Şimdi Ara

Söylenti: PS4 ile Vita, Aynı Kutuya Giriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Sony'den gerekli oyun duyurularını alamayan ve PS4'ün duyuru dönemi boyunca ikinci bir kontrolcü misali gördüğümüz PlayStation Vita adına oyuncular da yeni haberleri merakla bekliyorlar. Bir Machinima kanalı olan Inside Gaming Daily'nin yeni videosu, oyuncuları heyecanlandıracağa benziyor.

Videoda, güvenilen bir kaynaktan aldıkları haberi değerlendiren kanal yetkilileri, Sony'nin sene sonunda PS Vita'ya yönelik yaptığı bir planı ortaya çıkardı. Belirtilenlere göre Sony, bu senenin sonunda içerisinde PS4'ün ve PS Vita'nın bulunduğu bir paketi 500 dolar civarı bir fiyatla satışa sunacak

Açıkçası böyle bir paketin duyurusu oyuncular tarafından bekleniyordu. Bakalım resmi duyuru gelecek mi?

• İnşallah doğrudur

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Satamadıkları Vitaları böyle kakalıyacaklar demek ki.

• İyi güzelde Türkiye fiyatı bu sefer 2.000 falan olur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: oltanoltan

Satamadıkları Vitaları böyle kakalıyacaklar demek ki.

Güldürme,PSVITA için killzone çıkıyor TR Dublajlı o zaman görürsün. Daha yeni oyunlarda gelecek. Karamsar olma. Ama nerde senin gibilere laf anlatmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

quote:

Orijinalden alıntı: oltanoltan

Satamadıkları Vitaları böyle kakalıyacaklar demek ki.

Güldürme,PSVITA için killzone çıkıyor TR Dublajlı o zaman görürsün. Daha yeni oyunlarda gelecek. Karamsar olma. Ama nerde senin gibilere laf anlatmak.

İki üç tane daha oyun çıksa nolacak Vitanın teknolojisi eskidi seneye gelecek telefonlar vitadan daha kaliteli olacak ve Sony vitanın hep gücünden bahsetti çıkardığı oyunda az Nindentonun yaptığı yapsa vitanın şansı olurdu.
  • 500 euro olursa 100% alirim

• 100 euro için Vita, çok iyi teklif ama olacak gibi değil. önce az bi indirim denerler olmassa bu yola başvururlar.

• 1400 1500 Lira civarı olursa alırım.

• 500 dolar mı anaa?Ps4 o kadar olacak diyorlardı.

• 1500 lira olursa alınır.

• bzm burda bu paket 1999 tl olur kesin ^_^
  • @SouthPark_Konsol delisi, Killzone konsol sattıracak bir seri değil, 78,5 milyon PS3 satılmış 2.5 milyon Killzone 3 satılmış, kaldı ki Vita'da Ninja Gaiden Sigma 140 bin, Resistance 230 bin, MK 330 bin satmış. God of War çok gecikti ve Vita satışları hiç iyi değil. Oyun desteği verilmeyecekse ne işi var el konsolu piyasasında. PS3'e verilen desteğin %10'u bu konsola verilmiyor. O kadar güçlü sistemine rağmen. Vita'nın pazar payı %14 ve hayranlarının güvenini kaybetmek istemiyorsa bir an evvel 5-6 sağlam oyun duyurmalı Sony

• Sony oyunucuları gerçekten düşünüyor.
  • He canım he he ben psvitayı 800 TL verirken sen çıkıp ben size paket yaptım 1500 TL verin ps4 psvita alın dersen hiç kusura bakma bende sana derim ben o psvitayı alırken 800 TL kazık yemişim derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: RichesMen

He canım he he ben psvitayı 800 TL verirken sen çıkıp ben size paket yaptım 1500 TL verin ps4 psvita alın dersen hiç kusura bakma bende sana derim ben o psvitayı alırken 800 TL kazık yemişim derim...

senin demene gerek yok panpa bende deyim evet sen kazık yemişsin

• PS4 ün tahminen 1300TL olan fiyatını 1700TL yükseltir. Vita için de deymez. Önce bir oyun çıkarsınlar, sadece sony nin yapımcı firmaları değil. 3. parti firmalar olsun (ubisoft, take-two, EA, bethesda, capcom, Square Enix vs. vs.) bu konsola doğru düzgün destek vermiyor. Nerede Final Fantasy, nerede MGS nerede GT. Hayır en azından duyurusu yapılsa bare. konsol çıkalı 1 sene yi geçti ve teknoloji çok hızlı ilerliyor. Bu sene sony ciddi hamleler yapmazsa vita için çok geç olabilir.
  • Ps vitayı canlandırmak için muhteşem bir plan olur.
  • PS4 1300 civarı olupdaa, 1600 de bu paket olursa, bu paketi alırım .
    PS4 1300 olup bu pakette 1700 civarı olursa ps4 alırım.
    Ps4 + Battlefield 4 bundle 1400 civarı olup da bu pakette 1600 civarı olursa kararsız kalırım.

• Satmayan fabrikada kalan aleti de kutuya sokup elden çıkarma gayesi sökmez anam .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.