Şimdi Ara

Falken lastik tavsiye!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
23.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • balon yapan ön lastik dolayısı ile japon marka falken ziex ze914 lastiklerden aldım. continental bayideki usta önerdi ve sadece önleri değiştirdim. ama bir müddet kullanımdan sonra idare eder durumda olan arkaları da değiştireceğim çünkü lastiğin sessizliği, freni, ıslak zemin tutuşu iyi. fiyatı da uygun.

    bizde çok duyulmamış olsa da dünyada bilinen bir marka. ben de sonra google aratınca o kendine özgü renkli falken yarış otomobilinden hatırladım.

    daha önceden kullanan, bilenler, artı eksi yönünü yazacak olursa iyi olur çünkü lastik hakkında pek bilgi yok, zaten 2012 de çıkarılmış yeni model, sanırım falken ze912'nin yenilenmiş hali.

    falken yarış, drift falan için özel lastik üreten bir japon firma. ama bence normal kullanıcı için de fiyat performans olarak güzel işler çıkarmaya başlamış gibi. ben kullandıktan sonra rahatlıkla tavsiye ediyorum.


    https://store.donanimhaber.com/f5/28/ae/f528aecca7e5e16ec3c84104cfa771e0.png

     Falken lastik tavsiye!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wander_ -- 24 Haziran 2015; 20:18:43 >







  • kardeşim satıcıya hangi mal iyi diye sorulmaz. onun için çok kar bırakan mal iyidir. babanda olsa güvenme. helede ülkemizde ki lastikçi ve oto tamircilerinin hiç birine güvenme. lastikçilere göre her arabanın tüm tekerleklerinin havası 30 psi dir başka hava değeri bilmezler. koskoca sumitomo gurubuyla petlası kıyaslama. sumitomo dünya oyuncusu petlas yerel oyuncu zaten ülkemizde ortaklar ve çankırıda fab. kuruyorlar falkenler bundan sonra made in turkey olarak satılacak. gözütnü kapat ve falken al ben öyle yaptım. üstelik lastiği hiç görmeden internetten aldım ve iyi yapmışım diyorum.
    Tam satıcı cevabı olmuş. Vatandaşın canı yanmış ki, üşenmeyip her yerde paylaşıyor. Bu olay bir kişinin de, 50 kişinin de başına gelse firmanın adam gibi arkasında durması gerekir. Ama bizde alışılmış cevap "kullanıcı hatası". Nasılsa gariban vatandaş hakkını arayamaz. Arasa da kazansa bile, satıcının en fazla kaybı aldığı para kadar olur, müşterinin uğraştığı yanına dert kalır.
    Vatandaş haklı, her yerde paylaşacak.
  • bende 2 ay evvel almıştım. çok araştırmıştım kumho kh31 almaktan son anda vazgeçip bunu aldım.
    bir sefer uzun yol yaptım. çok yumuşak sessiz ve konforlu bir lastik. Bariz şekilde eski lastiklerimle fark etti kaymak asfaltta 100 ile giderken neredeyse durur vaziyette gibiydim.
    Ecorun lastik yakıta katkısı olurmu bilmem.


    eksi yönleri
    ilk 200 km sanki tutuş biraz eksik gibi geldi ama toparladı şimdi. birde tam performans almak için lastiğin ısınması gerekiyor.

    tırnağınızla hamurunu yoklayınca ne kadar yumuşak bir lastik olduğunu anlıyorsunuz. umarım ilerleyen km lerde aynı memnuniyeti verir.

    tam bir f/p lastiği bütçesi kısıtlı olanların kesinlikle değerlendirmesi gereken bir seçenek diye düşünüyorum
  • özellikle fiyat performans olarak iyi roadstone federal vs markalarla aynı fiyat ama kalite farkını çok rahat hissediyorsun
  • Falken ecorun 2013 Nisan ayında 2007 320cd aracima aldım...
    Yaklaşık 3000 km oldu, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım...
    Ancak 15-20 bin km sonra yorum yapmak daha sağlıklı olur...
    Su ana kadar oldukça memnun oldugumu söyleyebilirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falken iyi bir marka fakat normal lastikleri nasıl bilmiyorum hiç kullanmadım. 4-5 yıl önce Azenis RT615 almak için baya uğraşmıştım ama Falken bayileri ithal etmediler o zaman.
  • Arkadaşlar bende falken ziex 914 almayı düşünüyorum. 912 ile aynı fiyat ve 914ün ecorun modeli de var sizlerin önerisi ne olur. 914 kullanan arkadaşlarımız varsa biraz detaylı bilgi verebilirlermi ıslak kuru fren performansı olsun yüksek süratlerdeki tavırları olsun. piyasada çok fazla yorumlanan lastikler değil. nokian h leri çıkartıp bunları almayı düşünüyorum. işin açığı milletin ayıla bayıla anlattığı nokianları ben pek beğenmedim. sessiz yumuşak diye yere göğe sığdıramadıkları lastikler belli bir kullanımdan sonra hem pul pul dökülüyor hemde 100km den sonra helikopter sesi gibi ses yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afrasyab77

    Arkadaşlar bende falken ziex 914 almayı düşünüyorum. 912 ile aynı fiyat ve 914ün ecorun modeli de var sizlerin önerisi ne olur. 914 kullanan arkadaşlarımız varsa biraz detaylı bilgi verebilirlermi ıslak kuru fren performansı olsun yüksek süratlerdeki tavırları olsun. piyasada çok fazla yorumlanan lastikler değil. nokian h leri çıkartıp bunları almayı düşünüyorum. işin açığı milletin ayıla bayıla anlattığı nokianları ben pek beğenmedim. sessiz yumuşak diye yere göğe sığdıramadıkları lastikler belli bir kullanımdan sonra hem pul pul dökülüyor hemde 100km den sonra helikopter sesi gibi ses yapıyor.


    Falken ziex914 ecorun on numara lastik..
    Yumusak konforlu ve islakta ve kuruda super yol tutuyor...isinip tam performans gostermesi cok zaman almiyor...rahatlikla alinabilecek f/p lastigi....pahali markalardan artisi var eksisi yok..
    Nokian kis lastigi kullandim ve sizinle ayni gorusu paylasiyorum...aracta sesten durulmuyor nedense...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Falken ziex914 ecorun on numara lastik..
    Yumusak konforlu ve islakta ve kuruda super yol
    tutuyor...isinip tam performans gostermesi cok
    zaman almiyor...rahatlikla alinabilecek f/p
    lastigi....pahali markalardan artisi var eksisi yok..
    Nokian kis lastigi kullandim ve sizinle ayni gorusu
    paylasiyorum...aracta sesten durulmuyor nedense...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziex 914 diyorum baskada birsey demiyorum....
    Super lastik...bu fiyata sasirdim dogrusu...
    Yol tutus islak kuru
    Ses duzeyi
    Fren
    Asinma dayaniklilik
    Süüüper

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım 2500 km dir kullanıyorum. yalnız lastiklerden biri hatalı çıktı değiştirmeye uğraşıyorum lastikte titreme var çok fazla. ancak lastik denildiği gibi konfor da yumuşaklıkta ıslak kuru yol tutuşta çok iyi. benim şansımamıdır nedir biri işte bunu yapınca canı sıkılıyor insanın. daha olmadı daha fazla yol yapmadan verip alacam bir tane değiştirecem
  • Sessiz,islakta yol tutus iyi. Fiyati cok hesapli bir lastik. ilk baslarda cok isinma yapiyordu yuksek suratte kullanica sonradan nitrojen basilinca normale indi.
    yumusak oldugu icin kolay asiniyor gibi dursada 24 000 km yaptim hala iyi durumda.
    Bir daha alirmiyim derseniz emin degilim cunku lastikcilerde stok bulunmuyor (bir tanesi tasa vurunca yarilmisti) her zaman. Birde onu getiren sirket petlasin sahibi. Biliyorsunuz Falken ve Toyo ayni fabrikanin Mitsui Rubber in lastigi ve Petlas ile ortaklik kurdular. Ileride bu lastiklerin ithalati durabilir. Devami ayni hesaplilikta bulunmayabilir.
    Ornegin Hankook cok zor bulunuyor.
  • walla bana tavsiye et demişsin ama sana ne tavsiye edeyim bilemedim şimdi
  • taylor1956 T kullanıcısına yanıt
    Bu lastiğe F/P OLARAK iyi diyorlar +1
  • 3 takımı hatalı çıkıp geri verince tavsiye edecek bir şey kalmıyor.

    Testlerdede gerilerde .
  • Falken yeni T sınıfı lastiği Falken Sincera SN832 Ecorun ürününü Nisan ayında tanıtmıştı.

    Süper bilgisayar ile simülasyon

    Lastik imalatçıları artık yeni gamlar geliştirdiklerinde nanoteknoloji kaynaklı süreçlerden de faydalanıyorlar. Japon imalatçı Falken ise lastik geliştirme çalışmalarında daha ileriye gidebilmek için bir süper bilgisayar kullanarak bir ilke imza atmaya karar verdi. Japon hükümetine ait olan ve esasında iklimsel tahminlere yönelik simülasyonlar gerçekleştirmek amacıyla tasarlanan bu süper bilgisayarın lastik içerisindeki bileşenlerin daha yakından incelenmesine olanak sağladığı belirtiliyor. Dolayısıyla, Falken doğrudan 4D Nano Design programı çerçevesine giren ve yeni Sincera SN832 Ecorun'un geliştirilmesine imkan tanıyan bu makineyi kullanmaktan kıvanç duyuyor.

    http://www.rezulteo-lastik.com.tr/yeni-lastik/falken-sincera-sn832-ecorun-un-lansmanini-gerceklestiriyor-26236

    Adac test linki,
    http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2014_Sommerreifen_Test_175_65_R14.aspx?ComponentId=201871&SourcePageId=31821



     Falken lastik tavsiye!




  • hepsiburada dan 165/70-13 falken sn832 ecorun aldım internette gördüğüm etiket değerleri ıslak performans A sınıfı yakıt C sınıfı ses 69 db görülüyordu fakat bana gelen lastiklerin etiketinde yakıt E sınıfı diğer değerler aynı. birazcık canım sıkıldı henüz taktırmadım birkaç gü sonra taktıracağım. sizlerin yorumları almamda etkili oldu. taktırdıktan sonra değerlendirmemi yazarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustozt

    hepsiburada dan 165/70-13 falken sn832 ecorun aldım internette gördüğüm etiket değerleri ıslak performans A sınıfı yakıt C sınıfı ses 69 db görülüyordu fakat bana gelen lastiklerin etiketinde yakıt E sınıfı diğer değerler aynı. birazcık canım sıkıldı henüz taktırmadım birkaç gü sonra taktıracağım. sizlerin yorumları almamda etkili oldu. taktırdıktan sonra değerlendirmemi yazarım.

    Sizin aldığınız ebatta ıslak A sınıfı olan başka lastik yok gibi görünüyor.

    http://www.mytyres.co.uk/cgi-bin/rshop.pl?dsco=110&cart_id=21885672.110.30226&sowigan=So&Breite=165&Quer=70&Felge=13&Speed=&kategorie=6&Marke=&ranzahl=4&tyre_for=&x_tyre_for=&suchen=G%F6ster%20lastikler&rsmFahrzeugart=ALL&search_tool=standard&sort_by=Lable_DEX




  • İstanbul için Falken EuroAllseosan AS200 tavsiye ediyorum.
    Gerçek dört mevsim.
    Karda çekiş iyi
    Islak frenleme iyi
    Kuru fren orta

    "Performanslı ve yüksek performanslı" olmayan araçlar ve sürücüler için ideal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • falken sincera sn832 kullanıcılarının son yorumlarını alabilirmiyim?
    Ona göre bu lastikte karar kılmayı düşünüyorum.

    aslına bakılırsa

    Michelin energysaver
    Michelin P3
    Conti cp5
    goodyear efficientgrip ve
    falken sincera sn832 arasında seçim yapmaya çalışmaktayım.

    Kullanıcıların yorumlarını rica ederim.
    Lastik ölçüleri 185*60*15
  • Bekirden B kullanıcısına yanıt
    1 haftadır kullanıyorum. yaptığınız listedeki markalardan eksiği yok fazlası var. fiyatının uygunluğu fazlası. hiç düşünmedem alın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.