Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
11
Favori
47.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Samsung Galaxy Tab 3 8' (SM-T310) İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 1 Şubat 2014; 0:22:08 >
  • Fiyatına göre iyiymiş satışına başlandımı
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Evet bilindik tüm teknoloji marketlerinde mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    Evet bilindik tüm teknoloji marketlerinde mevcut.

    4450 mAh batarya kapasitesiyle 8 saat kullanım sunuyor ve son olarak fiyatı 299$ olarak geliyor

    http://www.teknolojioku.com/haber/galaxy-tab-3-8-inc-fiyat-ve-ozellikler-inceleme-13162.html?p=4
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    bu inceleme tamamen kendi deneyimlerimle hazırladım.ve neredeyse beta aşamasında bir inceleme.pil süresi değişkendir.takılacak bir durum yok. fiyat konusunda ise

    http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Samsung-Galaxy-Tab-3-serisinin-fiyati-belli-oldu.htm
  • elektroworld te 699 liraya düşmüş
  • wı fı modelıdır o....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiyede satilanlarin hepsi wifili zaten ayri bir modeli var mi bilmiyorum ama cod adi t310
    fiyati ise hemen hemen cogu yerde ayni zaten yeni bir tablet fiyati ilerde muhtemelen düşecektir
  • Bugun teknosada kullandim hosuma gitti. Ama dokunmatigi bi garibime gitti. Tabletlere cok nazik dokunurum bu yuzden klavyesini duzgun kullanamadim. Ama kotu mu hayir iyi. Fakat ben galaxy note 8'i tavsiye ederim daha zevkli kullanmasi. Yine de iPad mini 2yi bekliyorum ios 7 sagolsun :) Stabil ve dokunmatigine hastayim apple'in. Tuzlu fiyatlari var ama degiyor yani. Neyse bakicaz biriktirecez :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığıma göre birçok tableti incelemişsiniz almadan önce note 8ide deneme şansınız oldu mu arasında bi karşılaştırma yapabilir misiniz acaba ?
  • Hocam türkçeye yeni bir kelime kazandırmışsınız helal olsun (Cihazın alınabilitesi oldukca yüksek). Yine de elinize sağlık güzel inceleme olmuş..
  • Note 8 ile bu cihazı karşılaştırmanız yanlış birisi 4 çekirdek ve 2 gb aynı klasmanda değiller.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KinGKilleR

    Anladığıma göre birçok tableti incelemişsiniz almadan önce note 8ide deneme şansınız oldu mu arasında bi karşılaştırma yapabilir misiniz acaba ?

    esasında note 8 de güzel bir cihaz özellikleri itibari ile ancak arada hemen hemen 200 lira gibi bir farka değecek bişey varmı orasından emin değilim.donanımsal anlamda 4 çekirdekli işlemci ve 2gb ram gibi farkları var. bir de kalemi elbetde.

    ben hem daha fazla para vermemek hemde tasarım itibari ile tab 3 e karar verdim.ama belkide note 8in bilmediğim iyi taraflarıda olabilir.tam karşılaştırma yapmadım zira bütceyi aşan bir cihazdı benim için.


    @LttleHedgehog

    android işletim sisteminden hiç haz etmem esasında ama total olarak (platform+donanım) ipad almak hiç mantıklı değil. android itibari ile belki ipad daha iyi görünüyo olabilir ama andorid ne kadar özgürse ios o kadar hapis bir işletim sistemi.ve bence bu daha önemli bir konu...


    @zabit_ersin

    bu kelimeyi emin ol ilk ben kullanmadım.ayrıca dil canlıdır.yeni kelimeler doğar eski kelimeler ölebilir. hoşuma da gidiyor bu kelime esasında... :)


    incelemeye ekleyecek pek bişey bulamıyorum.güncelleyeceğim yazdım ama ufak tefek şeyler dışında ekleyeceğim bişey yok gibi.whatsapp uyumlu değilmiş ayrıca....
  • Ben sırf kalemi için note tercih edicem gibi ama fiyat olarak çok istediğimi bulamazsam indirmler biterse galaxy tab 3 8' e dönmeyi planlıyorum..

    Peki kamerası için tırt demişsin ben öğrencyim ve çözemediğim soruları fotoğrafını çekerek soru sorucağım zaman onca kitap taşıma derdinden kurtulmak istiyorm yakın çekim olarak rezalet mi kitaptan istediğim ayrıntıyı çekemez miyim ? yani yakın çekimi nasıldır ? eğer zahmet olmazsa herhangi bir kitaptan örnek birşey çekebilir misin ? :)

    Bide samsungta yeni bişey olarak okuma modu olduğunu duydum acaba bu tablettede var mı ? bu mod ne kadar işe yarıyo eğer varsa ve ebook veya pdf okumayı denediniz mi gözü yoruyo mu rahat bi şekilde okunucak seviyede mi ekran kalitesi yani ekran kalitesinden kastım gözü rahatsız edip etmemesi..

    Cevabınız için şimdiden teşekkürler :)

    Edit: Bide bişeyi unutmuşum notedaki gibi ekranı 2 ye bölüp hem video izleme hemde internette dolaşma seçeneği notedaki gibi bundada mı var acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JPK -- 10 Ağustos 2013; 0:29:39 >
  • deleted



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 12 Ağustos 2013; 23:09:34 >
  • Size çok çok teşekkür ederim aklımdaki soruların hepsini yanıtladınız gönül rahatlığıyla alabilirim cihazı büyük ihtimalle note'un özellikleri de bundaki gibidir. Eğer noteda aradaki farka değecek bişey bulamazsam bu cihazı alıcam bakalım hayırlısı.. İyi günlerde kullanın cihazınızı tekrar cevaplarınız için teşekkür ederim :)
  • Ben bunun 7 inç olanını aldım bu aletlerde şarj olma süresi kaç saat tam dolu olunca nerden anlıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli değil yanlız şu wi-fi kararsızlığı diye bahsettiğim sorun daha da kararsızlıkla devam ediyor.genel olarak bir problem yaratmasa da benim için mesela oyun oynarken ara ara modeme bağlandı diye bildirim geliyor.yani anlaşılıyorki wi-fi kopma sorunu var.modemin dibinde bile bu sorun devam ediyor.

    esas nokta bu sorun benim cihazımla mı alakalı yoksa andorid veya 3.parti uygulamalarlamı(ayarlar, bug vb) emin olamadım.bu yüzden cihazı alacaksanız bunu bilerek alın. belki modemle de alakalı olabilir ama dediğim gibi ben emin olamıyorum şuanlık. alıpta bu sorun yüzünden sorun yaşamanızı istemem.

    sorunla alakalı bir ipucu bulabilirsem burada belirtirim.umarım yazılımsaldır zira servislik bir durumla uğraşmak istemiyorum....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^7pMş^

    Ben bunun 7 inç olanını aldım bu aletlerde şarj olma süresi kaç saat tam dolu olunca nerden anlıyoruz

    pil göstergesi diye bir şey var :) kapalı olsun veya olmasın şarz durumunu görebilirsiniz.şarz süresi pil kapasiyesiyle doğru orantılı.yani ne kadar büyük bir piliniz varsa o kadar uzun sürede şarz olur.tabi burada şarj aletinin değerleride rol oynasada
    bu konu işin temel ölçüt pil kapasitesi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    quote:

    Orijinalden alıntı: ^7pMş^

    Ben bunun 7 inç olanını aldım bu aletlerde şarj olma süresi kaç saat tam dolu olunca nerden anlıyoruz

    pil göstergesi diye bir şey var :) kapalı olsun veya olmasın şarz durumunu görebilirsiniz.şarz süresi pil kapasiyesiyle doğru orantılı.yani ne kadar büyük bir piliniz varsa o kadar uzun sürede şarz olur.tabi burada şarj aletinin değerleride rol oynasada
    bu konu işin temel ölçüt pil kapasitesi...

    Pil gostergesi tam dolu olsa bile altındaki daireler hareket ediyor dolumu değilmi anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.