Şimdi Ara

Inca Enjoy IT-101b yavaşlık hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sa. Arkadaşlar bu tabletten kullanan ya da bilgi sahibi olan var mı?http://incatablet.com/enjoytablet/
    Bimeks ten yaklaşık 2 ay önce aldım. Temmuz 6 da Bimeks e garantiye gönderdim. Ağustos 1 gibi Bimeks ten aldım.
    Gönderme sebebim yavaşlıktı. Tarayıcıda 2 sekme açık olmasına rağmen ve kurulu fazla program bulunmamasına rağmen tarayıcı bekle, görevi sonlandır mesajı veriyordu ve çok ağırdı. Sayfalarda gezmek tam bir işkence. İmzamdaki telefonun işlemci hızı yaklaşık aynı olmasına rağmen ve RAM miktarı yarısı olmasına rağmen buna benzer sorun almadım. Bu gün pasifik bilgisayarı aradım teknik servisi. Durumu anlattım. Ürüne yeniden yazılım yüklemelerine rağmen sorunun değişmediğini söyledim. Bimeks ürünü 1 aydan sonra kendisinin göndermeyeceğini söylemişti. Bu yüzden ben tekrar firmaya göndereceğim. Pasifikten değişim istedim fiyat farkını verip fakat bana kendilerinin teknik konulara baktığını söylediler. Değişim için Bimeks söylediler fakat onlar da 1 aydan sonra bakmıyoruz diyorlar. Hangisine göndermem lazım? Teknik servisten bir kişi, aynı hızda ve yarı ram de telefonumun sorun vermediğini söyleyince bana ekran boyutlarının farklı olduğunu söyledi. Yani ekran boyutu büyüyünce performansın düşeceğini söyledi. Bana saçma geldi, dedim alakası olmaması lazım dedim. Fiyat farkını verip çift çekirdeklisini almak istiyorum dedim fakat, negatif cevap verdiler. Ben pasifik bilgisayara bayramdan sonra tekrar göndereceğim. Bu konuklarda yorumlarınızı beklemekteyim, teşekkürler.







  • Bir de arkadaşlar, ben ürünü alırken açıp inceledim. O anda ekranda görünmeyen, sonradan oluşan 3 adet farklı noktada, beyaz alt planda görülen ışık sızması oluştu. Bu ışık sızması bir hata nedeni olarak sayılır mı? Servise gönderirken onu da yazmıştım fakat onunla alakalalı bir işlem yapılmamış. Yani tablet kusuru mudur? Değişim gerektirir mi?
  • bu tablete uygun rom bulan lütfen beni bilgilendirsin hiç bir yerde bunun yazılımı ile ilgili birşey yok
  • haziranyagmuru kullanıcısına yanıt
    Bu tableti 2-3 defa servise gönderdim üstteki sorunlardan dolayı. İşlem yaptılar fakat sorunlar çözülmedi. Üst modelini istedim fakat kabul etmediler. En sonunda değişime gittiler ve aynısından sıfır tablet verdiler. Yenisini hiç açmadan direk bimekse gittim ve sorunları anlattım. Allah razı olsun oradaki görevli anlayışla karşıladı ve samsung tab 3 ile değişime onay verdi. Üst parasını ödeyip ürünü aldık. Rezalet bir şey o tablet. Kurtulduk Allah' tan. Tab 3 e zamanında çok para verdik fakat onu gördükten sonra değdiğini anladım. Şu an arkadaşa casper via t10 aldık fakat tasarım, incelik, renkler ve ışık olarak hala tab3 önde. Tabletlere ben de rom bulamıyorum uygun. Thl 5000 telefon kullanıyorum. Genelde bu tarz telefonlara rom bulunuyor. Kalitli ve marka telefonlara ya da tabletlere pek rom yok galiba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende elden çıkarayım en iyisi lanet birşey bu
  • haziranyagmuru kullanıcısına yanıt
    Siz ne zaman aldınız? Bayağı eski bir tablet. Sıfır mı aldınız? Sizde de benzer sorunlar vardır büyük ihtimal?
  • malesef ki birinden aldım 16 gb hafızası var diye aldım yani özelliklerine bakınca iyi bir şey gözüküyordu ama şimdi bir işe yaramıyor eski evet sitede müşteri hizmetlerine mesaj attım ama dönüş yapmadılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.