Şimdi Ara

Xbox One'daki Gold Üyelikler de Paylaşılabilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Aşırı katı kurallarla duyurulduktan sonra taraflı tarafsız çoğu kişiden eleştiri alan Microsoft, Xbox One'ın özelliklerinde yumuşama yapmaya devam ediyor. Microsoft, Xbox One'ın paylaşım sistemini daha da detaylandırdı.
     
        Bildiğiniz üzere firmanın oyun paylaşma sistemi adına yaptığı açıklamaları geçtiğimiz saatlerde yayınlamıştık. Şimdi ise sıra, Gold üyeliklerini paylaşmada. Belirtilenlere göre Xbox 360'ın aksine Xbox One'da paralı üyelikler, yani Gold üyelikler paylaşılabilecek. Bu durum, tıpkı oyun paylaşma sistemine benzer bir şekilde işleyecek.
     
        Yapılan açıklamalara göre Xbox Live Gold üyeliğine sahip bir hesapla herhangi bir Xbox One konsolu üzerinden giriş yaptığınızda, o konsolda gireceğiniz diğer üyeliklerde de Gold sisteminin nimetlerinden faydalanabileceksiniz. Home Gold adı verilen sistemde eğer bir konsola üyeliğinizi kaydederseniz o konsoldan sınırsız sayıda üyelikle giriş yaparak Gold'un nimetlerinden faydalanabileceksiniz. 
     
        Bu sistem sadece bir konsolla sınırlı değil. Ancak sistemin diğer konsollarda kullanım koşulları biraz sınırlı. Eğer bir arkadaşın konsolunda bu sistemi denerseniz, arkadaşınızın hesabı sadece üyelikle giriş yaptığınız süre boyunca Gold'un online özelliklerinden faydalanabilecek. Üyeliğinizle çıkış yaptıktan sonra ise her şey normale dönecek.








  • Cinderella mübarek

    Xbox One'daki Gold Üyelikler de Paylaşılabilecek

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Still shit

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS4 olmasaydı Bizler Ne kadar eleştirsekte onların umrunda olmazdı. Hey Gözünü Sevdiğim Rekabet Böyle Güzel Bir şey.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ah be miki oyuncuların aklını çelmek için döne döne bi hal oldun yazık sana.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • xbox one alacagım, bi ara ps4 alsam mı acaba dedim ama artık ps4 fikri hiç anlamlı gelmiyor. kinect i ps4 e verir ise microsoft ps4 alırım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.