Şimdi Ara

YouTube beni deli ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne biçim sitedir arkadaş. Video izlerken tam dolduğu halde videoyu ileriye alınca yeniden yükleme yapıyor, geri alınca da aynı şey oluyor. İleri alıp kaliteyi yükseltince 2 saat dişli dönüyor, videonun iki saat seçtiğiniz görüntü kalitesine geçmesini bekliyorsunuz, kimi zaman 720p seçince player o kalitede oynatamıyor videoyu ve 720p görüntüyü iptal ediyor. 480p açıyorsunuz onu da iptal ediyor. Bir de videoyu durdurup geri alınca ekranda durdurduğumuz görüntü kalıyor. Video ilerlediği halde görüntü ilerlemiyor. Ne dandik bir sitedir lan bu böyle.

Sexeorsie nickli arkadaşımız Change.org'tan imza kampanyası başlatmış. Bu kampanyayı imzalayarak YouTube'daki sorunların çözülmesine katkı sağlayabilirsiniz.
    http://www.change.org/tr/kampanyalar/youtube-llc-increase-bandwidth-for-turkey

Ayrıca bu eklenti birçok sorunu çözüyormuş.
    https://chrome.google.com/webstore/detail/magic-actions-for-youtube/abjcfabbhafbcdfjoecdgepllmpfceif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 12 Ağustos 2013; 18:20:58 >

• Ciddi söylüyorum, DH Flash Videoları bile daha istikrarlı lan. Youtube kafasına göre ''Ayy şekerim sen çok 144p izledin ben 720 yapayım dur'' diyor, ''ayyhh pardon netin yavaşmış şekerim ben sana 360p falan çekeyim'' diyor, bu ne lan vallahi çıldıracam.
  • bende sinir oluyorum ya eskiden böyle değildi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Ciddi söylüyorum, DH Flash Videoları bile daha istikrarlı lan. Youtube kafasına göre ''Ayy şekerim sen çok 144p izledin ben 720 yapayım dur'' diyor, ''ayyhh pardon netin yavaşmış şekerim ben sana 360p falan çekeyim'' diyor, bu ne lan vallahi çıldıracam.

Net yavaş diye otomatik olarak mı iptal ediyor 720p'yi falan? Şaka gibi.
  • Malum site ...jizz bile daha kaliteli.
  • Aynen youtube son senelerde çok bozdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Malum site ...jizz bile daha kaliteli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • youtube açılmıyor abi ya
  • muhtemelen yurtdışında felan iyi çalışıyordur. tr nin internet şartlarından dolayı çuvallıyor olabilir burada.
  • az önce ben böyle bir konu açacaktım neyse dedim.Demek bir ben değilmiş şikayetçi olan.
  • Youtube, Google'a gittiğinden beri bozuk
  • 16mbit olmasına rağmen benim de aynı durum söz konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video birden duruyor, 720p izliyorsam birden deaktif oluyor, 480 seçiyorum devam etmiyor. Dediğin gibi ileri geri alma sinir bozucu. Nerede o eski youtube
  • Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm?
  • bende bazı videolarda tam ekran olmuyor
    ekranın sol köşesine sıkışıp kalıyor nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

bende bazı videolarda tam ekran olmuyor
    ekranın sol köşesine sıkışıp kalıyor nedense

bende de aynı sorun var+ dh'a konan youtbe videosu açılıyor fakat sitenin kendisine geldiğinde yaniwww.yotube.com dan açtığında videolar onyamıyor karıncalı ekran çıkıyor. Önceden dh veya başka biyerdeki yotube videosu da açılmıyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Bu ne biçim sitedir arkadaş. Video izlerken tam dolduğu halde videoyu ileriye alınca yeniden yükleme yapıyor, geri alınca da aynı şey oluyor. İleri alıp kaliteyi yükseltince 2 saat dişli dönüyor, videonun iki saat seçtiğiniz görüntü kalitesine geçmesini bekliyorsunuz, kimi zaman 720p seçince player o kalitede oynatamıyor videoyu ve 720p görüntüyü iptal ediyor. 480p açıyorsunuz onu da iptal ediyor. Ne dandik bir sitedir lan bu böyle.
    Bu olayı ben de sevmiyorum. Eskiden ne güzeldi dolunca ileri geri yapıyorduk rahat rahat. Youtube çok bozdu öyle böyle değil belki düzelir diye bekledim daha da bozdu.

• quote:

Video izlerken tam dolduğu halde videoyu ileriye alınca yeniden yükleme yapıyor, geri alınca da aynı şey oluyor.

ne ocaklar söndü bunun yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

Video izlerken tam dolduğu halde videoyu ileriye alınca yeniden yükleme yapıyor, geri alınca da aynı şey oluyor.

ne ocaklar söndü bunun yüzünden

Hakkatten ya dolphinden girince oluyorda artık yok öyle bir şey.

• Video yuklenmeye baslasin diye 40 kez dur baslat yaptiriyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.