Arkadaşlar win 7 kurdum driverler otomatik yüklenmedi bnde kendim yükleyeyim dedim kablosuz ağı buldum bluetooth u buldum ekran kartı enthernet denetleyicisi bide başka ismini bilmediğim bir driveri ykleyemedim bir türlü dxdiag yazdım çalılştıra baktım ekra kartı yaklaşık toplam bellek yok diyor bıostan bilmeden bişi yaptım bi baktım ekrankartı 1.9 gb yazıyor ramda 3 gb ama pes 2013 yükledim ram iyi ghz iyi fakat grapichs yapılamıyor diyor oyun açılmıyor lütfen bir bilgisi olan nasıl yükleyeceğimi söyleyebilen varsa cvp atsın
Driver pack solution 12
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ss34ss34
Driver pack solution 12
anlamadım lütfen açarmısın
ekran kartı saat hızlarını biraz düşürerek oyun açmayı denermisin.
Tamam tamam sallamasyonlar gene başladı iyiki bişi sorduk hız falan filan ilk cvp veren arkadaşım saol tüm driverleri indirdim Allah razı olsun snden ;)
Abi uğraşma uğraşma kullan windows 8 ini. Bende çok uğraştım bu laptopa 7 kurmayı kurdum herşeyini tam ama heryerinden bi sorun çıkardı oyunlarda kasma mı dersin şarjın 1,5 saate düşmesi mi dersin fanların hızlıca dönmesine ve pc nin nedense çok ısınmasına mı dersin tam rezalet
Uğraşma benim bu günden 1 haftam gitti seninde gitmesin.
Her zaman orjinal Windows® yazılımı kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: Ağır Roman
Abi uğraşma uğraşma kullan windows 8 ini. Bende çok uğraştım bu laptopa 7 kurmayı kurdum herşeyini tam ama heryerinden bi sorun çıkardı oyunlarda kasma mı dersin şarjın 1,5 saate düşmesi mi dersin fanların hızlıca dönmesine ve pc nin nedense çok ısınmasına mı dersin tam rezalet
Kardeş ilk cvp veren arkadaştan Allah razı olsun o programı indirdim drivermiş neymiş hepsini çözdüm artık bizim hocaya bilgisayar hocasına götürmüştüm o bile bir kaç driver eksik yüklemişti ama bu programla herşeyini tamamladım artık herşey sorunsuz açılıyor sanada tavsiye ederim win 8 e gelince onda ekran kartı 2 gb ken 250 mb görünüyor saçmalık.
Kardeş ilk cvp veren arkadaştan Allah razı olsun o programı indirdim drivermiş neymiş hepsini çözdüm artık bizim hocaya bilgisayar hocasına götürmüştüm o bile bir kaç driver eksik yüklemişti ama bu programla herşeyini tamamladım artık herşey sorunsuz açılıyor sanada tavsiye ederim win 8 e gelince onda ekran kartı 2 gb ken 250 mb görünüyor saçmalık.
Hocam saçmalamayın
1. Ekran kartlarının verdiği performansla mb tının gb tını alakası yok. 2. Laptoplarımızın 2 ekran kartı var. Biri hd7670m diğeri işlemciyle bileşik hd4000 intel graphics. inteli internette gezerken kullanırsın güç tasarrufu sağlar ve pil süresini uzatır,oyunlara girdiğimiz anda 7670m devreye girer oyunumuzu oynarız.
Neyse memnunsanız sorun yoktur demektir. Laptopun pil süresinde bir değişiklik oldu mu? Ben windows 7 kurmuştum tüm driverları tamdı 1.5 saat pil ömrü vaat ediyodu bilgisayar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jailbreaknemk63
quote:
Hocam saçmalamayın
1. Ekran kartlarının verdiği performansla mb tının gb tını alakası yok. 2. Laptoplarımızın 2 ekran kartı var. Biri hd7670m diğeri işlemciyle bileşik hd4000 intel graphics. inteli internette gezerken kullanırsın güç tasarrufu sağlar ve pil süresini uzatır,oyunlara girdiğimiz anda 7670m devreye girer oyunumuzu oynarız.
Neyse memnunsanız sorun yoktur demektir. Laptopun pil süresinde bir değişiklik oldu mu? Ben windows 7 kurmuştum tüm driverları tamdı 1.5 saat pil ömrü vaat ediyodu bilgisayar.
evet pil ömrü 4.5 saat gösteriyo ama 1.5 gibi bir sürede bitiyor vede dediğim gibi win 8 de 250 mb gösteriyordu ekran kartını pes 2013 e girmiyordu ama win 7 de giriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme