Şimdi Ara

LG G2 modelinin ekran teknolojileri detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • LG G2 modelinin ekran teknolojileri detaylanıyor





    LG'nin 7 Ağustos tarihinde lansmanını yaptığı yeni amiral gemi modeli G2'nin en iddialı olduğu özelliklerinden birisi ekranı. İşlemci, RAM, depolama kapasitesi gibi bileşenler genelde pek çok amiral gemi modeli ürünlerde gördüklerimiz ile aynı. Bu bakımdan LG, önemli Ar-Ge çalışmaları yaptığı ekran panelleri ile farklılaşmayı istiyor.




    Piyasada 5 veya 5.5 inç gibi ekran boyutları görürken, LG 5.2 inç ile karşımıza yeni bir standart çıkardı. Firma bu boyutun 6.8cm genişliğe sahip bir telefon açısından en iyi ölçü olduğunu belirtiyor. 




    Optimus G modeline göre 1.2 cm daha uzun olan LG G2, ön panelin yüzde 75.9'unu ekrana ayırmış. 2.65mm kalınlığındaki kenarlar sayesine telefon köşeden köşeye bir ekrana sahip olurken, piyasadaki çoğu akıllı telefondan farklı olarak her iki kenarda da birer dokunmatik sensör yer alıyor. Bu da dokunmatik hassasiyeti en üst seviyeye çıkarıyor.




    LG, endüstride ilk olduğunu belirttiği Graphic RAM adlı bir teknolojiye ekranında yer veriyor. GRAM olarak da adlandırılan teknoloji ile sabit karelerde enerji tüketimi yüzde 26 azaltılırken, kullanım süresi ise yüzde 10 artırılıyor.




    LG, modelin ekranı ile rakip amiral gemi modellerinden daha canlı ve net renkler sunduğunu iddia ediyor. 423ppi piksel yoğunluğuna sahip olan 5.2 inçlik Full HD ekranda 6 milyon alt piksel yer alıyor. Firmanın isim vermeden karşılaştırma yaptığı Galaxy S4'ün Full HD AMOLED ekranında ise 4 milyon alt piksel yer alıyor. LG, tüketicilerin ppi değerinden ziyade alt piksel değerine odaklanması gerektiğini, zira bunun asıl belirleyici faktör olduğunu belirtiyor.  

     

     








  • Ekran iyi de sanal tuşlar ile kullanılabilir alanı daraltmanin bir anlamı yoktu. Kapasitif tuşlar kullanilsaydı kesin alirdim. Şimdi karşılaştirma için s800 lü diger telefonlari bekleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 9 Ağustos 2013; 23:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    Ekran iyi de sanal tuşlar ile kullanılabilir alanı daraltmanin bir anlamı yoktu. Kapasitif tuşlar kullanilsaydı kesin alirdim. Şimdi karşılaştirma için s800 lü diger telefonlari bekleyeceğim.


    Bence de. O LG logosu yerine ince tuşlar koyulabilirdi.

  • LG bomba gibi geliyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    Ekran iyi de sanal tuşlar ile kullanılabilir alanı daraltmanin bir anlamı yoktu. Kapasitif tuşlar kullanilsaydı kesin alirdim. Şimdi karşılaştirma için s800 lü diger telefonlari bekleyeceğim.


    ekran bu sebepten 5.2 , 0.2 inc sanal tuşa gidiyor ayrıca Lbt launcher ile sanal tuşlar tamamen ortadan kalkabilir xda dan bakabilirsiniz .

  • Şu sanal tuş fobisi kırılmalı.Telefon bir gelsin bir kullanalım o zaman bakacaz o durumlara.

  • Saldir LG

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 423ppi
  • 5.2 inç yapacağına 5 inç yapaydında alt tarafa dokunmatik tuşlar koyaydın be LG.Yahu böyle saçmalık olur mu?Nerenizle dinlediniz siz kullanıcıları?
    Diğer Snapdragon 800 kullanan telefonlar çıksın karşılaştırma yapar öyle karar veririz.Ülkemize erken gelen ve fiyatı uygun olan kazanır.Bir yandan da Nexus 5 , LG G2 gibi olursa Nexus 5'i beklemek zorunda kalırız.Nexus 5'te geç gelmez inşaAllah.
  • adamlar eleştirilere dayanamadı telefon öyle değil böyle olur dedi.

  • Bu bomba bence samsungun içinde patladı, bu telefon en çok S4 satışlarını yavaşlatır çünkü kulvarlar tasarım oldukça benzer ve aynı kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Dayanıklı ve tasarımı şık telefon isteyenler yine zevklerine göre HTC, Sony ve iphone arasında tercih yapacaklardır ancak şu saatten sonra S4 alacakların direk cayıp bu telefona yöneleceği bir gerçek. Telefonum Hızlı,büyük ekranlı olsun ama malzeme kalitesine ve tasarıma önem vermiyorum diyen kullanıcıların samsungu tercih etmeleri için bir sebep kalmadı. Lumia,Xperia,HTC ve iphone satışlarını etkilemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triluminos -- 10 Ağustos 2013; 1:03:16 >
  • Muhtemelen tuşların sanal olmasındaki bir amaç da ekranın kasada kapladığı alanı arttırmaktı. Böylece %75.9 oranına ulaşılması kolaylaştı.

    Benim kişisel olarak ikisiyle de bir sorunum yok. Sanal tuşların dinamikliği hoşuma gidiyor hatta.

  • Güncelleme yapılmıyor dediniz , telefonun adında hayır yok , dediniz eski jenerasyon dediniz , kamerası kötü dediniz , dediniz de dediniz. Alın size telefon #DirenLG !

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Triluminos

    Bu bomba bence samsungun içinde patladı, bu telefon en çok S4 satışlarını yavaşlatır çünkü kulvarlar tasarım oldukça benzer ve aynı kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Dayanıklı ve tasarımı şık telefon isteyenler yine zevklerine göre HTC, Sony ve iphone arasında tercih yapacaklardır ancak şu saatten sonra S4 alacakların direk cayıp bu telefona yöneleceği bir gerçek. Telefonum Hızlı,büyük ekranlı olsun ama malzeme kalitesine ve tasarıma önem vermiyorum diyen kullanıcıların samsungu tercih etmeleri için bir sebep kalmadı. Lumia,Xperia,HTC ve iphone satışlarını etkilemez.

    Fiziksel tuş olsaydı hakli olabilirdiniz ancak sanal tuşlarla zor. Çoğu kişi samsungu fiziksel tuşu için alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geriye kamerasının performansı kaldı gibi o da iyi ise eksiksiz bir telefon olmuş diyebiliriz.

  • arkadaşlar hep demezmiydiniz S4 mükemmel olmuş diye ,,, şimdi LG daha iyisini yapınca neden onay vermek zor oluyor ... adamlar yapmış saygı duymak lazım
    NOT: S4 kulllanıcısıyım

  • Telefon gerçekten harika ama lgnin güncellemeleri sıkıntı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bir fiziksel tuş tartışması almış gidiyor. 2 seneye yakın zamandır Galaxy Nexus kullanıyorum. O fiziksel tuşlardan hiçbir zaman şikayetim olmadı. Neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum. Hadi burada sanal tuşlu telefon kullanıp da beğenmeyen olsa anlarım da kullanmadan atıp tutuluyor ancak.

  • kassatura kullanıcısına yanıt
    Fiziksel tuş tartışması falan yok, forumda kendi görüşlerini özgürce beyan edenlere, sizin gibi tahammülsüz üyelerin saygısızca saldırısı var. Bu tahammülsüzlük malesef genel bir sorun. Bazen bende bir daha foruma girmeme isteği bile uyandırıyor.

    Size bu telefonu almayın demedik ki, sizin için sanal tuşlar kullanışlı olabilir. Ben sanal tuş sevmiyorum, ekranda gereksiz yer işgal ettiğini düşünüyorum. Bu telefon özelinde konuşursak LG yazan alt kısımda yeterli boş alan varken tuşların ekrana konularak yer işgal edilmesi hoşuma gitmedi. Herkesin zevk ve beğenileri farklı. Elimden 10'larca Android telefon geçti, sanal tuşları olan telefonları da kullandım. Nereden biliyorsunuz kimin kullanıp kullanmadığını. Sizin deyiminizle bilmeden neden atıp tutuyorsunuz.

    40 Yıl geçse de sanal tuş sevmeyeceğim. Sizi rahatsız etmiyorsa alın kullanın. İnsanların kişisel tercihleri sizi neden rahatsız etti anlamış değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 10 Ağustos 2013; 3:54:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Triluminos

    Bu bomba bence samsungun içinde patladı, bu telefon en çok S4 satışlarını yavaşlatır çünkü kulvarlar tasarım oldukça benzer ve aynı kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Dayanıklı ve tasarımı şık telefon isteyenler yine zevklerine göre HTC, Sony ve iphone arasında tercih yapacaklardır ancak şu saatten sonra S4 alacakların direk cayıp bu telefona yöneleceği bir gerçek. Telefonum Hızlı,büyük ekranlı olsun ama malzeme kalitesine ve tasarıma önem vermiyorum diyen kullanıcıların samsungu tercih etmeleri için bir sebep kalmadı. Lumia,Xperia,HTC ve iphone satışlarını etkilemez.[:]


    LGnin 2000tl den gireceğini düşünürsek (Teknosa da bir ara 1600tl ye satılan) s4 kullanıcılara daha cazip gelebilir. Ayrıca aşırı yoğun kullanan kişiler çıkarılabilir batarya yüzünden tercih edebilir. Google edition yüzünden tercih edebilir. Yani hala samsung almak için sebep var. En güçlü sebep ise fiyat :)





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.