Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition'dan Etkileyici Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Bioware'in PC, Xbox 360, Playstation 3'ün yanı sıra Playstation 4 ve Xbox One Dragon Age: Inquisition'dan yepyeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Game Informer'ın yayınladığı görseller gerçekten de çok etkileyici.

Sadece bu iki ekran görüntüsüne bakarak bile Dragon Age: Inquisition'ın grafiksel olarak beklentilerimizi rahatlıkla karşılayacağını düşünüyoruz. Zaten Bioware grafik konusunda son derece yetenekli bir firma.

Bu ekran görüntüleri muhtemelen oyunun PC veya yeni nesil sürümlerine ait. 

• GÜZEL GRAFİKLER İYİ O YÜZDEN OYUN ÇOK SAĞLAM ESKİ OYUNLARINA BENZEMİYOR.ŞÖLEN BİZİ BEKLİYOR====KOŞUN EKRAN KARTI ALMAYAAAAAAAAAAAAAAAAA

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxlayer

GÜZEL GRAFİKLER İYİ O YÜZDEN OYUN ÇOK SAĞLAM ESKİ OYUNLARINA BENZEMİYOR.ŞÖLEN BİZİ BEKLİYOR====KOŞUN EKRAN KARTI ALMAYAAAAAAAAAAAAAAAAA

Offf offf sizin gibiler yüzünden bıktım bu sektörden
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxlayer

GÜZEL GRAFİKLER İYİ O YÜZDEN OYUN ÇOK SAĞLAM ESKİ OYUNLARINA BENZEMİYOR.ŞÖLEN BİZİ BEKLİYOR====KOŞUN EKRAN KARTI ALMAYAAAAAAAAAAAAAAAAA

Azalarak değil bir anda bit.
  • Off Off içim gitti
  • Hikayenin iyi olması grafikten daha önemli benim gözümde.
  • İlk oyun hikaye ve karakterlerin irdelenmesi bakımından çok güzeldi, ikinci oyun daha çok aksiyonlu ve oynanış olarak biraz hızlıydı ama ilk oyundaki zevki alamamıştım. Oyun ne kadar uzun soluklu olursa o kadar iyi, Grey Warden olmak gibisi yok.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.