Şimdi Ara

iOS uyumlu yeni hava durumu uygulaması: Aero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  •  

    Günlük hayatımızda sık sık ihtiyaç duyduğumuz hava durumu bilgisini sağlamak amacıyla geliştirilen en yeni uygulamalardan Aero, modern ve bir o kadar sadece ara yüzü ile üst seviye bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor.

     

    iOS 6.0 ve üzeri iPhone ve iPod Touch modelleri ile uyumlu olarak Robert Paul Neagu tarafından geliştirilen Aero, tasarımsal olarak iOS 7'nin yeni anlayışı ile hazırlanmış durumda. Dünya üzerinde yer alan 42.000'den fazla hava istasyonundan aldığı bilgileri canlı animasyonlar eşliğinde sunan ve beş günlük bilgiler verebilen uygulama, sıcaklık yanında nem, basınç ve rüzgar değerlerini de gösterebiliyor. Kişilerin isteğine bağlı olarak farklı sıcaklık değerlerinin (Fahrenheit ve Celsius) seçilebildiği Aero, farklı ülkelerin saat bilgileri yanında GPS üzerinden konum tanımlaması da yapabiliyor.

     

    1,79 TL fiyat etiketiyle satın alınabilen Aero uygulamasına buradan ya da direkt olarak Apple App Store üzerinden ulaşabilirsiniz.











  • iOS 7 hava durumu uygulamasının arayüzü iyi. Gerek yok
  • iOS 6'da olsaydım bunu kullanırdım ama iOS 7'nin hava durumu uygulaması yeter şimdilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatım boyunca ne bir kere TV'de hava durumu izledim ne de telefondan, internetten hava durumuna baktım. Kim izliyor kim kullanıyor bunları gerçekten ilginç
  • Mesajı okurken bi yandan appstore a giriyordum uygulamayı indirmek için lakin sonra 1.79 u görünce telefonu sakince yere bırakıp ellerimi havaya kaldırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.