Şimdi Ara

FLASH FAN CLUB

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FLASH

     FLASH FAN CLUB


    Flash, yazar Gardner Fox tarafından yaratılmış ve ilk olarak Ocak 1940'da Harry Lampert tarafından çizilmiştir. İlk kez National Comics (sonradan DC Comics) tarafından Flash Comics, Number One adıyla yayınlanan Flash'ın gerçek kimliği, kireçli suyun pis kokulu gazına maruz kaldıktan sonra yaşayan en hızlı adama dönüşen Jay Garrick'di. Bu ilk orijinal Flash'da kırmızı, mavi ve sarıdan oluşan bir giysi, botları ve kanatları olan çelik bir başlık mevcuttur.

     FLASH FAN CLUB


    Bu karakter çok geniş bir hayalgücü çerçevesinde ele alınmıştır. Kahraman zamanının büyük bir bölümünü son derece inanılmaz bir hızda koşarak ya da dik başlı kişileri yakalayarak geçirmektedir. Flash'ın en eğlenceli tarafı ise yaratıcı ve olağandışı kötü adamları olmuştur. Kötülerin içinde en iyisi genelde gıpta ettiği süper kahramanla uğraşan Fiddler'dir. Kötü yola sapan bir virtüöz ve orkestra şefi olan Fiddler'in diğer kişilere emirlerini yaptırmasını sağlayan sihirli bir kemana sahiptir. Çizgiromanların altın yıllarının bilinen en kötü adamı olan Fiddler, başlıkta uzun süre ortadan kaybolduktan sonra 1960'lar da yeniden ortaya çıkarılmıştır. Bu kadar hareketli öğelere sahip bir karakter için malzemeleri çok çizgisel ve duruk olmasına rağmen ressam E.E. Hibbard sanatsal olarak, 1949'a değin Flash serisinin büyük bir kısmını çizmiştir. Lee Elias, Joe Kubert ve özellikle Carmine Infantino ve da ha sonraki pek çok sanatçı, yayını modaya uygun bir canlılıkla sonradan ele alan kişiler olmuştur.


    1949 Şubatında sona erene kadar Flash karakteri tam 104 sayıda boy göstermiştir. Bu kahraman ayrıca 1941'den 1949 Ocak ayına kadar yaz mevsiminden itibaren All Flash'ın toplam 32 sayısında ve ayrıca All Star Comics'in 1-7, 10, 24-57. sayıları arasında, Comic Cavalcade'in 1-29 sayılarında ve Big All-American Comic Book'un 1944 tarihli tek sayısında gözükmüştür. 1956 Ekiminde Carmine Infantino'nun çizdiği Showcase adlı derginin dördüncü sayısıyla hayata geri döndürülen Flash'ın, süper kahraman çizgiromanlarının ikinci 'Altın Çağı'nı başlattığı görüşü ağır basmaktadır. Flash rolünde bu kez kimyasallara gömüldükten sonra süper bir kişiye dönüşen bilimadamı/polis Barry Ailen vardır. Bu yeni Flash'ın öncekilerden farkı ise daha standart bir kahraman kıyafeti giymesidir— vücuda yapışan kırmızı ve sarı bir takım ve özel bir yüzükten gerçek boyutuna dönüşen bir başlığa sahiptir.


    Flash, nihayet 1959 yılının Mart ayında kendi başlığına geri döndürülmüş ve yayını 105. sayıdan başlayarak devam etmiştir. Flash'ın son yaratıcıları ise çok tecrübeli iki Flash efsanesiydi: Yazar John Broome ve ressam Carmine Infantino. Broome'un senaryo metinleri hızlı ilerliyordu, üstelik sıkı bir biçimde düzenliydi, Joe Greene ve Joe Giella tarafından yardım gören Infantino'nun fırçası ise süper hızlı karakterlerin nasıl resmedilmesi gerektiğini örnekler nitelikteydi. Yıllar geçtikçe Broome, süper bir goril olan Grodd'u; hayal fetişine sahip bir suçlu olan Mirror Master'ı; ve soğuk silahı ile buz ve ayazı kontrol edebilen Captain Cold'u içeren, heyecan verici kötü adamları kapsayan bir 'sahtekarlar' güruhu yaratmıştır. Bu özelliklerle Broome ve Infantino, Flash'ı 1960'ların güçlü bir süper kahramanı haline getirmiştir. Bu sırada Gardner Fox, Flash'ı birbirine parelel evrenlerde yaşayan birinci ve ikinci dünya teorisini geliştirmek için kullanmıştır. 1940'lardaki eski karakterlerin ikinci dünyada var olduklarını iddia ederek National'a onları yeniden canlandırmaları için fırsat tanımıştır. Kısacası Broome, Flash'ı karakter gelişimi için kullanırken Fox, Flash'ı eski karakterlerini yeniden canlandırmak için kullanmıştır.


    Flash serisi 1967 sonlarında yeniden zor duruma düşmüştür. Infantino, National'da yönetici olmak için ayrılmış ve yerine geçirilen kişiler onun üstün başarısına erişememiştir. Ardından da Broome ve Fox güç kaybetmeye başlamış ve 1969'un sonunda her ikisi de başlığı bırakmıştır. Bu tarihten sonra çizgiroman pek çok kişi tarafından ele alınmış, ancak kimse Fox-Broome ve Infantino-Greene-Giella büyüsünü yakalayamamıştır...


    1980'li yıllara gelindiğindeyse, Barry Ailen 'Crisis on Infinite Earths' adlı meşhur macerasıyla kendini yeniden hatırlatmıştır. DC Comics, artık Wally West'in Flash rolünde göründüğü maceralara bir de Kid Flash yerleştirmiştir.


     FLASH FAN CLUB


    The Flash, ülkemizde ilk kez 21 Eylül 1960 tarihini taşıyan Çocuk Haftası sayfalarında Şimşek Polis adıyla yayınlanmıştır. Şimşek Polis adıyla anılan Barry Allen'ın süper yüksek bir hızda, saniyede 186.000 mil süratle devam eden maceraları aynı yıl sona ermiştir.


    4 farklı Flash karakteri vardır: Jay Garrick (1940), Barry Allen (1956–1985, 2008–günümüz), Wally West (1986–2006, 2007) ve Bart Allen (2006–2007, 2009–günümüz). Bunlardan Wally ve Bart, Flash’lık mertebesine yükselmeden önce, Çocuk Flash olarak anılan çırak niteliğindeki yardımcı Flash’lardı. Çizgi romanın Gümüş Çağı’nın ilk kahramanı olan Barry Allen, DC’nin günümüze dek en popüler süper kahramanlarından birisi olarak kabul edilmiştir.

    Bu 4 Flash'ın da en iyi dostları her zaman o zamanın Green Lantern'ları olmuştur.

    Jay Garrick ve Alan Scott (Altın Çağı Yeşil Fener)

    Barry Allen ve Hal Jordan(Gümüş Çağı Yeşil Fener)

    Wally West ve Kyle Rayner (Modern Yeşil Fener)

    Jordan ve Barry Allen’ın arkadaşlığı unutulmazdır.


    Wally West Hakkında


    Flash “Süper Hız”a sahiptir. Süper güç çok hızlı koşma , reflekse sahip olma ve fizik kanunlarını geçersiz kılma özelliğidir. Flash Justice League’un üyelerinden biridir. 4 adet Flash farklı zamanlarda ortaya çıkmıştır . Jay Garrick (1940-1951), Barry Allen (1956-1986), Wally West (1986-2006), and Bart Allen (2006-) .
    Gerçek Adı:Wally West
    Durumu: Süper İnsan
    Yardımcı Kişiler: Justice League of America
    Düşmanları : Fiddler , Shade

    Bilinen Yakınları:
    Rudolph West (Ölmüş babası), Mary West (Annesi), Barry Allen (Amcası ölmüş), Iris Allen (Teyzesi), Ira West (Büyükbabası), Mr and Mrs Edgar Rhodes (Amca ve Teyzesi), Inez Rhodes (Kuzeni), Don and Dawn Allen (Kuzenleri), Meloni Thawne (Üvery Kuzen), Jeven Ognats (Üvery Kuzen), Bart Allen (Kuzeninin oğlu), Jenni Ognats (Kuzeninin kızı ), Linda Park (Eşi)
    Takma İsimleri: Flash

    Güç ve Yetenekler:
    Daha çocukken kendinde önceki Flashlarda ki sürtünmeyi azaltan hız aurası ve katı maddelerin içinden kendini süper hızla titreterek geçme gibi yeteneklere sahipti . Maceralarından birinde Speed Force’un ( mistik bir hız gücü) içine düşmesi sonucu hızı diğer flashlardan çok daha fazla arttı . Şimdi kendine Speed Forcela bir kostüm yaratabiliyor zaman içinde yolculuk yapacak kadar hızlı hareket edebiliyor ve içinden geçtiği maddeleri patlatabiliyor

    Geçmişi:
    İnsan anlayışının ötesinde Speed Force ( hız gücü) adında elemental bir boyut var ve bu boyut tüm süper hızlı kahramanların asıl güç kaynağı . Bu boyutdan etkilenenler süper hız gücüne sahip olurlar. Toplam 3 tane Flash vardır ve 3 generasyon Flashlar’ın tamamı güçlerini bu boyutdan alırlar . En son Flash Wally West’de diğer flashlar gibi süper hız gücüne sahiptir . Wally devamlı olarak diğer Flashlarla kıyaslandı ve hayatı pek düzenli gitmiyordu . Açılan bir boyut kapısını kapatabilmek için elinden gelen tüm çabayı gösteren Wally kendini Speed Force boyutunda hapsolmuş bulur . Büyük güçlüklerle ordan çıkabilen Wally Speedforcela arasında direkt bir bağ kurulduğunu fark eder. Bunun sonucunda Wally West kendinden önceki 2 Flashdan çok daha hızlı olduğunu ve onlarda olmayan yeteneklere sahip olduğunu fark eder . Speed Force’la olan bağı sayesinde geçmişte ve gelecekte speed force’u kullanan herkes iletişim kurabildi.

    Wally West:
    -Hiçbir zaman ilk Flash’la karşılaşma rüyamdan vazgeçmedim , ve rüya gerçek oldu , beni şimdi ve sonsuza kadar ödüllendirdi.


    Şu an günümüzde yayınlanan New 52 serisindeki Flash Barry Allen'dır.

    @urazs hocamızın Flash hakkındaki yazısı


    quote:

    Arkadaşlar, yaşayan en hızlı varlık olan ( Marvel DC farketmez ) FLASH hakkında biraz bilgi paylaşmak istedim.

    Marvel da da DC de de en hızlı varlık FLASH tir. Farklı FLASH ler olmuştur. Wally West ten bahsedeceksek normal hayatında polis memurudur. En hızlı FLASH'tır. İkinci Flash Barry Allen'ın sidekick'idir.

    Diğeri Barry Allen'dır.

    Superman den bile hızlıdır. Ayrıca Superman in aksine hızını istediği gibi çevreye zarar vermeden kullanmasına yarayan bir enerji alanı vardır.

    Zamanda sıçramalar yapabilir.

    Yani mesela bir örnek vereyim bir keresinde bir şekilde o zaman diliminde kaçmasının imkansız olduğu bir cisim tarafından takip ediliyordu yani eninde sonunda durduğu gibi ölecekti sanırım.

    Bundan kurtulmak için kendi varlığı için zamanı 3 4 saniye ileriye sardı hızıyla ve kendi gerçekliğini 3 4 saniye değiştirdiği için cisim onun varlığını bulamadı daha sonra.

    Hızını başkalarına da onları tutarak etki ettirebiliyor yine.

    Nükleer bir patlamayla 1 saniye sonra yokolacak bir yerdeki yüzbinlerce insanı patlamanın etki alanı dışına mikro saliseler içerisnde taşıyabilir mesela.

    Hatta zamanı kendisi için durdurabilir.

    Zamanda sıçramalar yapabilir, titreşerek faz haline geçebilir hiç bir nesne enerji o haldeyken zarar veremez, çok çok hızlı refleksleri vardır, kendisinden sonra ki en hızlı varlık olan ( hem hız hem refleks olarak ) Superman çok zor farkeder takip eder FLASH ı.

    Başkaları farkına bile varamaz.

    100.000 kişilik silahlı bir orduyu ne olduklarını bile anlamadan silahsızlandırabilir mesela, zaman duruyor adam için çünkü.

    Malum hız bariyerleri var onunla anlatayım ;

    Sırasıyla Ses, Işık, Zaman, Boyutsal ve son olarak ta SPEED FORCE bariyeri var.

    Superman mesela ses bariyerini ışık bariyerini rahatlıkla aşabilir. Zaman bariyerini de aşar, ( zaman bizim algıladığımızın dışında uzay zaman düzleminde fiziki bir kavramdır ölçüdür, hacim, kütle gibi ) boyutsal bariyeri de aşar.

    Boyutsal ( Dimensional ) bariyeri Silver Surfer da aşar mesela, evrenin bir yerinden diğerine çok hızlı yolculuk eder böylece.

    Fakat ne Silver Surfer ne Superman Speed Force bariyerini aşamazlar.

    Barry Allen Superman in Speed Force bariyerini aşabilecek kapasitede olduğunu düşünür ancak.

    Flash işte tüm bu sürat hız bariyerlerinin de kaynağı olan tüm FLASH ve benzeri SPEEDSTER ların güç kaynağı olan SPEED FORCE a da hükmeder onu da aşar.

    Wally West gücünü direk olarak Speed Force dan alır ve gücünden ayrı düşürülemez diğer Flash lar gibi.

    Wally Speed Force a çekilmiş ve kendi iradesiyle çıkabilmiştir.

    Barry Allen Speed Force a girip çıkabilir. BArry Wally den hızlı olan tek kişidir.

    Flash ler ve yakınları sonsuz gençliğe sahip ölümsüz kişilerdir. Kendileri ve eşleri bu sebepten yaşlanmaz. Speed Force güç kaynaklarından aldıkları gücün bir eseridir bu, yani ölümsüzdürler bir anlamda.

    Aynı şekilde yaşayan bir enerji kütlesi olması sebebiyle de Superman de teorik olarak ölümsüzdür.

    Yani yaşlanarak ölme gibi durumları yoktur.

    Bu anlamda THOR dan da babası ODİN den de ZEUS tanda daha ölümsüzdürler yani.

    Speed Force enerjisini kullanarak enerji inşaa ları ( construct ) oluşturabilir, Flash kostümü böyledir mesela enerji den oluşan bir katı maddedir.

    Etrafına enerji duvarları örebilir.

    Hızını objelere yada başka insanlara aktarabilir, mesela Superman e aktarıp aynı hızda hareket etmelerini sağlayabilir.

    Ayrıca bir başka cisme insana molküler enerji vererek moleküler hareket hızını arttırabilir.

    Herkesten ve herşeyden HIZ çalabilir.

    Mesela Superman ın hızını çalarak onu heykel gibi bırakabilir. Bir keresinde tüm bir gezegenin ve içinde yaşayan herkesin hızını momentumunu çalmıştır. Bu şekilde her şey ama herşey hareketsiz kalmıştır. Gezegen yörüngesel ve kendi ekseni etrafında ki döngüsünü bile yapmayı bırakmıştır.

    Sadece kendisi gibi Speed Force kaynağını kullananlardan hız çalamaz ve diğer Flash olan ve kendisiniden daha hızlı olan SPEED FORCE un kendisi konumunda ki BARRY ALLEN dan hız çalamaz.

    Speed Force Aura sayesinde hız yaparken zarar görmez darbelerden etkilenmez, yaralanmaz, etrafındaki lere de geçirebilir bunu. Ayrıca hızın etkilerinden etkilenmez ve dış dünyaya da etki etmez.

    Wally West düşünce hızından çok daha hızlı hareket eder koşar.

    Wally nin hızının bilinen bir sınırı yoktur, İstediği kadar sürat yapabilir.

    Hatta o kadar hızlıdır ki ışık hızında atılan bir yumruk ona hiç kımıldamayan havada asılı kalan bir el gibi görünür.

    Bu bakımdan Superman den çok daha hızlıdır denebilir.

    Barry Allen orijinal Flash olmamakla birlikte Wally den az da olsa hızlı olduğu kabul edilir. Her türlü zeminde koşabilir, gökdelenlere tırmanıp inebilir.

    Uzayda desteksiz yaşayabilir Speed Force sayesinde.

    Bir keresinde bir yarışta evrenin başlangıcına Big Bang e gitmiştir zaman içerisinde koşarak.

    1 pico saniyede ( bu nasıl bir zaman dilimiyse artık ) 500. 000 bin insanın yüzünü tek bir ifade için ( birini arıyor yani ) tarayabilir koşarak. Bunu yapmış manyak yani.

    Hmm bu arada o nükleer bomba patlamış... Patlayan nükleer bombadan 500.000 insanı 100 pico saniyede 35 mil öteye taşıyarak kurtarmışlığı var arkadaşın.

    Her yerde aynı anda olacak kadar hızlı hareket etmiş, 500.000 bin insana 500.000 flash gibi hemde çoktan Nükleer patlama olduğunda yapmış bunu.

    HAtta ölümden bile kaçmış, evrenin ve zamanın sonuna kadar oradan da bir sonra ki big bang e ve yeni evrene kadar kaçıp atlatmış ölümü, yuh bu yuh !

    Kendi vücudu güçleri ve SPEED FORCE üzerinde ki hakimiyeti kusursuzdur.

    Tüm vücudunu sonsuz bir kütleye çevirip '' İNFİNİTY MASS PUNCH '' özelliğini kullanabilir.

    O kadar süratli bir yumruk atar ki, ( normalde ışık hızına ulaşan ve onu aşan cisimlerin kütleleri olamaz, ama FLASH ın Speed Force hakimiyeti bu kuralları isterse saf dışı bırakır ve sürati arttıkça kütlesini de sonsuzluk boyutunda arttırabilir ) ve öyle yoğun bir kütleye sahiptir ki Superman i bile tek yumrukta bayıltabilir.

    Beyaz cüce bir yıldızdan daha büyük bir enerjiye güce sahiptir '' İnfinity Mass Punch ''

    Zamanda istediği gibi yolculuk edebilir, bu konuda Barry den üstündür, aynen HULK yada Wolverine gibi hızla iyileşir hatta onlardan daha hızlı bir iyileşme gücü vardır, yaraları an içinde iyileşir. Tabii bu hız halinde SPEED FORCE u kullanırken olur.

    Şu müthiş bak, FAZ halini aldığında ( koşmasına gerek yok ) yani vücudunda ki molekülleri istediği gibi kontrol ettiğinde isterse her cismin içinden geçebilir, ayrıca yine eğer isterse kendine hiç zarar vermeden içine girdiği cismi insanı canlıyı moleküler seviyede bozarak patlamasına sebep olabilir !

    Bu arada Flash ın hızı koşmakla da alakalı değildir, kendi moleküllerini enerjisini SPEED FORCE la istediği gibi yönlendirmesiyle alakalıdır.

    Özetle uçabilir ama koşmayı çok sevdiğinden bunu tercih eder, bu arada koşmak için bir yere de ihtiyacı yoktur.

    Yani havada koşabilir, hatta uzayda koşar, özetle, gidemeyeceği sürat yapamayacağı hiç bir yer yoktur, uzay boşluğunda da SPEED FORCE onu korur.

    Bir saniyede bir tek yada pek çok düşmanına milyonlarca kez saldırabilir yumruk atabilir.

    Zaman algısının üzerindeki hakimiyeti öyle güçlüdür ki 1 saniye ona milyarlarca yıl gibi gelebilir isterse.

    Hatta tüm evreni akışını durdurabilir kendi zaman algısı içinde.

    Bu durumda gerçekte zaman durmaz ama FLASH için tam anlamıyla durur.

    Bunu başarabilmek için vücudunu çok hızlı hareket ettirir.

    Gerçek anlamda UZAY ZAMAN düzleminin ötesine geçebilir, uzay zamanı aşabilir ve bunu son derece rahat çok çok kısa bir zamanda başarabilir.

    Özetle FLASH en güçlü kahramanlardan biridir.

    Rahatlıkla en güçlülerden diyebilirsiniz.

    Marvel da da DC de de hız konusunda üstüne yoktur.




    İMZALAR


     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/48/93/88/4893887be7af95c8995601a520e1c9e3.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]http://i.imgur.com/PoqilfY.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/9b/4d/4c/9b4d4cab616ae99f7a8524c00309f24b.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/d2/17/7e/d2177ea07529661087129fe85ced67c6.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/e7/2e/bd/e72ebde6dee04583ed268b96be6e6315.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/c2/cb/ec/c2cbecc7e21d6d5688514ebb6a198112.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/5d/59/a1/5d59a153346dd667854e46ae3d2f98f3.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/c5/fc/05/c5fc05b2004fa420df4774d4bdda0478.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/d6/db/9b/d6db9b235a1c7eb387c6cbdb36dae682.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/4e/4b/53/4e4b5305630fc7c7509916ebc128d607.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/52/1e/7e/521e7efdf1e85646b3794a1ec01189d0.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/10/9d/46/109d4639a3ddc33f0a326fee720fa4c7.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/6e/7b/7d/6e7b7df9d361eac0cfdea58c8639ebf8.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/d6/fa/04/d6fa04c98d5904b011e130abb2cf80cf.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/62/bc/f7/62bcf7a2513e86ee036e7ec4c9f7dd81.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/41/aa/c5/41aac554b7fdeca247383c7622e12188.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/53/ba/ac/53baac37ac6778151ae944ef509d060f.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/ec/28/0e/ec280e2bb300dc10e0c26a3a619f17c9.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/85/75/6c/85756c0951a633a66221a61b966b57d3.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/6b/2b/c7/6b2bc75bd8f692cc85a21cec4864485a.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/6b/5c/c9/6b5cc99b5ad6f3aa6a3d3d80b29dff81.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/b4/0e/4d/b40e4d360fe805cba625fd881cc94818.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/a6/b9/16/a6b9167bdbe3e6d1c60c2f0c324b65ef.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/a3/07/51/a307515c2a4ed0c414e94316798d5769.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]




     FLASH FAN CLUB

    Flash Fan Club


    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/3f/39/41/3f39414a175591fa4be12b57115d723b.png[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_79172060/tm.htm][b][size=2]Flash Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    ÜYELER

    ★ bLackMumbLe

    ★ Deathstroke52

    ★ mahmutzahitcelik

    ★ Jim Carrey

    ★ SenJi

    ★ mrregya

    ★ Mr.Clicker

    ★ Yondaime Hokage

    ★ Jacques

    ★ OneEighty

    ★ Selras

    ★ Erwin

    ★ kivi suyu

    ★ zeqqqqq

    ★animecigenc

    ★ Merc With a Mouth

    ★ SilentGuardianTr

    ★ Beşiktaş

    ★ ComicerPrime

    ★ Uldyssian

    ★ Assassıno

    ★ redkitinatı

    ★ Scarlett Johansson

    ★ Dr. Flash

    ★ no.bir

    ★ Wüste

    ★ xgny58x









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 3 Mayıs 2016; 15:05:02 >



  • Ekle hocam yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolar ile destekleyelim

  • Buradaki imzalara bak beğendiğin olursa avatar olarak kullanabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Buradaki imzalara bak beğendiğin olursa avatar olarak kullanabilirsin

    Oooo ilk olarak ekle sen beni.Ayrıca isim-avatar uyuşmazlığında son noktayı koyarım Bana kalsa superman koyucam ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman Beyond

    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Buradaki imzalara bak beğendiğin olursa avatar olarak kullanabilirsin

    Oooo ilk olarak ekle sen beni.Ayrıca isim-avatar uyuşmazlığında son noktayı koyarım Bana kalsa superman koyucam ama

    Ekledim beğendiğin imza varsa avatar yap.
  • Şunun boyutları değiştirdim istiyorsan bunu kullan

     FLASH FAN CLUB
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    64x64 olmayınca pert oluyor işte Şuanki iyi kanka.Kararımı verdim.Saolasın bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman Beyond

    64x64 olmayınca pert oluyor işte Şuanki iyi kanka.Kararımı verdim.Saolasın bu arada

  • Hocam benim nick'i degistirsene.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathstroke52

    Hocam benim nick'i degistirsene.

    Değiştirdim
  • Ekle hocam.Yeni gördüm bunu önceden görsem girerdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Ekle hocam.Yeni gördüm bunu önceden görsem girerdim.

    Ekledim
  • hocam beni de eklemelisin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrregya

    hocam beni de eklemelisin

  • New 52 Flash'ı okuyan varmı nasıl gidiyor?
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Beni de ekleyebilirsin.The Fpashi yeni yeni ögrendim başlangıcı sarmasada devamı muazzam niteliginde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

    Beni de ekleyebilirsin.The Fpashi yeni yeni ögrendim başlangıcı sarmasada devamı muazzam niteliginde

    Ekledim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diablo12

    New 52 Flash'ı okuyan varmı nasıl gidiyor?

    Maalesef sadece ilk sayısını okuyabildim. Yoğunluktan dolayı devamını getiremedim.
  • Hocam beni de ekleyin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.