlikle ilk versiyonlarından daha iyi olacağa benziyor.
  • Smash Cops gerçekten güzel bir oyundu. Bunu da tereddüt etmeden satın alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir duyuruda multiplayer desteğide gelir belki most wanted gibi olmasında sadece rekor tarzında.
  • Gözüm kapalı alırım bu oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.