Şimdi Ara

Polis Sahte Hesapları Kapattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ünlü isimler üzerine açılan sahte hesapların sahiplerini bulmak için polis araştırma yapıyordu fakat yarım kaldı.Çünkü ; takip edilecek hesap kalmadı ve soruşturma dosyaları kapandı.

    Ünlü isimler üzerine açılan hesaplar üzerinden dolandırıcılık yapan kişilerin hesapları da sahte hesap olduğu için onlarda kapatıldı.Bu kapatılma sonucunda ünlü isimlerin milyonları aşan takipçilerinden azalmalar yaşandı.Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit adına açılmış hesaplarda başkalarını ünlü yapma vaadiyle bir miktar para istendiği belirlenmişti ve yakalanmıştı.

    Adlarına sahte hesap açılan Erdal Özyağcılar ve Çağatay Ulusoy şikayetçi olmuşlardı ve hesap sahiplerinin cezalandırılmasını istemişlerdi.
    Polis kapatsa dahi bu sahte hesaplar sürekli açılacaktır.Bu olay için bir engelleme getirilmeli.Eğer birisi de size böyle vaadlerle size mesaj atarsa sakın inanmayın.Derhal sahte hesabı polise bildirin.
    Sosyal medya artık internetin bir vazgeçilmez parçası oldu.Bu sosyal medyanın en çok kullanılan siteleri şüphesiz ; Facebook ve Twitter.Bu servisleri eğer amacına uygun kullanırsak bizim yararımıza olur.Eğer böyle sahte hesap açıp ona buna mesaj atarak ” Gel seni ünlü yapayım ” dersek amacından saptırmış oluruz.

    ALINTIDIR.
    http://www.hiperaktifteknoloji.com/polis-sahte-hesaplari-kapatti.html







  • aynen böle şeyler hem günah hem deh ırsızlık bunları yapanlar cezasını çekmelilerdir.
  • Böyle denetimlerin daha da sıklaşması gerekiyor.
  • aynen sosyal medyanın önemini yeni anlıyoruz maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.