Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (1057. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
113.147
Cevap
479
Favori
3.855.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
92 oy
Giriş
    potter44 P kullanıcısına yanıt
    Sağolun arkadaşlar, cevabımı aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewalker -- 22 Kasım 2013; 21:08:25 >

Orijinalden alıntı: thermal

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Telefon açılmıyor ise veya arkadaş gibi ayarlar menusune giremiyorsan bu yol kalıyor

Sonuçta aynı ama değilmi merak ettiğim bu. Çünkü telefona format aatmak istiyorum ve karar veremedim. Ayarlardan fabrika ayarlarınamı çevireyim yoksa yazdığınız şekilde hard factory reset mi yapayım.

Hafıza kartı girişi olan telefonlarda ful wipe yaptığınızda telefon belleğindeki her şey silinir,fabrika ayarlarına döndüğünüz zamanda herşey silinir ama hafıza kartı olmıyan yani g2 gibi telefonlarda fabrika ayarları herşeyi siler
    yani hem uygulamalar silinir hemde telefon belleğindeki müzik,fotoğraf gibi tüm verileriniz silinir.Ama eğer telefonunuz rootlu ve cwm yüklüyse recovery modda açıp
    Wipe data/factory reset
    Wipe cache partition yapıp
    advanced kısmındanda wipe dalvik cache yaparsanız bellekteki dosyaların haricinde tüm ytgulama ve ayarlarınız silinip fabrika ayarlarına dönmüş olursunuz
    Yani tamamen temizlik yapmış olmakla b eraber bellekteki dosyaları yeniden yüklemek zorunda kalmazsınız.Aldığınız backup yada titanium backup ile aldığınız yedek dosyaların hepsi bellekte kalır.

Orijinalden alıntı: OKKO60

sony sbh52 bluetooth kulaklığını kullanıyorum kardeş.

Teşekkür ederim dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam şimdi bizim cihaz da lte destekli oldUğundan sim kart takamıyoruz, yetkili bayiye gidip telefon numaranı yüklüyorlar

kutunun içinden g şeklinde iğne çıkacak bunu telefonun sol üst köşesindeki deliğe sokmanız lazım sonra sim tablası çıkacak... Micro sim kartınızı düzgün bir şekilde bu tablaya yerleştirip çıktığı yere geri sokacksınız... En iyisi bir telefon bayii ne gidip onlara bırakın bütün bu işleri... Sim alma şansınız varsa alın yenisini...

sagol kardesbirde bu turkce karakter nasil yapiliyor

RYZEN 5 5600X ** MSI B550 Tomahawk ** Trident Z argb 2x16=32gb 3600mhz cl16 ** Msi RTX 3060 Gaming Z ** Sandisk extreme 500 gb gen3 **James Donkey JD1000 PRO ** Thermaltake 1050 Watt Platinum ** Corsair h100i olatinum**Corsair Cristal 570X ** Asus TUF VG27BQ**MSi GK30**MSİ GM50**Steelseries Qck+
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

Bu piyasadan cekilme haberi bence abartiliyor.adamlar telefon isinden cekilecez demiyor,suanda telefon icin yaptigimiz ar-gec calismalarini azaltip televizyon sektorune daha fazla onem vericez diyor.%10luk bi payi geri cekecek sadece telefondan.

Zaten telefonla ilgili öyle ahım şahım bir ar-ge çalışmaları zaten yok firmanın, insanları düşündürende bu gerçek zaten. Ama asıl para bence akıllı telefon pıyasasında bence çünkü yeni tv çıkınca tv sini değiştiren kaç kişi ve yeni telefon çıkınca telefonunu değiştiren kaç kişi bunada bakmak lazım. Ama LG anladığı işi yapacaksa panel işi zaten hepsini kapsıyor.

Ki lg den axiklama gelmis.direk resmi agizdan da ifade edildigi gibi voyle birseyin olmadigi,aksine dahada iddiali olacaklarini aciklamis lg sozcusu.

www.teknokulis.com
    Teknoloji haberleri ve teknoloji ürün incelemeleri için teknolojinin k?sayolu TeknoKulis
    http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2013/11/22/lgnin-akilli-telefon-pazarindan-cekilmeye-niyeti-yok

Orijinalden alıntı: callofdutyf

quote:

Hocam şimdi bizim cihaz da lte destekli oldUğundan sim kart takamıyoruz, yetkili bayiye gidip telefon numaranı yüklüyorlar

kutunun içinden g şeklinde iğne çıkacak bunu telefonun sol üst köşesindeki deliğe sokmanız lazım sonra sim tablası çıkacak... Micro sim kartınızı düzgün bir şekilde bu tablaya yerleştirip çıktığı yere geri sokacksınız... En iyisi bir telefon bayii ne gidip onlara bırakın bütün bu işleri... Sim alma şansınız varsa alın yenisini...

sagol kardesbirde bu turkce karakter nasil yapiliyor

tusa basılı tutun
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: szr_trace

merhaba,

ben önce beyaz 32 lik almıştım eşime sonra da kendime siyah 32 lik aldım. fakat ekranlarında farklılık olduğunu fark ettim. ekran parlaklıkları aynı olmasına rağmen siyah olan sarımtırak ekrana sahip, çıplak göz çok bariz fark ediliyor. aynı durumu fark eden veya karşılaşan arkadaşlar oldu mu acaba..

enteresan ışık sensörleri ile alakası var mı acaba hepmi sarımtırak

Orijinalden alıntı: ~Lion King~
    Veri alisverisi acik miydi? Hic oyun actiniz mi? Muzik dinleme internette gezinme olayi oldu mu? Yoksa 3 gun boyunca bir iki arama ile mi idare ettiniz? biraz kapsamli paylasirsaniz sevinirim.

Evde kablosuz dışarıda ve işte veri bağlantısı (2G olarak) hep açıktı. 3 e-posta adresi, sosyal ağlar güncellemeleri 2-3 saate bir olmak kaidesiyle açık ama ben normalde de yarım saatte bir açıp bakıyorum genelde. Yatmadan önce 10-15 dakika ve işte canım sıkılınca da yine 10ar 15er dakika ufak oyunlara bakarım. Toplamda 20 dakikayı geçmeyecek kadarda telefon görüşmem olmuştur. Müzik dinlemem telefonda. Gece 1:00 dan sabah 07:30 a kadar uçak modundadır telefon. Bir-iki resim çekmişimdir en fazla. Bu durumda 70 saat sonra %10 kalmıştı. Bende oyun oynayarak 15 dakika da %3-4 seviyesine kadar bitirip şarja taktım. Daha yoğun kullandığım dönemlerde de 1,5-2 gün çok rahat gidiyor.
    STEAM İsmi : Croesus_426588 XBOX Live: Croesus42 Sorunsuz alışverişlerim: Bluelabel, Nuclear, MD07TR, Fossa Olecrani, wNchstR, Eric Cartman, secof, mratt, cemo17_fb, yknzgi, Otakutr, Sterilmikrop ... HERKEZ değil HERKES, DEYİL değil DEĞİL, BEYENMEK değil BEĞENMEK
  • fatif320 ve acura07 kardeş teşekkürler,

RYZEN 5 5600X ** MSI B550 Tomahawk ** Trident Z argb 2x16=32gb 3600mhz cl16 ** Msi RTX 3060 Gaming Z ** Sandisk extreme 500 gb gen3 **James Donkey JD1000 PRO ** Thermaltake 1050 Watt Platinum ** Corsair h100i olatinum**Corsair Cristal 570X ** Asus TUF VG27BQ**MSi GK30**MSİ GM50**Steelseries Qck+
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

arkadaşlar az önce twrp recovery ile wipe yaparken yanlış bir şey yaptım ve her şey silindi telefon lg logosunda daha sonra teli download moduna aldım ve ing. romunu kurdum fakat geçenlerde konuşulan şu rooted yazısı çıktı çıkmasının nedeni benim telefonu unroot yapmadan rom atmam mı oldu nedenini açıklayabilir misiniz ya da servise verme durumunda nasıl unrooted şeklinde verebilirim bir de rooted yazısı çıktığı için telefon şu rootlu olmuş oluyor kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz

Gerçi ben İngiltere romunu hiç denemedim ama telefonun product codu türkiyeye ait olduğu için rootlu diye görülebilir.Bence türkiye romunu yüklerseniz rootu tamamen kaldıracaktır.
    Zaten yazılımı yüklediğinize göre probleminizde kalmamıştır.Bende lg g proyu twrp yüzünden brick etmiştim.Onun için ben sadece CWM kullanıyorum.
    ekrem71 carpıtmış haberi bence. Bekleyip görecegiz.

Orijinalden alıntı: kalpsiz01

Beyler ekran jelatini sizde de yanlardan azıcık açık kalıyor mu? Bütün camı kaplamıyor bendeki sağda boşluk var telefoncuya sordum bütün jelatinler böyle dedi lg g2 için çıkanlar sizin kullandıklarınız da bu problem var mı?

Hepsinde açık kalmıyor.Benim gittigidiyordan aldığım 3 üründen birinde neredeyse tam oturdu.Diğer 2 üründe kenarlarda bariz açıklık kaldı.

Orijinalden alıntı: direnovic

Arkadaşlar bir sorum olacak. Spigen'in 30 liralık koruyucusunu kullanan var mı? Çevremde bu koruyucunun ucuzlardan farksız olduğu söylendi.

Bir de şuhttp://www.mobilcadde.com/lg-g2-darbe-emici-ekran-koruyucu-film-12489 linkteki darbe emici koruyucu diye bir ürün var. Kullanan var mı? Tavsiye edeceğiniz bir koruyucu önerir misiniz?

Şimdiden teşekkürler

Kullanıyorum ama önermem.Ekrana tam oturmuyor.Dokunmatik hassasiyetinde biraz azalma var gibi.Normalden biraz kalın.Tam oturmaması çok rahatsız edici.
    A.C.A.B.
  • quote:

Orijinalden alıntı: direnovic

Hocam hangisine kullanıyorum ama önermem dedin? Bu darbe emiciye mi, spigen'e mi?

Pardon , darbe emici olanını.
  • quote:

quote:

quote:

Bu piyasadan cekilme haberi bence abartiliyor.adamlar telefon isinden cekilecez demiyor,suanda telefon icin yaptigimiz ar-gec calismalarini azaltip televizyon sektorune daha fazla onem vericez diyor.%10luk bi payi geri cekecek sadece telefondan.

Zaten telefonla ilgili öyle ahım şahım bir ar-ge çalışmaları zaten yok firmanın, insanları düşündürende bu gerçek zaten. Ama asıl para bence akıllı telefon pıyasasında bence çünkü yeni tv çıkınca tv sini değiştiren kaç kişi ve yeni telefon çıkınca telefonunu değiştiren kaç kişi bunada bakmak lazım. Ama LG anladığı işi yapacaksa panel işi zaten hepsini kapsıyor.

Ki lg den axiklama gelmis.direk resmi agizdan da ifade edildigi gibi voyle birseyin olmadigi,aksine dahada iddiali olacaklarini aciklamis lg sozcusu.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2013/11/22/lgnin-akilli-telefon-pazarindan-cekilmeye-niyeti-yok

Zaten diğer haber çok saçma geldi bana adamlar g2 gibi süper bi telefon yapmışlar hemen arkasından G Flex yani bu iddialı cihazların ardından cep dünyasından uzaklaşması çok saçma bence LG iki sene içinde büyük işlere imza atacak... G2 daha yeni aldım iade etsem de G3 mu alsam diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih0320 -- 22 Kasım 2013; 21:58:20 >

Orijinalden alıntı: callofdutyf

fatif320 ve acura07 kardeş teşekkürler,

düzeldi mi hocam
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.