Şimdi Ara

NİGHT RİDER, SİGARA PAKETİ, BU ADAMLAR BİR HARİKA,DSG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volkswagen Golf 1.4 TSI ACT Highline (2013) TESTİNİ VERİYORUM AŞAĞIDA, DSG İLE İLGİLİ ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ŞEYLER SÖYLEMİŞLER, DİKKATİNİZİ ÇEKİYORUM. OTOMOBİL PİYASASINDA AND MEHMET ÇETİN VE EKİBİ GİBİ BİR EKİP DAHA YOK! ÇÜNKÜ ADAMLARIN KİMSEYE EYVALLAHI YOK. BU MUDUR BUDUR, ON NUMARA VİDEOYU SONUNA DEK İZLEYİN. öZELLİKLE DSG İLE İLGİLİ OLAN KISMA DİKKAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 9 Ağustos 2013; 15:11:04 >

• Adamlar gerçekten objektif insanlar. Helal olsun; takdir ettim. Eğriye eğri, doğruya doğru.
  • konuta 2 cevap geldi diye uyaran dh ikincisi kim saymayı mı bilmiyorsun yoksa birisi sövüp kaçtı mı
  • Camı açıp dsg yi dinleselerdi anlarlardı sorunlu olup olmadığını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    evet bu da en az videodaki espriler kadar ince olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

evet bu da en az videodaki espriler kadar ince olmuş.

Yani.
    8000 km ye geldi CC. Altta kıyamet kopuyor.
    Çok ciddiye almamıştım yazılanları.
    Yaşamadan olmuyor. :-)

• tgezer kullanıcısına yanıt
    şunu yazıyor olmanız bile benim dsg almamk için sebebimdir bilin, çünkü herkes bu kadar satılan şanzımanda bu kkadar sorun çıkar modunda halen
  • Çok iyi bir inceleme.
  • DSG sorunlu mu konusunda istatistiklere bakın diyorlar, istatistik bulamadım ama (forumdan) Almanya'da yapılan bir anketi buldum, ankete göre her iki kullanıcıdan birisi sorun yaşamış:
    http://www.motor-talk.de/news/vw-hat-probleme-mit-dem-dsg-ihr-auch-t4460458.html
  • dsg bu kadar buyuk sorunluysa ve her iki kullanicidan birisi bundan sikayetciyse neden hala insanlar hala bunu almaya devam ediyor?

ayrica bu su anlamada gelmezmi; iki kullanicidan birisi dsgden memnun.
  • deneme41 kullanıcısına yanıt
    kendini avutuyorsun her iki kullanıcıdan biri demek çok yüksek bir oran diğer kullanıcı çok az biniyordur düz ve trafiksiz bir şehirdedir ha neden alıyor millet alıyor çünkü kimse ne motorda teknlj sanlıyor nede şanzımandan alıyor biniyor hepsi bu bozuldumu da "aaaa bu bozuldu diyor"
  • kendimi avutmayi cok isterdim.. bu arada ne is ile ugrastigini soyle ki bu soylediklerini o oranda ciddiye alalim. O kadar emin konusuyorsunki sanki kendin baska bir motor, sanzuman vb.. bisey yapmis gibi.. her ne olursa olsun gsm, laptop, araba, makine, celik hic farketmez, insan gibi kullanmadiktan sonra (daha dogrusu insan gibi kullanmasini bilmedikten, ogrenmedikten) hersey bozulur dostum. Ama genel anlamda dsg gercekten mukemmel bir muhendislik harikasi..

forumda 17. mesajın ve dsg süper diyorsun ne işle uğraştığımın önemi yok mühendis felanda değilim be medyaya ve forumlara yansıayanlara dair sonuçlar çıkarıyorum ya sen neye dayanarak süper diyorsun
  • Dostum ogrenmen gereken cok sey var. Keramet forumlara cok fazla mesaj yazmaksa site sahiplerinin o site hakkinda profesor olmalari lazimdi..

Birde sunu diyeyim belki daha iyi anlarsin. Soz gumusse, sukut altindir.. bunu da kulagina kupe yap..

Gelelim dsgye: ben dsgyi savunuyorum cunku mukemmel bir muhendislik harikasi. Hem sen madem muhendis degilsin neden sagdan soldan duydugun seylere gore konusuyorsun. Aklin yokmu senin. Herkesin kendine gore bir arac kullanma teknigi vardir. Kimisi HOR kullanir araci o zamanda bozulmasi muhtemeldir. Onceki mesajimi INSAN gibi kullanmaktan bahsediyorum. Eger sehir icinde millete altindaki makine ile hava atmaya kalkarsan tabii ki havani alirsin. Bu ayni sunabenzer: ben hicbirseyim ama benim altimdaki makineye bakin. Bana degil altimdaki makineye gore karar verin benim hakkimda..

Bu da son cevabim olsun sana. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az der ve giderim..

Kal saglicakla sallan salincakla

http://oto-park.com/kose_yazisi/tek-mi-cift-mi-irrasyonel/13

AL SANA MÜHENDİS YAZISI OKU DA MÜHENDİSLİĞİNDEN ŞÜPHE ET DAHA FORUMDA MESAJIN 50 YE ULAŞMAMIŞ BENİM MESAJLARIN ALTINA BİTİP BİR ŞEY BİLMEDİĞİMİ İDDİA EDİYORSUN SEN NE BŞLİYORSUN ARKADAŞIM ANCA ÖTÜP DURUYORSUN YAZ BEKLİYORUM DSG NİN ÇİFT KAVRAMANIN GETRAG OLSUN, VW YAPTIĞI OLSUN SORUN ÇIKARMAYAN ÇİFT KAVRAMA GÖSTER LAN BANA MÜKEMMEL MĞÜHENDİSLİĞİ ANLAT LAN HADİ ERKEKLER HAYVAN GİBİ KULLANIYOR BOZUYOR TİN TİN GİDEN KADINLARIN KULLANDIĞI DSGLER NEDEN BOZULUYOR, ÇİNDE BİNLERCE DSG Yİ GERİ ÇAĞIRIYOR BU MU SÜPER MÜHENDİSLİK, USADA 10 YIL GARANTİ VERİYOR KİMSE ALMIYOR MADEM DSG ÇOK İYİ BU OLAYLAR NE SEN MĞÜHENDİSSEN VE BUNU GÖREMİYORSAN AFEDERSİNDE MÜHENDİSLİĞİNE TÜKÜREYİM SENİN

• BİR MÜHENDİSLİK TERİMİ OLARAK OLARAK "HOR KULLANMAK" EVET BEYLER MÜHENDİSLİK TERMİNOLOJİSİNE METAL YORGUNLUĞUNDAN SONRA YENİ BİR DEĞİŞİK TERİM GELDİ HOR KULLANMAK

HOR KULLANMAYIN LAN ÇİFT KAVRAMALARINIZI BOZULUR HA YOHSA ÇOK SÜPER ŞANZIMAN MÖHENDİS BEY GIZIYOR OGLİM HOR KULLANMAYIN YOKSA İYİ ÇOCUK DSG

DSG İYİ ÇOCUKTA ÇEVRESİ KÖTÜ, ÇOK HOR GULLANİYLER HİMMET AĞABEYYY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 17 Kasım 2013; 11:58:41 >
  • gulmekten altima ettim LAN
    altına edeceğine foruma edeydin de boşa mı sallıyorsun yoksa buraya gelip gelip ayarını alıp gidiyor musun onu anlardık blokluyorum arkdaşaım seni
    gelip cins cind konuşuyorsun sonra ağzımı zor tutuyorum basacağım küfürü o olacak
    hiç değmezssin boş beleş bir adam olmasan böyle boş beleş konuşacağına bir şeyler yazardın argümanlarımı çürütmeyi denerdin
  • 9 senedir otomatik vw kullanıcısıyım. Golf fsi tam otomatikti, sonrası passat ve jetta tsi dsg... hiçbir şikayetim olmada hala da yok. Bence bu sorun abartılıyor.
  • Seni kaale almisim daha ne istiyorsun. Birseyler yazdim tuhaf tuhaf konusmaya basladin. Anlayacagin dilde konusmaya basladim bende. Kimin bos oldugu belli msjlardan. Bos tenekeden cok ses cikarmis.. dunyanin msjini yazmissin.. yani sesin cok cikiyor.. bossun BOS

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.