tam bende bunu yazacaktım sen benden önce acmıssın evet yine birseyler var galiba yurt dısı downloadlarım yarıya düstü ama yurt icinde sorun yok... ayrıca ttnet speed test sayfasıda acılmıyor bende girebilen varmı oraya ??
evet ya kesin bişey oldu yine. aaaah ahh . biz bu dangalaklardan hız arttırımı bekliyoruz bunlar daha yurtdışı hizmetini bile adam gibi veremiyolar. ne diyim ben artık bunlara
@ersinek nerdesin bak telekom takır takır çalışıyor. hiç sorun yok.
quote:
Orjinalden alıntı: ersinerk
bende jincxe katılıyorum. fiyat dışında bir problem yok takır takır çalışıyor. problem yaşamayanlar hiç gelipte bende problem yok demiyorlar ben dahil. ama bir problemi olan ortalığı ayağı kaldırınca adsl çok kötü bir sistemmiş gibi lanse edilmiş oluyor. geçenlerde 2milyon aboneyi aşmış telekom. bukdar abone içerisinde yüzde 5-10 olsa problem yaşıyan adsl kötüymüş berbatmış gibi gösterilmeye yeter de artar. ben iki senedir sadece birkere şu çanakkaledeki kablolar koptuğunda giremedim internete.256k sınırsız var ve ortalama aylık 20-25 gb downloadım yapıyorum kasmama gerek olmadan.
uzun zamandir boyle sorun yasadik mi ? hayir boyle seyleron olmasi normal hem her yurtdisi sorununda cikislarimiz artmis pingler dusmustur
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
rapid premium var kullanamıyoruz. 8 le iniyor.
@ersinek nerdesin bak telekom takır takır çalışıyor. hiç sorun yok.
quote:
Orjinalden alıntı: ersinerk
bende jincxe katılıyorum. fiyat dışında bir problem yok takır takır çalışıyor. problem yaşamayanlar hiç gelipte bende problem yok demiyorlar ben dahil. ama bir problemi olan ortalığı ayağı kaldırınca adsl çok kötü bir sistemmiş gibi lanse edilmiş oluyor. geçenlerde 2milyon aboneyi aşmış telekom. bukdar abone içerisinde yüzde 5-10 olsa problem yaşıyan adsl kötüymüş berbatmış gibi gösterilmeye yeter de artar. ben iki senedir sadece birkere şu çanakkaledeki kablolar koptuğunda giremedim internete.256k sınırsız var ve ortalama aylık 20-25 gb downloadım yapıyorum kasmama gerek olmadan.